U TC Stadion, svi parkiraju na mesta za invalide
Ja bih lepo postavio saobracajca tamo i udri sa kaznama 24/7... Pa da vidis kako ce lepo da se nauce parkiranju
Day Walker napisao:U TC Stadion, svi parkiraju na mesta za invalide
Ja bih lepo postavio saobracajca tamo i udri sa kaznama 24/7... Pa da vidis kako ce lepo da se nauce parkiranju
Šalu na stranu, nažalost to je praksa u gotovo svim TC-ima. Jedino sam u DC video da se oznaka koliko-toliko poštuje. Obzirom da parkinzi pripadaju TC teško da policija može da piše kazne.
I ovde u DIS-u povremeno vidim nekog parkira se na mesto za invalide, a nije. (Mozda samo u mozak ) Fora je sto ima koliko hoces parking mesta, ali za invalide su tik pored vrata, pa valjda mrzi gospodu da odsetaju do auta 20 metra dalje
Nije za poređenje.
Naravno da je tad nadležan MUP, a aj mi kaži ovo, ako ja u svom dvorišti nacrtam mesto za invalida, i neko stane, jel može pauk da ga digne?
Kažem, nisam siguran kako se vodi taj parking i saobraćanje po istom, al mi jako liči da ta mesta za invalide nisu nigde zavedena kao što svako drugo u gradu ima svoj broj rešenja na osnovu kog je i napravljeno.
Ako ih pozoves,dici ce i tvoj auto. To je tvoj parking i ti biras koga ces i gde da pustas. A ja mislim da je tc odgovoran ako dodje inspekcija,ili ih neko prijavi,a oni nisu pozvali pauka da skloni neinvalide sa obaveznih invalidskih mesta,koja su takodje propisana zakonom,koji sprovodi saobracajna policija.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da bi mesto bilo za invalide, ono mora da prođe određena odobrenje, dobije rešenje, svoj broj bla bla... Ne može tek tako da se nacrta mesto i da to ima težinu, shvataš šta hoću da kažem? Zato kažem da ne znam da li ta mesta imaju to ili je to samo dobra volja TC-a da ih obeleži.
Grujicu,ja mislim da pri pravljenju parkinga,mora se imati odredjen broj parking mesta za invalide,koja moraju proci inspekciju da bi se dobila potvrda.
Ti na svoj privatni parking nisi obavezan da stavis za invalida,niti.mozes,jer ti biras koga ces tu da pustis,tako da je bespoentno.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.