dag81 napisao:carov2 napisao:Otprilike za svaki auto je zdraviji S mod nego D.
Kod DSG dizela recimo dosta često hoće zamajac da zeza, a sve to bude danak D moda i ekonomije.
Manuelni mod za onog koji nešto zna, bude bolji od AUTO moda, koji ne može sve da zna i predvidi.
ZF8 kojeg sada imam, ne brinem toliko o njemu, u smislu da pazim jer mu smeta, dok sam DSG "čuvao".
DSG pokaže lako da mu nije dobro, zvukovi, zna da zatrese i slično.
Što se tiče brzine, možda je do auta, softvera i slično, ali ja osetim da je DSG brži i bolji za sportsku vožnju...što nije ništa novo, već opšte poznato.
Očekivao sam da je ZF8 mnogo bolji od DSGa kojeg sam imao (DL382), ali...jbg, očekivao sam mnogo izgleda.
Dobar je DSG, sada ga cenim još više.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Lose je uparen sa 3.0 u Audiju.
U BMWu (340ks) mnogo bolje radi, ostar je u svakom momentu dodavanja gasa, dok mi je kod A6 286 bio spor, kasni.
Toliko sam navikao na ZF8 da me DSG nervira.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Da, da, verujem, stvarno nije ništa posebno, Audi je sa softverom izgleda sjebao.
Kod S6/S7 je po mom mišljenju još gore, jer je jači, a ima kašnjenje i ti daš malo jači gas jer se ništa ne dešava i auto odjednom pokida...baš cimne.
Skoro sam vozio F11 520d, ali u gradu, kratko, takođe nisam osetio neku wow razliku, ali dobro, nije skroz validno poređenje.
A5 B9 DSG je bio bolji po pitanju odziva na gas, tj. kašnjenja menjača.
Sent from my LE2121 using Tapatalk