Jeste da je nov model i sl., ali da sada kupujem nov auto , pored Fluenca 1.5 dci za 12.500 evra, ovoga ne bih ni pogledao.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Kada bi kupovao nov auto, taj mi gubitak ne bi bio faktor o kome bi razmišljao, jer ga sigurno ne bi prodavao za tri godine, sem ako bi bio baš nezadovoljan autom, a posle 8 do 10 godina svi oni dođu na otprilike hilljadu do dve razlike u ceni. Početna cena, i ono što se za nju dobija, mi igra mnogo veću ulogu nego pad cene pri prodaji.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Verovao ili ne, kad sam kupio prvi Civic 2007.god., moj otac me pitao jel to nemački auto a penzioner je od prošle godine. Njega kola uopšte ne zanimaju, važno mu da ima čime da se preveze i toliko.