NexT napisao:Slusam vesti, sve nesto lepo pricaju, kako se priblizavaju izbori
Prvo smo postali kandidati, onda je Tadic rekao "jos samo godinu dana krize", Cvetkovic obecava da se nece smanjivati plate i penzije, onda opet Tadic u Zenevi, kako je to odlicna stvar za Srbiju, ovi iz EU ke*aju kako cemo ubrzo dobiti i datum pregovora...
A para nikad manje u narodu... Cak su i firme poput Apple, TetraPak i Microsoft pocele da stede... (srpske filijale)
Zaboravljas da smo u Aleksincu pronasli bitumenske skriljce u vrednosti od 200 milijardi evra, da u okolini Bora i dalje ima zlata za sledecih XY generacija, da na Besnoj kobili ima olova i cinka koliko nema ni Trepca (pa na kvadrat), a da u okolini Loznice ima kriptonita tako da mozemo da sjebemo Supermena i zavladamo svetom... Naravno da dolaze izbori...
Pa to ti je sad postao trend i sve pod izgovorom "krize".
Tacno je da postoje firme koje su u problemima ali ima i onih koje rade punom parom a menadzeri nekim glupim metodama stednje pokusavaju da ucare malo veci bonus.
Mislim slati direktora na put low cost kompanijom...stvarno bzv.
Dobro je da nisu jos poceli Lastinim autobusima da ih salju, jos i da im spakuju par paketa cigara koje ce da preprodaju u EU pa da ih put izadje dzaba.
Tako rade nasi gastarbajteri koji su na socijali.
Ma isti ti je q i u EU...nisam mislio konkretno na Srbiju sto se tice "krize" ali sam mislio da pricas o nasim direktorima.
"Krizu" koriste i bogati da bi postali jos bogatiji.
Stvoren je jedan strah i neizvesnost u narodu pa ako zaposleni vidi da direktor "stedi" na sebi onda se i on brine za svoju budnocnost pa ce zbog straha od "krize" i otpustanja da cuti i radi sto mu se kaze, za pare koje mu se daju a ne koje on hoce.
Koliko se sećam ceo auto osim motora i menjača se proizvodi kod nas? Ili grešim? Sve u svemu, što kaže Xepoj, ne vidim ništa loše, poboljšaće se spoljno trgovinski bilans.
Hoće li biti 4x4?
Šalu na stranu, vizuelni deo prezentacije, sa onim otvaranjem poda u vidu lepeze, je izgledao baš svetski. Imam utisak da FIAT puno polaže u ovaj model, očekuju veliko interesovanje i dobru prodaju. Vreme će pokazati.