Humanitarna dela i akcije
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Humanitarna dela i akcije
Ja poslao danas dva puta...
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nestala trinaestogodišnja devojčica u blizini Pančeva
Milica Milošević, devojčica od 13 godina, nestala je pre dvadesetak dana na teritoriji opštine Pančevo.
Milica Milošević je iz Beograda, sa teritorije opštine Rakovica, a nestala je 29. januara 2014. godine. Prema poslednjim saznanjima, devojčica je u stvari pobegla, i to sa punoletnim momkom.
Ukoliko imaju bilo kakva saznanja o njoj, građani se mogu obratiti najbližoj stanici milicije.

Milica Milošević, devojčica od 13 godina, nestala je pre dvadesetak dana na teritoriji opštine Pančevo.
Milica Milošević je iz Beograda, sa teritorije opštine Rakovica, a nestala je 29. januara 2014. godine. Prema poslednjim saznanjima, devojčica je u stvari pobegla, i to sa punoletnim momkom.
Ukoliko imaju bilo kakva saznanja o njoj, građani se mogu obratiti najbližoj stanici milicije.

Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Dragi prijatelji, samo da vam javimo da je novac za Srnu sakupljen. Hvala svima koji su ucestvovali u akciji. Od Ana i Vladimir. — feeling hopeful.
https://www.facebook.com/srnasedmak?hc_ ... n=timeline
https://www.facebook.com/srnasedmak?hc_ ... n=timeline
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Futog: Humanitarni koncert za decu obolelu od Batenove bolesti
U nedelju, 2. marta sa početkom od 20:00h u sportskoj hali u Futogu održaće se humanitarni koncert sa ciljem da se prikupe novčana sredstva za pomoć deci oboleloj od Batenove bolesti.
Učesnici koncerta koji su potvrdili svoje učešće su: Ana Kokić, Jovan Perišić, Lexington bend, Tropico bend, Neda Ukraden, Marina Visković, Joca Stefanović, Sava Vuković, Tea Tairović i Beti Bap bend.
Prodaja karata po ceni od 300 dinara počeće u utorak, 25. februara na sledećim prodajnim mestima:
Za sve ljude dobre volje iz Novog Sada koji zele da prisustvuju koncertu biće organizovan prevoz sa polaskom ispred Sportske hale na Klisi u 19h.
Eto prilike da svi koji vole ovu vrstu muzike vide više izvođača uživo i pritom pomognu ovoj humanitarnoj akciji.
Želim da najavim i da ćemo u toku marta meseca organizovati dobrovoljno davanje krvi. Obično imamo 2-3 davaoca, a siguran sam da ima još članova foruma koji mogu i žele da daju krv. Najavićemo na vreme termin, pa vas molim da se što više članova odazove. Hvala.
U nedelju, 2. marta sa početkom od 20:00h u sportskoj hali u Futogu održaće se humanitarni koncert sa ciljem da se prikupe novčana sredstva za pomoć deci oboleloj od Batenove bolesti.
Učesnici koncerta koji su potvrdili svoje učešće su: Ana Kokić, Jovan Perišić, Lexington bend, Tropico bend, Neda Ukraden, Marina Visković, Joca Stefanović, Sava Vuković, Tea Tairović i Beti Bap bend.
Prodaja karata po ceni od 300 dinara počeće u utorak, 25. februara na sledećim prodajnim mestima:
- - Menjačnica "City 021" (odmah pored Pošte u Futogu)
(radnim danima i subotom od 8-20h)
- Blagajna KIC Mladost (Cara Lazara 42)
(radnim danima od 9-19h)
Za sve ljude dobre volje iz Novog Sada koji zele da prisustvuju koncertu biće organizovan prevoz sa polaskom ispred Sportske hale na Klisi u 19h.
Eto prilike da svi koji vole ovu vrstu muzike vide više izvođača uživo i pritom pomognu ovoj humanitarnoj akciji.
Želim da najavim i da ćemo u toku marta meseca organizovati dobrovoljno davanje krvi. Obično imamo 2-3 davaoca, a siguran sam da ima još članova foruma koji mogu i žele da daju krv. Najavićemo na vreme termin, pa vas molim da se što više članova odazove. Hvala.
Posetite www.garaza.rs !
Pretpostavljam da ce to biti organizovano u BG.
Moze i neko i NS ogranak da organizuje, pa ukoliko mi bude odgovaralo da dodjem.
Radno vreme:
Radni dan: 7-14 časova
Svaka prva subota u mesecu: 8-12 časova
Svaki prvi utorak u mesecu: 7-18 časova
Evo npr. meni bi odgovaralo u utorak, da dodjem tamo oko 1615 otprilike, posto radim do 1600, taman da uklopim.
Ako jos neko odgovara, mozemo tako nesto organizovati.
Edit: U stvari mogao bih i u 0700, ali ne secam se koliko traje cela operacija, posto radim od 0730.
Moze i neko i NS ogranak da organizuje, pa ukoliko mi bude odgovaralo da dodjem.
Radno vreme:
Evo npr. meni bi odgovaralo u utorak, da dodjem tamo oko 1615 otprilike, posto radim do 1600, taman da uklopim.
Edit: U stvari mogao bih i u 0700, ali ne secam se koliko traje cela operacija, posto radim od 0730.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Bilo bi odlično ako ima još novosađana zainteresovanih.
Ivancho i ja obično odemo oko 07.30h, jer on radi od 08h i završimo za brzo, nema gužve ujutru. Mada sve zavisi kako gde, pričam kako je u Zemunskoj bolnici.
Ivancho i ja obično odemo oko 07.30h, jer on radi od 08h i završimo za brzo, nema gužve ujutru. Mada sve zavisi kako gde, pričam kako je u Zemunskoj bolnici.
Posetite www.garaza.rs !
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Trojke, dobro je da si najavio posto sam planirao ovih dana da odem. Cekam dalje instrukcije 
@nikaragva racunaj negde oko sat vremena, dok popunis upitnik, dok te pregleda, dok legnes,bocne te i otocis, dok posle nesto gricnes i popijes sok.....tako cirka sat.

@nikaragva racunaj negde oko sat vremena, dok popunis upitnik, dok te pregleda, dok legnes,bocne te i otocis, dok posle nesto gricnes i popijes sok.....tako cirka sat.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ti prvo obavi ovo u subotu, pa kad se oporaviš i ispare sve štetne supstance, ondak ćemo. 

Posetite www.garaza.rs !
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Jovan Perišić???
Gaginho je u fan pitu.
Gaginho je u fan pitu.

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Danas mi je bio na kafi (naranvo u kaficu, ne kod mene kuci
)
Kaze ide u Brcko da peva pa svratio na kafu.
Nisam znao za ovo, ali radim nedelju drugu tako da jbg...

Kaze ide u Brcko da peva pa svratio na kafu.
Nisam znao za ovo, ali radim nedelju drugu tako da jbg...

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Evo, ako možeš da se uklopiš sa radnim vremenom... viewtopic.php?f=25&t=664&view=unread#p269060nikaragva napisao:Pretpostavljam da ce to biti organizovano u BG.
Radno vreme:
Posetite www.garaza.rs !