DDOR BG CAR SHOW 05
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: DDOR BG CAR SHOW 05
Evo,upravo izađoh sa sajma. Ko je u dilemi da ide, nek popije s nekim kafu za tih 300 din.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Slazem se da ide u rok sluzbe, ali i nabacivanje hostesama je takodje deo igre... 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Idem sutra, makar samo zbog WRX STImethane.master napisao:Evo,upravo izađoh sa sajma. Ko je u dilemi da ide, nek popije s nekim kafu za tih 300 din.
Sent using Tapatalk

+1methane.master napisao:Evo,upravo izađoh sa sajma. Ko je u dilemi da ide, nek popije s nekim kafu za tih 300 din.
Sent using Tapatalk
Nikad gori sajam, po mom misljenju.
TT
Имам једно потпитање...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Da se nadovezem na starcev post, sajam je promocija i tako ga treba shvatiti ako ucestvujes na njemu. Krenucu od sebe, ja slinim recimo na S klasu, daj Boze da cu je ikada kupiti (makar polovnu), ali to slinjenje nad S klasom me drzi privrzenog brendu. Ja nisam pobornik misljenja da su proizvodjacu bitni samo kupci novih vozila, bar to ne bi smelo biti tako, vazno je da svi imaju dovar utisak o brendu koj I prodajes.
Recimo da cu ja mozda na osnovu pozitivnog utiska o jednom brendu kupiti polovnjak tog brenda pa cu mozda taj polovnjak odvesti u ovlasceni servis. Sa druge strane, neko je mozda juce sedeo u f20 ce kupiti moj e87 jer njega moze da priusti sebi a to je benefit za mene.
Recimo da cu ja mozda na osnovu pozitivnog utiska o jednom brendu kupiti polovnjak tog brenda pa cu mozda taj polovnjak odvesti u ovlasceni servis. Sa druge strane, neko je mozda juce sedeo u f20 ce kupiti moj e87 jer njega moze da priusti sebi a to je benefit za mene.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Malo se previše filozofira oko toga čini mi se. Sajam automobila se održava odavno i uvek je to ista priča i kod nas i u svetu. Najbitnije su premijere, da se vidi šta ima novo. Suština je da se sajam održi, da dođe puno ljudi i da se danima priča o tome. Iz cele priče za uvoznike i dilere proistekle i nešto dobro. A sve ostalo što ide uz sajam je sastavni deo istog i to se nikad neće promeniti.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
meni je sajam bio sasvim ok
bilo je dosta modela dostižnih mom džepu, znači za nekih 10-12k e, a ono skupo nisam ni gledao osim par terenaca. nisam klinac da bih balavio nad gomilom lima ma kako se taj lim zvao, pa sam vreme proveo lepo i korisno.
ono što mi je zanimljivo je da su automobili sve veći ali sa sve manje prostora za putnike osim par izuzetaka (yaris, i10, panda)
bilo je dosta modela dostižnih mom džepu, znači za nekih 10-12k e, a ono skupo nisam ni gledao osim par terenaca. nisam klinac da bih balavio nad gomilom lima ma kako se taj lim zvao, pa sam vreme proveo lepo i korisno.
ono što mi je zanimljivo je da su automobili sve veći ali sa sve manje prostora za putnike osim par izuzetaka (yaris, i10, panda)
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
Ova poslednja rečenica je ubodena samo tako. Užasno ali istinito.
Novi Megane je razočarenje broj jedan po pitanju prostora.
Novi Megane je razočarenje broj jedan po pitanju prostora.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Usao sam i u prodatu mazdu cx5 2.0 bez problema, stvarno su bili korektni.
Od 4x4 do 30k najbolji utisak su mi ostavili scout, cx5 i tucson.
Послато са GT-N7100
Od 4x4 do 30k najbolji utisak su mi ostavili scout, cx5 i tucson.
Послато са GT-N7100
Detaljnije sam zagledao yarisa i stvarno mi se jako svideo polozaj za volanom. Kapiram da je za korpulentnije ljude lose, ali meni je sjajno. Ista prica i sa sedistima u Meganu, meni odlicna, ali mi izgleda jako zajebano za iole veceg coveka.crni napisao: ono što mi je zanimljivo je da su automobili sve veći ali sa sve manje prostora za putnike osim par izuzetaka (yaris, i10, panda)
TT
Имам једно потпитање...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Mislim da to rade da bi nas primorali da i dalje vozimo isti segment, tipa, Polo ce dostici dimenzije Golfa 4 ali ce Golf i dalje biti prostraniji. To ce automatski terati onog ko vozi Golfa da i dalje vozi C segment ako nece da ima manje prostran auto.
- starac vujadin
Pa, valjda je suprotno...teraju te da tražiš veća kola jer ova nemaju dovoljno prostora.
Nekad mi se cini da je i do kvaliteta i ''debljine materijala'' u novijim generacijama. Deblji su paneli vrata, sedista, sedalni delovi, sve to nekako lakse okruzi putnika.
E39

F10

E39

F10

Sajam je bezveze samo onima koji nisu kupci, oni ocekuju da vide ne znam sta za svojih 300 dinara. A to sto sebi daju za pravo da budu glavni komentatori da li nesto valja ili ne, vredi bar jos 300 rsd.
- starac vujadin
I u komentarima o ulasku u Mazdina kola na sajmu...
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... id=1107854

http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... id=1107854