Ljubitelji satova?
Re: Ljubitelji satova?
Nije upadljiv, veoma je diskretan za ovako moćnu spravicu. Ja sam uzeo pre par meseci onaj klasičan, najjeftiniji i ne mogu otad da se odvojim od njega. Prevazišao je svaka očekivanja, a ne košta mnogo.
aviator napisao:
yeomanseiko.com/2015/01/07/seiko-brightz-sdgm001/Uroš S. napisao:Petica uvek ima značku ispod 12. Šta je ovo zaista? Nije GS a nije ni SARB?

c-watch.co.jp/ww/sdgm001003.html
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
@Raki-audi.. i ja ti savetujem da pogledas skagene. Ultra su tanka kucista i narukvice i laki za nosenje i uklapaju ti se u budzet.
Ne secam se da sam skoro nosio tako lako neki sat kao skagen sto sam skoro uzeo.
Ne secam se da sam skoro nosio tako lako neki sat kao skagen sto sam skoro uzeo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Za dress sat kakav tražiš nećeš dobiti više ni od jednog brenda osim Orienta, pa Seika. Orient dress automatik imaš za 150e, i to jedan model pa razne varijante, srebrna, zlatna, rosegold, beli ili crni ciferi, razni kaiševi i metalne narukvice. Ako hoćeš na baterije, imaš Orient Capital, ako ćeš automatik imaš Symphony, Union, Bambino. E sad što se tiče metalne narukvice, samo Symphony znam da postoji u toj varijanti, Bambino mislim da ne (mada je on previše vintage za moj ukus), i Union bi trebao da postoji na metalu. Capital verovatno ne.
S druge strane, meni je metalna narukvica na dress satu promašena priča, tako da ne bih ni razmatrao metal.
S druge strane, meni je metalna narukvica na dress satu promašena priča, tako da ne bih ni razmatrao metal.
hvala svima
svi su interesantni sto ste pomenuli
Skygen mi se nekako svidja barem preko slika. Jel ih ima u BG u trznim centrima ?
svi su interesantni sto ste pomenuli
Skygen mi se nekako svidja barem preko slika. Jel ih ima u BG u trznim centrima ?
Ne znam da li za te pare ima Tissot, oni imaju sjajne modele po ok cenama a i uposte nisu glomazni. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
ImaRaki_Audi napisao: Skygen mi se nekako svidja barem preko slika. Jel ih ima u BG u trznim centrima ?
Brzine idu u H-a !!!

Ralee napisao:Ne znam da li za te pare ima Tissot, oni imaju sjajne modele po ok cenama a i uposte nisu glomazni.

- Darko
Baci pogled na ovaj. Mislim da je to jedini model sa klasicnom metalnom narukvicom. Jedino je lose sto nema datum.
Ja sam u prodavnici BPM dobio 10 posto popusta na kasi ako ti nesto znaci

Ja sam u prodavnici BPM dobio 10 posto popusta na kasi ako ti nesto znaci

Raki_Audi napisao:Ralee napisao:Ne znam da li za te pare ima Tissot, oni imaju sjajne modele po ok cenama a i uposte nisu glomazni.imaju prelepe modele

Tissot ima ekstra izgled, ne znam kakva im je mehanika ali izgled je vrhunski.
- Darko
Tissot ima modele za izbalavis. Gledao sam ih par puta. Ali mislim da solidan tissot nema ispod 50k dinara ili gresim?
Isplativo je recimo da se uzme u segedinu pa se dobije 27 posto povrat pdv..
Isplativo je recimo da se uzme u segedinu pa se dobije 27 posto povrat pdv..
Ja sam dobio t touch pre oko 10 godina i prezadovoljan sam satom, promenio sam bateriju pre godinu dana i ovo mi je verovatno omiljeni sat ikada.
I od mene pohvala. Ja imam jedan Tissot, uzeo ga u italiji pre 2 godine na nekom popustu skoro upola cene za 380e i nikad ga nisam nosio, sta znam ne ide uz mene i moje godine toliko skup. Ali je stvarno odlican sat pristojnih dimenzija, elegantan i suptilan.