NexT napisao:Danas su ljudi na auto-putu vozili sa sva 4, koliko je lila kisa... Iskreno, ne vidim neku preteranu potrebu u tome. ALi, ono sto primecujem, na ibarskoj kad je neka kolona, vrlo cesto poslednji pali sva 4 da ga neko ne bi skratio za gepek...
Moj kolega je pre dve nedelje skraćen za gepek kod autokomande. Dečko koji ga je udario ima 26 godina i išao je 60 km/h ali bitnije je da nije uočio da kolona stoji pa su lančano udarili još nekoliko automobila.
Zato ja, sada kada su ove nenormalne vrućine, i na bulevaru kada sam na semaforu i zadnji u koloni palim sva četiri ili non stop pritiskam kočnicu da bi primetili da se nešto ispred dešava.
Pošto je tema parkiranje imam i ja da izjavim nešto za tv dnevnik.
Primetio sam da vozači dugih automobila bahatije parkiraju, ili je to bar moje viđenje stvari.
Čini mi se da kratki nekako bolje ukače mesto iz prve nego dugački.
A generalno i jedne i druge mrzi da se preparkiraju tj da malo auto vrate unazad i isprave vozilo.
Najviše me nervira kada se dva vozila tako bahato parkiraju da između njih bude dosta mesta za još jedan auto ali ne i za otvaranje vrata.
Da ne mislite da ja sad nešto mrzim ove duge limuzine...imam komšiju koji zna da Maruti parkira na dva parking mesta...
Zato ako vidite neku Z10 i njenog vlasnika kako iz nekoliko pokušaja uparkirava vozilo ne histerišite. Imajte na umu da pokušava i vama da ostavi maksimalno mesta da parkirate i vi vašeg ljubimca.