Ogi napisao:Nisam menjao do sada uopste! Super brisu.Znate sta sam provalio danas, kada pada kisa skripi, kad ja prskam pa brisem, ne skripi. Cudno
Nije čudno, tečnost za brisače se ponaša kao sapunica i "podmazuje" pa ne škripi. Vreme je za zamenu...
Tapatalk
Meni npr. imam utisak da će se raspasti sa zimskom tečnošću, a sa letnjom rade manje više ok, dok su radili
Sad čekam kišu neku da vidim kako rade ovi što sam stavio pre neki dan.
Danas trazio BOSCH preko jedne firme koja radi njihov program, brisaca za i30 nema na stanju u Srbiji, nema u Madjarskoj, nema u Nemackoj !? Doprema iz Nemacke (kada i ako bude na stanju) se ceka 3 nedelje, iz Madjarske nedelju dana. Cena 5300 dinara za oba.
Ma necu. Mislim da je cak i u ovlascenom jeftinije, provericu. Mada, realno, to ne mora da bude toliko skupo, evo fabricki mi traju skoro pune 4 godine, ovi od 50 evra mogu isto toliko a neki losiji od 25 mogu da traju duplo krace i onda me izadje na isto na kraju.
Nisam pri kompu, aj neka neko baci pogled da li postoji u dimenziji za moj auto, znaci 600mm/450mm, 2008 god. Godiste je vazno jer restyle ima drugaciji nacin kacenja.
Ja sam uz Champion dobio brdo nekih adaptera za kačenje, mada ne znam kakvo kačenje ima Hyu pa ne mogu da potvrdim da može.
@Ogi - najlakše ti je da zoveš Shopinvest u 27. marta i proveriš sve što te zanima. Meni su čak i rezervisali brisače dok nisam došao po njih. Pod uslovom da te zanima Champion naravno.