Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ne stajem na aerodrome, samo niski preleti. Ko ce spustiti onolikog Boinga na zemljuDasAuto napisao:Jel ima guzve na aerodromima
Pa da. Drugar jedna igra DCS isto, dosta drugacije. Ja vise volim civilnu avijaciju, pa se nisam nesto mnogo petljao oko DCS.DasAuto napisao: 12 Sep 2020, 23:17 Malo sam igrao multiplayer ali sam primjetio da sam bas pocetnik sto se tice ove igre.
Pa sam ganjao malo u Mission Editor. Izaberes avion i rakete i sam postavis protivnika (AI) i tako pomalo isprobavam razne scenarije.
Ima tu dosta dosta da se nauci, tacno se primjeti da je ovo simulacija realnosti. Jos sam se navukao na smoothTrackDodje nesto kao polu VR
Grafika nije bas kao MSFS2020 ali mi je osjecaj leta dosta bolji. Mada su ovdje vojni avioni a tamo civilni pa nije mozda uporedba realna, ali zadovoljan sam sa igrom. Ne planiram jos dugo uzimati bilo koje dodatke. Ova jedna mapa je ogromna a i MIG-29 je dosta zanimljiv i zabavan avion. Mozda jos uzmem SU-30 za 14 dollara.
Probao sam danas dogfight bez ikakvih pomocnih sistema i "etiketa" na avionima. Ne znam dal mi je vid los ali brate nemoguce je okom uganjati protivnicki avion.