Slatkiši & čokolade & kremići :)
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Jedina čokolada koja je zdrava, sve ostalo je sviranje onoj stvari sa 5% kakaoa. Trovanje organizma.
Stvar navike, meni sad prija crna čokolada. Pionir pravi dobru, sa 65%, nije mnogo gorka. Preporučujem. Opasan antioksidans je crna čokolada, ako je prava.
Tapatalk 4
Stvar navike, meni sad prija crna čokolada. Pionir pravi dobru, sa 65%, nije mnogo gorka. Preporučujem. Opasan antioksidans je crna čokolada, ako je prava.
Tapatalk 4
Jel to kaki jabuka?stefanan napisao:Keva donela iz Svajcarske,pola vec otislo. Umrecu od ovoliko slatkog![]()

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
To je normalno, ko ce da jede jabuke pored ovoliko slatkisa. 
Sent from my LG-P705 using Tapatalk

Sent from my LG-P705 using Tapatalk
Lindt je iz CH, fabrika je pored Ciriškog jezera.
Nisam ih video 
Od pre par godina imaju prodavnicu u krugu fabrike, naravno Bosanka radi na kasi.

Od pre par godina imaju prodavnicu u krugu fabrike, naravno Bosanka radi na kasi.
Re: Одг: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Au bosanku treba sarmirati:D
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ajd nek se Floyd ili Laki žrtvuju pa da se zaposle tamo. Da imamo insajdera u Lindtu 

Širim haos!
Meni lindt ne odgovara previše, više volim Gorenjku, koja ne znam da li se opšte dobije u Srbiji. Inače previše jedem sladko, moram malo da smanjim 

Mislim da bi to najbolje bilo da urademethane.master napisao:Ajd nek se Floyd ili Laki žrtvuju pa da se zaposle tamo. Da imamo insajdera u Lindtu

Velicali bi ih kao narod Pablo Escobara. Svaki put nam donesu pune gepeke slatkisa

Re: AW: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Imao sam vezu u Lindtu kad sam tek dosao u CH ali je dala otkaz...
Tad se kupovalo na pakete...
Gesendet von meinem GT-I9505
Tad se kupovalo na pakete...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nema šta oni da tegle, nek saznaju lokaciju crne čokolade (klot min. 70%) i kad se smenjuje straža.nikaragva napisao: Mislim da bi to najbolje bilo da urade
Velicali bi ih kao narod Pablo Escobara. Svaki put nam donesu pune gepeke slatkisa

Sent using Tapatalk
Širim haos!
To sto je dala otkaz ne znaci da ste morali da raskinete.Floyd napisao:Imao sam vezu u Lindtu kad sam tek dosao u CH ali je dala otkaz...

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Pa sta ce mi ako ne radi tamo 
Salim se naravno, starija zena je u pitanju a ja nisam DW

Salim se naravno, starija zena je u pitanju a ja nisam DW