Ma opusti se, nema potrebe za crnim mislima. Kao da bi ti vozio potpuno nov auto, da te neko ostavi nasamo sa njim i niko te nikada neće pitati šta si mu radio
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
I ne pada ti na pamet da jedeš burek, pasulj, luk i slične poslastice... Ne daj bože da imaš devojku i da nemate stan...a onoliki auto na parkingu, makar i carinskom.
Realno, sad me već 'fata nervoza. Smara ovo čekanje.
ddanijell napisao:Ti ne vozis mercedesa koliko znam, mene zanima za kiu, forda i volvoa, te automobile konkretno vase koje ste naveli da imaju to.
Zapravo me zanima jel sigurno znate da imaju elektrogrejace ili zbog brzine grejanja samo pretpostavljate da imaju?
To bi bilo pravo pitanje , da ne zaobilazim vise. Nadam se da se nece niko uvrediti, nista lose ne mislim.
Ja sigurno znam.
Kada ukucam VIN na Ford ETIS sajtu, izlazi celokupna specifikacija, gde su navedeni i elektricni grejaci za klimu.
All the diesels have the electric grid heater in the HVAC system. This is to provide faster interior heating due to the longer warm up times of the diesel engines. The gasoline models do not have the grid heater installed.
ddanijell napisao:Ti ne vozis mercedesa koliko znam, mene zanima za kiu, forda i volvoa, te automobile konkretno vase koje ste naveli da imaju to.
Zapravo me zanima jel sigurno znate da imaju elektrogrejace ili zbog brzine grejanja samo pretpostavljate da imaju?
To bi bilo pravo pitanje , da ne zaobilazim vise. Nadam se da se nece niko uvrediti, nista lose ne mislim.
Ja sigurno znam.
Kada ukucam VIN na Ford ETIS sajtu, izlazi celokupna specifikacija, gde su navedeni i elektricni grejaci za klimu.
I Renault, kao i svaki dizel bi standardno trebali da imaju grejac, a auxiliary heater je jos jaci grejac i to postoji kao doplata ili ide standardno u severnim krajevima.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.