Renault Clio IV
Re: Renault Clio IV
Rezultati prodaje će reći konačnu reč 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Samo polako sa zamenom...ovaj novi Clio Sport nece imati 3v verziju i imace turbo, tako da ce tvoj uvek imati vrednost, a ko zna mozda pocne i da raste.dragan napisao:![]()
samo ostro... vidim ja da se sprema za jedno dve godine zamena staro za novo...
Inace, ok je auto, svidja mi se.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Rezultati prodaje su uvek na VW straninixa napisao:Rezultati prodaje će reći konačnu reč

A clio je dostupniji, te se lepo i prodaje samo zbog niske cene
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Clio je uvek bio jedan od bolje prodavanih automobila na nivou cele Evrope, ne samo FR, ne sumnjam da će tako biti i sa ovom generacijom, prate svetske trendove u dizajniranju, dopadljiv mi je skroz, imaće odličnu motorizaciju, objektivno solidan mali auto.
starce iz tvojih usta u usi potencijalnih kupaca kroz neko vremestarac vujadin napisao:Samo polako sa zamenom...ovaj novi Clio Sport nece imati 3v verziju i imace turbo, tako da ce tvoj uvek imati vrednost, a ko zna mozda pocne i da raste.dragan napisao:![]()
samo ostro... vidim ja da se sprema za jedno dve godine zamena staro za novo...
Inace, ok je auto, svidja mi se.

ako bude tako tebe posebno castim

a znas kako je kod mene, postajem porodican covek, 5 vrata nije naodmet, ne moramo se uvek voziti zenomobilom

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Što, to mu ide u korist. 5v će biti velik argument da objasni supruzi da je taj auto potreban.starac vujadin napisao: Samo polako sa zamenom...ovaj novi Clio Sport nece imati 3v verziju i imace turbo, tako da ce tvoj uvek imati vrednost, a ko zna mozda pocne i da raste.
Upravo tako. Clio je u sve tri svoje generacije, kao uostalom i R5 pre njega, konstantno bio u vrhu prodaje u segmentu, bez oscilacija, čak i kada su bile smene generacija. Još od R4 i R5 Renault nema problema sa malim kolima. Problem su obično bili veći modeli.Uroš S. napisao:Clio je uvek bio jedan od bolje prodavanih automobila na nivou cele Evrope, ne samo FR, ne sumnjam da će tako biti i sa ovom generacijom, prate svetske trendove u dizajniranju, dopadljiv mi je skroz, imaće odličnu motorizaciju, objektivno solidan mali auto.

Širim haos!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Dragane, prirodni naslednik za tebe ce biti Megane 2.0 TCe sa 5v...ne bas cesta verzija, ali moze da se nadje 

Pa je l' je ovo VW ili Seat?Day Walker napisao:Rezultati prodaje su uvek na VW straninixa napisao:Rezultati prodaje će reći konačnu reč![]()
A clio je dostupniji, te se lepo i prodaje samo zbog niske cene
A da se prodaju sam zbog niske cene - neće baš biti... Sa Cliom su ljudi jako zadovoljni, a nije ništa jeftiniji od konkurencije.
- Day Walker
sta je ako nije vw koncern?
Dalje, cena je najniza u odnosu na konkurenciju, a Clio je definitivno najkvalitetniji renoov produkt...
Dalje, cena je najniza u odnosu na konkurenciju, a Clio je definitivno najkvalitetniji renoov produkt...
Brzine idu u H-a !!!

Ibiza vs. Clio - potpuno je nebitno da li je VW, Seat, Mercedes, BMW ili Mahindra... Spomenusmo prodaju ta dva modela, nebitnih proizvođača.
Clio 1.5dci 75ks, 11.850, nema dig klimu, alu felne, vazdusne zavese... Te tri stvari su preko 1000e.Day Walker napisao: Dobio sam malopre odlicnu ponudu o kojoj cu razmisliti dobro:
Opel Corsa 1.3 cdti 90ks, od opreme sve:
crna lakirana unutrasnjost, digitalna klima, bord comp onaj veliki, kozni mf volan, alu felne, 6 vazdusnih jastuka i zavese, aux i ti prikljuchci, itd.
za 12.500e i jos -1000e od subvencije drzave..
Ovo mi deluje kao odlicna ponuda jer sam vozio ovakav auto i odlican je..
- Day Walker
To je akcija + dodatni popust + subvencija... Inace je redovna cena preko 15k e 

Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Samo klima je 1000e.
Redovna cena je totalno nebitan argument, jer svi kod nas daju 5000e popusta... I Clio što sam naveo je na popustu od 2900e.
Korse su već dugo jeftinije od Clia, ja kad sam kupovao Astru u konkurenciji su bili Korsa, Clio, Fabia i Clio je u toj priči bio najskuplji...tako da neće biti da se prodaju samo zbog cene...
Korse su već dugo jeftinije od Clia, ja kad sam kupovao Astru u konkurenciji su bili Korsa, Clio, Fabia i Clio je u toj priči bio najskuplji...tako da neće biti da se prodaju samo zbog cene...
- Day Walker
cekaj a sta je sa onom akcijom za clio 1.2tce koja je dugo vremena vazila?
Bio je 10k sa super opremom.. Takav motor i opremu niko ne nudi ni priblizno toj ceni...
Bio je 10k sa super opremom.. Takav motor i opremu niko ne nudi ni priblizno toj ceni...
Brzine idu u H-a !!!

Taj TCe je ovde već dugo malo ispod 11k, a on se slabo prodaje jer se ljudi uglavnom drže pouzdanih atmo motora. Slabo se kod nas prodaju kola B segmenta sa jačim motorima. Evo 95% fabia na ulici su ili dizel ili htp, retko 1.4, tako i Corse i Clio su uglavnom sa baznom motorizacijom.
Ono što pravi veliku razliku izmedju Clia i npr Corse je to što Reno daje plin u garanciji.
Cenovno nije razlika da bi se Clio prodavao samo zbog niže cene. Clio košta koliko i druga kola u klasi i ima veliku prodaju zbog kvaliteta, hteli do "Nemci" da priznaju ili ne...
Da se razumemo, ovo ne pričam kao neko ko vozi Megana, pa sam zaslepljen, jer ja sam birao sestri auto i Clio mi je bio cetvrti izbor u B segmentu posle fabie, corse, mazde 2 i na kraju sam kupio Astru kojom sam vrlo zadovoljan. Vozim i volim da vozim Opela, ali Clio je oduvek bio kvalitetan auto.
Ono što pravi veliku razliku izmedju Clia i npr Corse je to što Reno daje plin u garanciji.
Cenovno nije razlika da bi se Clio prodavao samo zbog niže cene. Clio košta koliko i druga kola u klasi i ima veliku prodaju zbog kvaliteta, hteli do "Nemci" da priznaju ili ne...
Da se razumemo, ovo ne pričam kao neko ko vozi Megana, pa sam zaslepljen, jer ja sam birao sestri auto i Clio mi je bio cetvrti izbor u B segmentu posle fabie, corse, mazde 2 i na kraju sam kupio Astru kojom sam vrlo zadovoljan. Vozim i volim da vozim Opela, ali Clio je oduvek bio kvalitetan auto.