320d za Q5
Re: 320d za Q5
Apsolutno tako, hocu njega ili necu menjati (gubiti na ceni Bimmera).
Jebaj ga, uzeo bih i automatik ako ne bih morao da biram. Racunam, ipak je to masivniji auto koji se ne vozi ni blizu dinamicno kao 3-jka BMW, tako da ne bi bio veliki hendikep taj automatik.
Jebaj ga, uzeo bih i automatik ako ne bih morao da biram. Racunam, ipak je to masivniji auto koji se ne vozi ni blizu dinamicno kao 3-jka BMW, tako da ne bi bio veliki hendikep taj automatik.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
koliko on rece, a da li sam dobro razumeo, progutao bi i automatik uz korektnu cenu. to moze i da postavi u oglas ako ga postavi 

Postavicu oglas cim se otopi sneg da ga isteram iz zavejane garaze, oterem do perionice, napravim fotke...
Znam sta je prodavanje skupog auta (Boxster i Cayman iskustvo) i samo cekam kakvi ce pacijenti da me zovu i kakve zamene da mi nude i kakve ce savete da mi prodaju neki od tih dusebriznika (sto bi rekao Kristijan Golubovic
) koji zovu.
Znam sta je prodavanje skupog auta (Boxster i Cayman iskustvo) i samo cekam kakvi ce pacijenti da me zovu i kakve zamene da mi nude i kakve ce savete da mi prodaju neki od tih dusebriznika (sto bi rekao Kristijan Golubovic

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
ma najbolje u samom oglasu napises da oni kojima cena ne odgovara, ne uznemiravaju, niti ponude koje nemaju veze sa oglasnom (gore navedenim) nemaju sta da traze. Tako mene zvali za zamenu jugo sa plinom, za fabiu...hehehe A kad kaze sa plinom, e to je onda druga stvar.... 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa opet ce ga zvati, eto i on nudi zamenu tamo gde pise da nema zamene, uvek treba probati
Bas tako, "znam da vas ne zanima zamena, ali evo ja imam bas povoljno..." (pa dodati stagod vam padne na pamet, od kazana za rakiju, preko 30.000 litara brlje rakije, do vikendice na Srebrnom Jezeru)
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
...prototip za Teslin zrak... Mosh da gadjas New York... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
tex, braticu, a da ti lepo odustanes od cele price?
ja sam bio juce i danas na divcibarama, isao sam starim autom, mogao sam i novim ali nisam iz mnogo razloga...
jednostavno, nije njegovo vreme i to je to...( iako bi mogao )...
samo sam pomislio - " kako cu mu hebati kevu kad ozeleni i stavim letnji mislen" 8-)
i oba ostaju kod mene i imaju svoju svrhu...
tako i ti sacekas lepo da se otopi sbeg, i cepas bembaru i zdravo...
realno, svako ce ti jako potceniti taj auto pri bilo kojoj transakciji...steta...
ja sam bio juce i danas na divcibarama, isao sam starim autom, mogao sam i novim ali nisam iz mnogo razloga...
jednostavno, nije njegovo vreme i to je to...( iako bi mogao )...
samo sam pomislio - " kako cu mu hebati kevu kad ozeleni i stavim letnji mislen" 8-)
i oba ostaju kod mene i imaju svoju svrhu...
tako i ti sacekas lepo da se otopi sbeg, i cepas bembaru i zdravo...
realno, svako ce ti jako potceniti taj auto pri bilo kojoj transakciji...steta...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Prijatelj prodaje starog ML-a. Prvo nije hteo zamenu, pa onda je i to stavio kao opciju jer ga niko nije zvao. Od zamene retko ko nudi drugi auto, već placevi na Avali i slično. Poslednji što ga zvao nudio mu neku S klasu, još jači motor od ovog njegovog, a njemu to ne odgovara i menjao bi za SUV, nikako za limuzinu. Tako da, jako teško idu zamene, ali treba probati.Texonja napisao:Bas tako, "znam da vas ne zanima zamena, ali evo ja imam bas povoljno..." (pa dodati stagod vam padne na pamet, od kazana za rakiju, preko 30.000 litara brlje rakije, do vikendice na Srebrnom Jezeru)
Posetite www.garaza.rs !
Tex ne odustaj od Q5. . . 
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Ne odustajem. Pokusacu sa IOLE fer zamenom, stavicu i auto u oglase cim se malo ukloni sneg, pa cemo videti.
Ako ne ide - ne ide, jbg...
Ako ne ide - ne ide, jbg...
Ma i ako ne ide odmah nije problem jer opet imas odlican auto. Samo polako i bez nervoze 

Vlasnik belog Q5 odgovorio. Kaze moze zamena jedino za auto do 10.000 eur i doplata. Nije ni on lud. Zacepio 35.000 za auto koji vredi max 30.000 , pa je lako uzeti kompenzaciju do 10.000
Idemo dalje...

Idemo dalje...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nego nesto mi pade na pamet, zar nije bese bilo, doduse u A4, da za 2.0 TDI moze ili quattro ili automatik? Tj da se quattro kombinuje samo sa manuelcem...