Novi Sad
Re: Novi Sad
Jel moze mala pomoc od Novosadjana
Kako se prilazi hotelu Master?
Koliko sam skontao, na cosku je, pored Sajma?
Vodi se na Brace Popovic, pa pretpostavljam da je sa te strane i glavni ulaz?
Kako se prilazi hotelu Master?
Koliko sam skontao, na cosku je, pored Sajma?
Vodi se na Brace Popovic, pa pretpostavljam da je sa te strane i glavni ulaz?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Uzimajuci u obzir da ides sa Bul. Oslobodjenja:

Sa Bulevara skrenes u Kralja petra, prodjes jedan semafor, prodjes drugi i na trecem napravis polukruzno, vratis se bukvalno 50 m pred taj drugi semafor i tu ti je sa tvoje desne strane ulaz

Sa Bulevara skrenes u Kralja petra, prodjes jedan semafor, prodjes drugi i na trecem napravis polukruzno, vratis se bukvalno 50 m pred taj drugi semafor i tu ti je sa tvoje desne strane ulaz

Hvala Gagi

Ima li negde dobar internet kafe u NS, koji nije bas tipicna igraonica puna klinaca, mracna, sa mrezama na plafonu itd itd...?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Novi Sad
Sto se tice NS, misljenja sam da je liman najbolji, puno parkinga, dobre zgrade, igralista, bazen na spensu i strand su blizu, ni centar nije daleko, imas bukvalno sve potrebno, jedino su cene malo jace.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Na Limanu ima dosta huligana i cigana na koje mozes slucajno naleteti i sto se njih tice, namerno dobiti batine... Otimanje torbi devojkama i zenama je stalna pojava... Dovoljno je samo proci i neko ce to shvatiti kao povod za tucu... Drugarice koje tamo zive redovno vozim kolima kuci uvece ili ih otpratim, nikako ih ne pustam same...
Elem, tri godine zivim na Grbavici, dve sam bio u Danila Kisa a sada sam u Tolstojevoj i super mi je, ima dosta ljudi, relativno je naselje ovakvo kakvo jeste skoro izgradjeno, osvetljen je svaki deo, smes da parkiras auto nocu bez brige... Jedino nekad moras da se pomucis da nadjes parking
Elem, tri godine zivim na Grbavici, dve sam bio u Danila Kisa a sada sam u Tolstojevoj i super mi je, ima dosta ljudi, relativno je naselje ovakvo kakvo jeste skoro izgradjeno, osvetljen je svaki deo, smes da parkiras auto nocu bez brige... Jedino nekad moras da se pomucis da nadjes parking

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Novi Sad
Ako na limanu ima huligana pa sta tek reci za grbavicu 
Nikada nisam imao problema kasno nocu kada sam isao kuci ni na grbavici ni na limanu, ni u bilo kojem drugom delu grada, a isao sam kroz dvorista uvek jer je krace.
Mislim da su te price prenaduvane, nego ako si iz komsiluka mogli bi jednom proveriti kako ide 16v

Nikada nisam imao problema kasno nocu kada sam isao kuci ni na grbavici ni na limanu, ni u bilo kojem drugom delu grada, a isao sam kroz dvorista uvek jer je krace.
Mislim da su te price prenaduvane, nego ako si iz komsiluka mogli bi jednom proveriti kako ide 16v

Mozemo se vozati kad hoces
Pa prosle godine se ja setam uvece sa drugom, ide ka nama 5 cigana, jedan samo sto nije potrcao, skida majcu, ide on da se tuce... Ja samo kazem drugu stavi kljuc medju prste, bice gusto... Sreca, jedan od njih potrci i odgurne ovog i prosli smo bez teskih telesnih povreda.... A drugaricinoj cimerki su u sred bela dana oteli torbu iz ruke i pobegli... Na grbavici je vise studentarija, pa i ja sam to jesam. Nekih incidenata nije bilo, znam da ima neki kafic gde se skupljaju navijaci, a sad da li je bilo problema, ne znam... Mnogo mi je svetlija Grbavica od Limana nocu 

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja sam 30 godina u NS skoro bez prestanka i mogu reci da imam slicna iskustva kao ti Ivane,da kucnem u drvo, mada jedno lose iskustvo to moze da promeni brzo, ne tvrdim da je NS najbezbedniji grad. Imao sam i ja situacije da su me na ulici presreli neki narkomani i uzeli mi pare, zato ih mrzim i dna duse i nemam nikakvo razumevanje za njih, a i za slican sljam. Sa njima zastupam stav udri milicijo! 16 valve, citajuci tvoj post imam utisak da ti se to desilo u studiju Universal pitures-a u LA, a ne na Limanu. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kamo srece da je bio film, ja sam se us*ao kao grlica... Sreca sto je jedan od njih bio razuman pa ga je na vreme sklonio, jer sta meni vredi sto ovi ostali mozda i nece da se sibaju, ako nas taj jedan napadne, svi ce ga ostali braniti i zavrsili smo.. Izvade nozeve i posle nas hirurg sklapa kao lego kockice
Mozda je ovo moje lose iskustvo jedno u 1000, ne kazem ja nista, jos sam mnogo puta prosao tuda bez ikakvih problema... Ali sam video dosta grupa ljudi koji sede po budzacima na limanu, piju i deru se. Ne znam zasto ali se ne osecam prijatno da prolazim pored njih nocu...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pazi, nije NS kao pre 20 godina siguran grad, ali u skladu sa opstim stanjem je jos i ok. Da ti sto piju pivo sutradan rade od 7 jutrom tesko da bi pili pivo. Eto da kazem i jednu pozitivnu stvar, video sam proslog leta nocu oko 11-12 pandure kako idu na Limanu i rasteruju klince i ostale sto sede po klupama i piju. Ne znam da li je to po pravilima i zakonima, ali ja licno jesam za to da klinci ne mogu da piju po ulicama u sitne sate. Ko hoce da pije posle po ulici u kasne sate moze kuci ili u kafani. Mozda sam previse restriktivan, ali to je moj licni stav.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Slazem se sa tobom u potpunosti Dragvorl, policija bi to trebala cesto da radi... Nikada se ne zna da li se radi o narko-dilerima, narkomanima, pijanim budalama ili pak deci od 14-15 godina... Deru se, prave nered, djubre na sve strane i onda jos tako nacvrcani pomisle svasta da urade... Ti o kojima ja pricam sigurno ne rade od 7 ujutru, i licno ne znam od cega zive, ili smo mi drzava blagostanja da neko moze da se bahati i nista ne radi a da opet ima da jede. Komunalna policija provereno ne radi svoj posao, imao sam ozbiljnih problema sa komsijama nocu, opet deca od 14-15 godina koja se napiju svako vece i muzika tresti... Dodju komunalci jednom, drugi, treci put i svaki put ih opomenu.... Krv im njihovu, da vidis da popasu novcane kazne kako se ne bi drali opet... Jos taj jedan balavac sav vazan nudi pare komunalcu da ga ne prijavi... Dzabe nama i policija i komunalna policija, ovde treba uvesti policijski cas bukvalno da bi se uveo red... Narod je postao gomila praznoglavih kretena, cast pojedincima...
Nikaragva, to je kad moras da se branis, jace ga boli sigurno kad ga puknes kljucem nego ovako
Nikaragva, to je kad moras da se branis, jace ga boli sigurno kad ga puknes kljucem nego ovako

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Na Karaburmi, ovi nasi Afro sugradjani odvrnuli muziku, dernjaju se, divljaju. Komsije pozovu 92, krene patrola, ovi pogase muziku, panduri se vrate. Tako tri puta. Cetvrti put dodje interventna, muzika se opet gasi, ali nastaje opsti haos, cika, vriska, lom, interventna odlazi, mir i tisina.
Dakle, red se moze zavesti.
TT
Dakle, red se moze zavesti.
TT