Stigla zima...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Stigla zima...
Da, imam krst. Pokazivao je i meni cale neke fore, tipa ako je zapekao sraf cukne se nekoliko puta po njemu i onda ce popustiti ili, nogom se popeti na jedan krak krsta i naglo pritisnuti na dole, takoreci na "sec". Pokusao sam vise puta i nisam uspeo. Jel si na ovako nesto mislio ili nesto trece...?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
nemoj to da radis sa dizanjem na krst jer mozes iskriviti sraf, pa napraviti duplu muku.. Ako imas WD, rokni malo da vidis hoce li popustiti..
Mene je vulkanizer naucio kako da namestim krst i rukama odradim vagu. Jebaga ne umem da objasnim, ali mi je svaki put uspelo. Jednom rukom se svom snagom oslonis na krak koji je iznad srafa, a onaj donji krak (naspram tog) guras drugom rukom na gore.. Naravno, moras onako bum da odradis da bi imalo efekta
Mene je vulkanizer naucio kako da namestim krst i rukama odradim vagu. Jebaga ne umem da objasnim, ali mi je svaki put uspelo. Jednom rukom se svom snagom oslonis na krak koji je iznad srafa, a onaj donji krak (naspram tog) guras drugom rukom na gore.. Naravno, moras onako bum da odradis da bi imalo efekta

Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Dobro, nisam bas ni ja mislio da stojis 5 minuta na kraku, sve je to u sekundi, ali verujem da moze da se iskrivi sraf. Mislim da sam te razumeo, probacu i taj nacin. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Krenem ti ja danas lagano...
Prvo nailazim na ljude koji hodaju ulicom i onda kada te vide,ne znaju sta da rade,pa i dalje stoje na sred ulice...
Onda prolazim pored lika koji,ni manje,ni vise,cisti sneg sa kola metalnom lopatom,onom gradjevinskom...
Pa onda lik ispred mene u Strahinica Bana koja ne moze biti ravnija,uspe da se zaglavi sa Civiciom i letnjim gumama jer je stao na raskrsnici gde ima prednost,a na kojoj usput nije bilo nikoga...
Pa onda kada sam parkirao na trotoaru takodje u Straje Baje,kod Dobracine,neki lik dodje,zagradi me ostavljajuci auto na sred ulice...
Sva sreca,pa sam bio sa 5 drugara i izgurali smo auto i ako je bila povucena rucna,a lik je dobio polomljena oba brisaca od mene za Bozic...
Pa onda idem Beogradskom,a taxista sa astrom karavan stavio lance na zadnje tockove i tako laganini vozi po asfaltu,pored toga sto ima lance na pogresnoj osovini...
Onda mi je dan malo ulepsao susret sa pandurima i moje napusavanje istih sto su parkirali u Beogradskoj tako da tramvaj ne moze da prodje,a za njim nas 10,da bi oni pojeli picu,naravno u suprotan smer parkirani... Ulepsao mi je zato sto sam ih onako pijacarski iznapusavao,a onda mi se pridruzila jos 2 lika i taxista,a oni iako popizdeli,nisu mogli nista da kazu i urade,jer su em zablokirali ulicu,em su napravili par gadnih prekrsaja,em im na ulici sviraju kao na svadbi(Pandur i pandurka su bili u pitanju)...
Pa onda na Vracaru,ja skrenem na neki ulaz u garazu da pustim ljude iz suprotnog smera da prodju,jer se napravio samo 1 smer u dvosmernoj,lik koji je bio iza mene sa belom Insigniom, krene cim su oni prosli,bez da mene pusti da izadjem,a ja naravno vec izasao doboljno da on ne moze da prodje,ali kada je neko retard...
Pa mi je i on malo digao pritisak,da ne ulazim u detalje...
A onda kao slag na tortu,riba koja je zakrcila saobracaj jer Range Roverom cekajuci lika da izadje sa ociscenog parking mesta(koji je tek krenuo da cisti kola),jer ce na neociscenom,ako stane,na koja se ja sa C klasom lagano parkiram,da se zaglavi i nece moci da izadje...
Samit ludaka na ulicama...
O Pancevcima da ne pricam,to je standardna svakodnevna prica koja je sustinski ista bez obzira na vremenske uslove...
Prvo nailazim na ljude koji hodaju ulicom i onda kada te vide,ne znaju sta da rade,pa i dalje stoje na sred ulice...
Onda prolazim pored lika koji,ni manje,ni vise,cisti sneg sa kola metalnom lopatom,onom gradjevinskom...
Pa onda lik ispred mene u Strahinica Bana koja ne moze biti ravnija,uspe da se zaglavi sa Civiciom i letnjim gumama jer je stao na raskrsnici gde ima prednost,a na kojoj usput nije bilo nikoga...
Pa onda kada sam parkirao na trotoaru takodje u Straje Baje,kod Dobracine,neki lik dodje,zagradi me ostavljajuci auto na sred ulice...
Sva sreca,pa sam bio sa 5 drugara i izgurali smo auto i ako je bila povucena rucna,a lik je dobio polomljena oba brisaca od mene za Bozic...
Pa onda idem Beogradskom,a taxista sa astrom karavan stavio lance na zadnje tockove i tako laganini vozi po asfaltu,pored toga sto ima lance na pogresnoj osovini...
Onda mi je dan malo ulepsao susret sa pandurima i moje napusavanje istih sto su parkirali u Beogradskoj tako da tramvaj ne moze da prodje,a za njim nas 10,da bi oni pojeli picu,naravno u suprotan smer parkirani... Ulepsao mi je zato sto sam ih onako pijacarski iznapusavao,a onda mi se pridruzila jos 2 lika i taxista,a oni iako popizdeli,nisu mogli nista da kazu i urade,jer su em zablokirali ulicu,em su napravili par gadnih prekrsaja,em im na ulici sviraju kao na svadbi(Pandur i pandurka su bili u pitanju)...
Pa onda na Vracaru,ja skrenem na neki ulaz u garazu da pustim ljude iz suprotnog smera da prodju,jer se napravio samo 1 smer u dvosmernoj,lik koji je bio iza mene sa belom Insigniom, krene cim su oni prosli,bez da mene pusti da izadjem,a ja naravno vec izasao doboljno da on ne moze da prodje,ali kada je neko retard...
Pa mi je i on malo digao pritisak,da ne ulazim u detalje...
A onda kao slag na tortu,riba koja je zakrcila saobracaj jer Range Roverom cekajuci lika da izadje sa ociscenog parking mesta(koji je tek krenuo da cisti kola),jer ce na neociscenom,ako stane,na koja se ja sa C klasom lagano parkiram,da se zaglavi i nece moci da izadje...
Samit ludaka na ulicama...
O Pancevcima da ne pricam,to je standardna svakodnevna prica koja je sustinski ista bez obzira na vremenske uslove...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Sinoc se jedan na parkingu kod mene sa opel astrom G cuning smajling stajlom parkiravao 2 sata jer majmun ima letnje gume
turira mi tu pod prozorom dete da mi probudi 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ovo je za one što ne znaju da očiste kola...Day Walker napisao:Gledam ovaj klip sto je trojke postavio, pa mi malo glupo da ne prokomentarisem..
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TJbLs7nUWc
Kako da iskoristim tu uslugu, kad ja dok dodjem do perionice, ima da se sneg otopi?

Posetite www.garaza.rs !
U Zrenjaninu 45cm snega zvanicno. Nezvanicno - barem 10cm vise. Na Crnom Vrhu 44cm, na Kopaoniku 35cm.
Sto se tice automobila... xDrive + Dunlop 3D =
Sto se tice automobila... xDrive + Dunlop 3D =

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
i-AWD+Dunlop 4D=Texonja napisao:Sto se tice automobila... xDrive + Dunlop 3D =

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Dobro jutro Tex!
Kod vas tamo baš zavejalo. Ovi moji u Krajišniku odsečeni od sveta.
Ja sam se jutros pribojavao kako ću da izađem iz garaže, zbog nagiba, obzirom da je sve zaledilo. Ali sam izašao bez problema. Jedino me brinu najave da će padati od sutra do petka.
Kod vas tamo baš zavejalo. Ovi moji u Krajišniku odsečeni od sveta.
Ja sam se jutros pribojavao kako ću da izađem iz garaže, zbog nagiba, obzirom da je sve zaledilo. Ali sam izašao bez problema. Jedino me brinu najave da će padati od sutra do petka.
Posetite www.garaza.rs !
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
I ja sam izasao iz garaze bez problema. Al ce biti problem da ga spustim posle. Tu se i ti pazi. Moracu da ocistim ako mislim da ga spustam u rikverc, unapred nije problem, lako se nanisani i ako klizne malo
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ja sam od starta krenuo da ulazim unapred i izlazim u rikverc. Ubediše me da je bolje tako, baš zbog zimskih uslova. A i bolje mi je kad upalim auto ujutru, dok radi minut-dva, da gasovi iz auspuha izlaze napolje, a ne da se gušim u garaži.
EDIT: Jutros je temp bila oko -10c, možda i niže od toga. Auto pokazao 8c u garaži.
EDIT: Jutros je temp bila oko -10c, možda i niže od toga. Auto pokazao 8c u garaži.
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Očekivano - jutros sve zaleđeno, loše očišćeno, usko, grbavo - pravi reli Pariz-Dakar. Još su predveče izgleda bacali so pa je malo izjela led i napravila još veće grbe, baš je truckavo i skakutavo. Najveći problem bila su mimoilaženja u užim ulicama i ostavljanje auta ispred vrtića, pošto su očistili po jednu traku sa svake strane (bojao sam se da me neko ne zakači). Problema da izađem iz garaže nisam imao (jer je i nemam
), a kod mene srećom i sve ravno... 

Ja sam sebe ubedio da je to lose jer mi ona gomila snega ulazi u auspuh. Ne znam dal' mi je logika dobra ili je decija, ali imam fobiju od toga.trojanac napisao: ulazim unapred i izlazim u rikverc

Doduse, to nema veze sa tvojim slucajem, nego samo da pomenem.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!