Zimske gume - da ili ne?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Zimske gume - da ili ne?
Kako da cuvam ove letnje gume sto sam skinuo? Ja sam ih ocistio od kamencica skroz, pregledao da li ima negde blato ili nesto da se ocisti, onda sam uzeo cetiri velike crne kese, stavio ih unutra i zalepio, pa sam ih stavio jednu pored druge u kvadrat kao, stavio sam ih horizontalno da stoje. Drzim ih u letnjoj kuhinji, tu je uvek temp ista, nema vlage i nema sunceve svetlosti.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Zavisi, dal sa felnama ili bez.

- H4wkeye
Bez felna su.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Mali problem tome je sto smo danas prestali da primamo u 12htrojanac napisao:Pa kad ne znas kako treba. Fino dodjes 10 min pred zatvaranje i to subotom, kao McGruja i onda zavrsis sve za 8.5 minuta i jos te posluze kafom i pitaju hocete da popijete napolju ili unutra.
Tapatalk 4.2.0 from my HTC

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Ja dosao u 8 i Ivancho me ispostovao koliko je bio u mogucnosti , stvarno velika guzva.
Sad priznajte ko je pustio buvu da je u ponedeljak sneg
Sad priznajte ko je pustio buvu da je u ponedeljak sneg

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
djiuliju fali li propratna napomena uz prikaz skladištenja bez felni da se povremeno trebaju rotirati kako bi ostale nedeformisane?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
@Milose
I sta si stavio na kraju krajeva?
I jel si ostavio one felne il si uzeo neke za zimu?
I sta si stavio na kraju krajeva?

I jel si ostavio one felne il si uzeo neke za zimu?
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja sam cuo da ce Ivancho zbog sneg od ponedeljka d radi od 7 do 23 I radnim danima I vikendom. Ako neko hoce da zakaze, saljem njegov privatni mob na pp 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- djiuliju
Pa da, verovatno da ih treba povremeno pomeriti malo. Ja ih cuvam sa felnama, jednu preko druge, pa im povremeno zamenim mesto. Dal nesto znaci nemam pojma, al je posao koji se meri sekundama, tako da...Stjepa napisao:djiuliju fali li propratna napomena uz prikaz skladištenja bez felni da se povremeno trebaju rotirati kako bi ostale nedeformisane?
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Cika rakhile, kada naucis da gledas na sat pricacemo, a i tada ako se setis da poneses srafove :p
@DW Stavio je WS 3D jer je Michelin stigao matoriji.
@Milos, hvala trudimo se. Cujemo u pon za trap i cepove
Ako su tockovi, ne moraju da se premestaju (ako su jedne preko drugih) , dok ako su samo gume u nekom trenutku je pozeljno obrnuti ih.
@DW Stavio je WS 3D jer je Michelin stigao matoriji.
@Milos, hvala trudimo se. Cujemo u pon za trap i cepove
Ako su tockovi, ne moraju da se premestaju (ako su jedne preko drugih) , dok ako su samo gume u nekom trenutku je pozeljno obrnuti ih.
- H4wkeye
Ja imam samo gume. Da ih stavim uspravno onda jednu pored druge? Na koliko vremena ih treba rotirati malo?
Samo gume se drže uspravno i rotiraju. Celi točkovi horizontalno, dobro naduvani.
E, sad, ja u poslednje vreme držim cele točkove vertikalno, jer samo u toj varijanti staju. Za ovu turu ćemo da napravimo stalak, pa će da vise zakačeni, što je idealna varijanta.
E, sad, ja u poslednje vreme držim cele točkove vertikalno, jer samo u toj varijanti staju. Za ovu turu ćemo da napravimo stalak, pa će da vise zakačeni, što je idealna varijanta.
Jednom dnevno kotrljaš ih po ulici jedno15 minuta, to je dovoljno.H4wkeye napisao:Ja imam samo gume. Da ih stavim uspravno onda jednu pored druge? Na koliko vremena ih treba rotirati malo?

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- djiuliju

Ma obrnes ih povremeno kad se setis, pa nije to beba da je titras ceo dan