Letnje gume
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Re: Letnje gume
Velika je razlika izmedju 185/65 i 195/50, ne bih ti savetovao taj prelaz
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
185/60R15 je idealna zamena.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
razlika između 195/55 i 195/50 je 3.3% a kažu da je do 3% ok... problem je što je 195/55 skupa kao otrov... ja ču sebi uzeti 195/50 umesto 195/55 (koja mi je fabrička) jer drugar je vozi na istom autu već 5 godina i nema problema nikakvih... 

Zbog istog razloga bežim od 195/55TheWickerMan napisao:razlika između 195/55 i 195/50 je 3.3% a kažu da je do 3% ok... problem je što je 195/55 skupa kao otrov... ja ču sebi uzeti 195/50 umesto 195/55 (koja mi je fabrička) jer drugar je vozi na istom autu već 5 godina i nema problema nikakvih...

Имам једно потпитање...
Preporuka za 175/70/R13 za Corollu. Da budu jeftine, auto je lagan, ali da nisu krs. Ne vozim trke i ne ludujem, kocnice su odlicne pa dajte neki predlog.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- dag81
- Kontakt:
Fulda EcoControl, Hankook K115-mada je nesto skupa ove godine, Semperit Comort-Life...
Koga nerviraju kamencici u gumama neka ne uzima Eco Control... Stalno nesto cakce... Osim toga kod mene na sluzbenim kolima se dobro pokazala...
e to sam bas hteo da kazem, imao sam je na proslom autu sve cetirii, uvek nesto pokupi, a ja po sljunku, i gradilistima samo sam zvecao...
zbog toga nisam oduseljen ovom gumom, uvek, bas uvek pokupi i uvek me nerviralo jako...
inace je ok...
sad imam efficent grip good year, i on ume da pokupi, ali redje, bas retko
zbog toga nisam oduseljen ovom gumom, uvek, bas uvek pokupi i uvek me nerviralo jako...
inace je ok...
sad imam efficent grip good year, i on ume da pokupi, ali redje, bas retko
- dag81
- Kontakt:
Isksutva iz prakse. 
U pravu ste ima guma koje skupljaju kamencice, i onda nervira to lupkanje. Ja sam isto sa jednom ludeo u pocetku, stalno je lupkalo,ali ne mogu da se setim koja bese. Posle je bilo OK, valjda kada se malo istrosila/.

U pravu ste ima guma koje skupljaju kamencice, i onda nervira to lupkanje. Ja sam isto sa jednom ludeo u pocetku, stalno je lupkalo,ali ne mogu da se setim koja bese. Posle je bilo OK, valjda kada se malo istrosila/.
i da dodam, na dacia barum gume nikad ne pokupe kamencic, ali i pick up dacia, koja ima teretne good year, koje su isto sjajne i ne zvece nikad
...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
Izgleda da je Continental najbolji baš u svakoj kategoriji... 

Od navedenih,mozda 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne sumnjam uopšte u kvalitet Continental-a, čak sam ih i sam jurio za kola poslednjih dva meseca. Samo mi malo čudno deluje da su baš najbolje u sve tri dimenzije...