Za par godina svi cemo biti na 3 cilindara

Srećom...
Izvoli daj linkove.gazza napisao:Pa kako kome, prvo nije izolovan slučaj, curenje krova na skupljim Škodama je postao trend o kome se piše po forumima i ljudi traže rešenje. E sad kad ja zateknem vodu u vozilu kupljenom polovnom za smešne novce onda mogu da se ne nerviram puno ali mi svakako nije svejedno. Ako prokišnjav flagship model onda taj brend ima ozbiljan problem i neko je tamo trebalo da povuče ručnu. Ozbiljni azijski proizvođače rade recall bukvalno stotina hiljada vozila za stvari koje ugrožavaju sigurnost ali i imidž brenda a Škoda se pravi luda sa kolima koja koštaju 50.000 evra. A opravdanje da ima i drugih sličnih proizvođača stvarno nije neko. Ej, 50.000 evra.
Ne znam šta da kažem, pre nego što sam pazario Suzuki prvi na listi mi je bio Yeti, tako da Škodu sve dok je u okvirima dobro poznate ranije strategije cenim poštujem. Da ne bude zabune, slično silovanje osećam i kod Seata, mada ih barem kod nas nema kao Škoda pa mi ne bode oči to repozicioniranje unutar VAG grupe.
I mene zanima taj trend?Vladapetr napisao: 11 Feb 2020, 23:45 Daj da vidimo gde je to trend da Škoda prokišnjava, na kojim to forumima pišu?
Ovaj kondenz je iznutra, ne bih rekao da je to ok, bez obzira na led. Ima dosta tih službenih skoda oko firme, pa mi pada u oči...nikaragva napisao:Led svetla, ne greju dovoljno, pa se vlaga iz vazduha hvata po plastici fara.
jao, pa tebi je tvoje "bogatstvo" stvarno udarilo u glavu da se bavis prekognicijom. i gle cuda ja upravo vozim auto kakav zelim i koji btw nije klotara nego top of the range po opremi. i radije cu 50k evra da ulozim u dodatni luksuz i zadovoljstvo u zivotu, kao sto je recimo kuca na moru u grckoj kao sto i jesam, nego u nesto sto jaca oluja moze da dovede u poplavljeno stanje pa da posle drhtim pred osiguranjem da li ce da plati stetu.Vladapetr napisao: 12 Feb 2020, 13:18 Tvoj ugao je ugao nekoga ko nema novca da kupi auto kakav želi, pa zato pljuje po ceni. Kupi klotaru i onda nema šta da se pokvari, i to mrsomuđenje o pozicioniranju te neće pogađati jer to je priča o top modelima koji su najskuplji.
Da, na unutrasnost i mislim. Nije to hermeticki zatvoreno. Neki vazduh mora biti unutra. Kada je vrlo toplo, da li zbog leta ili sijalice, taj vazduh pokupi svu vlagu. Kada se ohladi zimi, ili nedovoljno zagreje sijalicom, onda taj vazduh ne moze vise da drzi toliko vlage i ostavlja je na predmetima okolo.zdushan napisao: 12 Feb 2020, 13:38Ovaj kondenz je iznutra, ne bih rekao da je to ok, bez obzira na led. Ima dosta tih službenih skoda oko firme, pa mi pada u oči...nikaragva napisao:Led svetla, ne greju dovoljno, pa se vlaga iz vazduha hvata po plastici fara.
Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
Zar LED far ne grije vise od obicnih?nikaragva napisao:Led svetla, ne greju dovoljno, pa se vlaga iz vazduha hvata po plastici fara.
Ovo je voda unutar fara i razlikuje se od povremenog magljenja.zdushan napisao: 12 Feb 2020, 13:38Ovaj kondenz je iznutra, ne bih rekao da je to ok, bez obzira na led. Ima dosta tih službenih skoda oko firme, pa mi pada u oči...nikaragva napisao:Led svetla, ne greju dovoljno, pa se vlaga iz vazduha hvata po plastici fara.
Sent from my SM-A605FN using Tapatalk