Dobro veče
Re: Dobro veče
Ali u Cobri Semir i njegov partner koji se menja od sezone do sezone (Andre, Tom & Co.) ne mogu da izađu iz kola a da se na osiguraju izjavom: "Ne diraj mi auto!" i sl. 

Имам једно потпитање...
Kad su to jedine dve koje su se prikazivale.NexT napisao:Kao kreten, svako vece kad sam gajbi gledam Cobru 11![]()
Mislim da su jedine dve nemacke serije koje sam ikada gledao Medicopter 117 i CObra 11

Meni se sviđa ova (istočno)nemačka policijska serija. Obratite pažnju na automobile:

http://www.youtube.com/watch?v=ZNTl6Hbs45c
Ђенерал Јанковић
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Šlihtare, službena kola narodne milicije su sva ruska. Ni jedan Trabant ni Wartburg, to su pretpostavljam furali negativci. 

Širim haos!
I helikoptere...snork napisao: Obratite pažnju na automobile

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Svim budnim clanovima zelim dobro vece.
Ja se rasanio uz VG, ko ne zeli jos da spava, toplo preporucujem da svrati tamo da vidi sta ima novo.
P.S. Nadam se da se moderatori nece ljutiti zbog ovog posta i molim ostale clanove da ne komentarisu nista u vezi ovog posta.

Ja se rasanio uz VG, ko ne zeli jos da spava, toplo preporucujem da svrati tamo da vidi sta ima novo.

P.S. Nadam se da se moderatori nece ljutiti zbog ovog posta i molim ostale clanove da ne komentarisu nista u vezi ovog posta.

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Dobar dan!
Izvinjavam se unapred ako sam dosadan sa tempereturama ali samo da pokažem da jesu pre par dana lagali (kada sam napisao onaj prvi post o temperaturi).
Danas je zvanična temp. u Zaječaru 39°C a moj automobil (na istom mestu i pod istim okolnostima) meri 41°C ... što bih rekao da je normalno tj. oni mere van grada (na jednoj poljani) a auto meri u gradu.
Ovo pokazuje da su prošli put ladno slagali i objavili izmišljenu temp. od 35°C i ako je verovatno kao i danas bilo 39°C (jer je automobil u oba slučaja izmerio 41°C u gradu).
Čisto da prokometarišem i da je ovog trena u nekim gradovima i više: Ćuptija 41°C, Niš, Leskovac, Kraljevo i Kuršumlija 40°C.
Pitam se samo zašto je bagra lagala onaj dan?
Jel to sada neka promena od kada su razmatrali plan o uvođenju vanrednog stanja zbog velikih vrućina ... sad više ne moraju da lažu, a?

Izvinjavam se unapred ako sam dosadan sa tempereturama ali samo da pokažem da jesu pre par dana lagali (kada sam napisao onaj prvi post o temperaturi).
Danas je zvanična temp. u Zaječaru 39°C a moj automobil (na istom mestu i pod istim okolnostima) meri 41°C ... što bih rekao da je normalno tj. oni mere van grada (na jednoj poljani) a auto meri u gradu.
Ovo pokazuje da su prošli put ladno slagali i objavili izmišljenu temp. od 35°C i ako je verovatno kao i danas bilo 39°C (jer je automobil u oba slučaja izmerio 41°C u gradu).
Čisto da prokometarišem i da je ovog trena u nekim gradovima i više: Ćuptija 41°C, Niš, Leskovac, Kraljevo i Kuršumlija 40°C.
Pitam se samo zašto je bagra lagala onaj dan?

Jel to sada neka promena od kada su razmatrali plan o uvođenju vanrednog stanja zbog velikih vrućina ... sad više ne moraju da lažu, a?

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
U Kraljevu duva neki vruc vetar,katastrofalno je vruce,ima dosta vise...
sent from Kenda digitron using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pa na zvaničnih 40°C slobodno dodaj još bar 2°C i došao si na 43°C.
Naravno da čim temperature dostignu taj nivo, moraš da primetiš da tu nešto nije uobičajeno.
Ja to opisujem ovako: na 38°C je vazduh topao ili veoma topao ali na 41°C i više vazduh je vruć i to se baš primeti.
Kada je pre 4 god. u Zaječaru (i u Ćupriji, čini mi se) zvanično bilo 45,8°C ... napolju je vazduh bio izrazito suv i vruć, znojenje nije postojalo ma koliko stajali napolju (odmah sve isparava tj. suv si kao barut ... samo čekaš kad ćeš da planeš
).
Spoljni termometar je tada ubio 50°C (u hladu, naravno), tako da nisam mogao tačno da znam koliko je napolju. Na moju sreću tih dana nisam radio pa sam sedeo u sobi sa klimom (koju sam ugradio 10-tak dana pretoga, na moju sreću
).
Naravno da čim temperature dostignu taj nivo, moraš da primetiš da tu nešto nije uobičajeno.
Ja to opisujem ovako: na 38°C je vazduh topao ili veoma topao ali na 41°C i više vazduh je vruć i to se baš primeti.
Kada je pre 4 god. u Zaječaru (i u Ćupriji, čini mi se) zvanično bilo 45,8°C ... napolju je vazduh bio izrazito suv i vruć, znojenje nije postojalo ma koliko stajali napolju (odmah sve isparava tj. suv si kao barut ... samo čekaš kad ćeš da planeš

Spoljni termometar je tada ubio 50°C (u hladu, naravno), tako da nisam mogao tačno da znam koliko je napolju. Na moju sreću tih dana nisam radio pa sam sedeo u sobi sa klimom (koju sam ugradio 10-tak dana pretoga, na moju sreću

Po planu i programu sutra jezdim u CG.
To i nije toliko bitno. Hocu da vam kazem da dole idem jednim autom marke koju prate razne sale i posalice u vezi sigurnosti, tj ceste nepouzdanosti. Iskreno vec sad mi je zanimljivo sto cu putovati malo duze tim "specificnim" vozilom. Tako da ocekujte bar jednu sliku istog kao i moja zapazanja.
P.S. Ako se ne javim do pocetka avgusta (trebalo bi i pre al aj sad) saljite dole (CG) slep sluzbu i nekog mehanicara koji ima iskustva sa italijanskim pastuvima.
Eto otkrio sam o kom se autu radi. Sada ce neki da me prozivaju dugo, dugo zbog istog.
To i nije toliko bitno. Hocu da vam kazem da dole idem jednim autom marke koju prate razne sale i posalice u vezi sigurnosti, tj ceste nepouzdanosti. Iskreno vec sad mi je zanimljivo sto cu putovati malo duze tim "specificnim" vozilom. Tako da ocekujte bar jednu sliku istog kao i moja zapazanja.
P.S. Ako se ne javim do pocetka avgusta (trebalo bi i pre al aj sad) saljite dole (CG) slep sluzbu i nekog mehanicara koji ima iskustva sa italijanskim pastuvima.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Znamo da je alfa od drugara 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kada sam krenuo iz Vb ka Cacku, u kolima je bilo 41C.TheWickerMan napisao:U Kraljevu duva neki vruc vetar,katastrofalno je vruce,ima dosta vise...
OD KV je poceo dosta jak bocni vetar i temperatuta je opadala malo po malo, do nekih 33-34C u CA.
U BGu je bilo skroz prijatno kada stigoh.
A jutros gledam temperature i kako je na istoku srbije 35+ pre podneva a u BG i NSu oko 25. NIsam verovao dok ne osetih...
@Grujic da, ti si delimicno upoznat o kom se autu radi.
Pred polazak na put sa Afom marsutu planirati tako da na svakih 50km ima bar jedan mehanicar koji se bavi opravkama istih.
Pred polazak na put sa Afom marsutu planirati tako da na svakih 50km ima bar jedan mehanicar koji se bavi opravkama istih.

Stjepo, vozac Alfe je uz auto i sam postao mehanicar (kao sto kaze Milosev potpis: memberlist.php?mode=viewprofile&u=251).
On mora biti uvek na oprezu i spreman da odradi generalnu na odmoristu pored auto puta u roku od pola sata.
On mora biti uvek na oprezu i spreman da odradi generalnu na odmoristu pored auto puta u roku od pola sata.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
@pedja posle pola sata,poceo da duva hladan vetar... Ne znam,nisam pametan...
@stjepa ja idem svojom Alfom 10og na more,ako se ta novija Alfa pokvari (bese 156, ako se secam) ,ja cu sa svojom Alfa-Fiatom rado da te doslepam do KVa pa se dalje snalazi
@stjepa ja idem svojom Alfom 10og na more,ako se ta novija Alfa pokvari (bese 156, ako se secam) ,ja cu sa svojom Alfa-Fiatom rado da te doslepam do KVa pa se dalje snalazi

@Tex znam za potpis. Ja nisam vlasnik Alfe, a nadam se da cu sto manje biti i vozac iste na ovom putu. Nije moj auto i sve dok vlasnik (tj drug) ne oseti neizdrziv umor ja sam sto dalje od volana.
@twm ma salim se ja malo na racun Alfe. Moram. No eto kad se sam nudis... Nemoj slucajno da ti bude daleko Cetinje, ili tako neko mesto u CG, sutra.
Radi se od 147, a 156 sam ja imao (da tako nazovemo 15 dana posedovanja) prosle godine.
U svakom slucaju do skorog kuckanja.
@twm ma salim se ja malo na racun Alfe. Moram. No eto kad se sam nudis... Nemoj slucajno da ti bude daleko Cetinje, ili tako neko mesto u CG, sutra.

Radi se od 147, a 156 sam ja imao (da tako nazovemo 15 dana posedovanja) prosle godine.
U svakom slucaju do skorog kuckanja.