Ma stavicu pored kontejnera jednu po jednu kantu s vremena na vreme, neka komunalci posle to recikliraju ili sta god njihova briga sta cu im, vrv imaju oni neko resenje za to
Ponavljao sam ovo više puta. Oglasi negde (FB grupe, KP, poljoprivredni forumi) da poklanjaš prerađeno ulje verovatno će ga neko pokupiti. To je uvek potrebno za podmazivanje priključnih mašina za traktore, kultivatore, neko ga koristii za motorne testere. Ima mali milion namena za to...OMP napisao:Pa koje je resenje? Da ga cuvam vecno, mislim meni ne smetaju stoje u jednom delu kanala i zaboravio sam na njih da postoje ali opet sto ih se ne resiti ako je moguce sto bezbednije
Pa nisam se raspitivao jer mi to i nije palo na pamet, kao sto rekoh stoji u kanalu i zaboravio sam na to pa me sad A170 podseti kad je pokrenuo pricu. Kao i sto mi stoji jedan rashodovani menjac od juga kog se setim svaki put kad cujem gance da prolaze ali me mrzi da ga izvlacim iz kanala.
Da (treba videti u Kruševcu), s tim što mislim da više godina unazad pre nego je (2019. god.) kruševački FAM preuzet od strane Ellis Int. tj. Valvoline-a - FAM nije imao dozvolu tj. nije reciklirao maziva. Koliko se sećam, Rafinerija Nafte Beograd je imala dozvolu za pojedina maziva.dragvorl napisao: 21 Feb 2024, 10:34 Imas fabriku ulja u KŠ, probaj bar da ih pitas. Najlakse baciti.