Auto do 30.000e u CH
- Dule
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 12:09
- Garaža: S350 bluetec, CLS350 cdi, smart
Re: Auto do 30.000e u CH
Sestica je auto napravljen na platformi serije 5, dok je E kupe (iz odedjenih razloga) razvijen na platformi C klase W204, kao sto je bio i CLK. Kako god gledali na to ipak su joj konkurenti A5, trojka kupe i E kupe i isti modeli u kabrio verzijama. Iako se tu umesala sada i 204 kupe verzija.

Bas takoDule napisao:Sestica je auto napravljen na platformi serije 5, dok je E kupe (iz odedjenih razloga) razvijen na platformi C klase W204, kao sto je bio i CLK. Kako god gledali na to ipak su joj konkurenti A5, trojka kupe i E kupe i isti modeli u kabrio verzijama. Iako se tu umesala sada i 204 kupe verzija.

U nemackim casopisima i emisijma 650i uglavnom porede sa E500 kupe.
Ok, 6ica je na platformi 5ice pa je samim tim visa klasa ali nisam primetio (u testovima) da je vise hvale od E500.
Ok, 6ica je na platformi 5ice pa je samim tim visa klasa ali nisam primetio (u testovima) da je vise hvale od E500.
Istina,stvarno sam sada video da je na platformi C klase i ako sam na par mesta naleteo da je na E platformi...Dule napisao:Sestica je auto napravljen na platformi serije 5, dok je E kupe (iz odedjenih razloga) razvijen na platformi C klase W204, kao sto je bio i CLK. Kako god gledali na to ipak su joj konkurenti A5, trojka kupe i E kupe i isti modeli u kabrio verzijama. Iako se tu umesala sada i 204 kupe verzija.
Onda povlacim sve sto sam rekao,jeste klasa ispod Bmw-a 6

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Isprobao sam danas novi 320d 184ks Luxury Line u fulu sa manuelnim menjacem 
Apsolutno mu ni jednu zamerku nisam nasao za malo vise od 100km voznje po Minhenu i autobanu.
Sprijateljili smo se za 15ak minuta i kasnije se druzili kao da se dugo znamo.
Detaljniji opis i slike ce biti kad se vratim kuci ali za sad sam veoma zainteresovan
Naravno to ne znaci da je Mercedes ispao iz igre...

Apsolutno mu ni jednu zamerku nisam nasao za malo vise od 100km voznje po Minhenu i autobanu.
Sprijateljili smo se za 15ak minuta i kasnije se druzili kao da se dugo znamo.
Detaljniji opis i slike ce biti kad se vratim kuci ali za sad sam veoma zainteresovan

Naravno to ne znaci da je Mercedes ispao iz igre...
Kupi BMW-a i od mene dobijas na poklon atlet-majicu, tzv "brutalku"
da se uklopis u imidz.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Floyd, a da kupis trojku od Texa?

@Tex
Onda mogu da budem eine typische BMW fahrer
Uglavnom, da li sam ja vozio brzo, ili ih plase angel eyes u retrovizoru ali svi su mi se sklanjali iz trake, osim par BMW-a i jednog C63 AMG (kome sam se zapravo ja sklonio)
@NexT
Pa prodao ga covek Delti...ne pratis na casu
Onda mogu da budem eine typische BMW fahrer

Uglavnom, da li sam ja vozio brzo, ili ih plase angel eyes u retrovizoru ali svi su mi se sklanjali iz trake, osim par BMW-a i jednog C63 AMG (kome sam se zapravo ja sklonio)

@NexT
Pa prodao ga covek Delti...ne pratis na casu

ma pratim... Al to nije problem, Delta bi prihvatila i kes... Verujem da se ne bi bunili 

Ma daj bre, o cemu pricate, kakav E90... Novog F-a da uzme, pravi izbor za Jevropske autoputeve. Kad dolazis u Srbiju, ako negde zaglavis sa zadnjom vucom, dolazi brat sa xDrive da te izvlaci.
Ako kupis Merc, dolazi brat sa xDrive da ti se smeje.

Ako kupis Merc, dolazi brat sa xDrive da ti se smeje.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
^
Floyd kupuj F30, mlad si jos za Mercedesa..

Floyd kupuj F30, mlad si jos za Mercedesa..

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ali onu rupičastu onda bi mu se skalnjao i AMG.Texonja napisao:Kupi BMW-a i od mene dobijas na poklon atlet-majicu, tzv "brutalku"da se uklopis u imidz.

Širim haos!
Texonja napisao:Kad dolazis u Srbiju, ako negde zaglavis sa zadnjom vucom, dolazi brat sa xDrive da te izvlaci.![]()
Ako kupis Merc, dolazi brat sa xDrive da ti se smeje.![]()

Znaci nema solidarnosti sa vozacima Mercedesa u nevolji