Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Re: Dobro veče

Post od elMaestro »

Ali u Cobri Semir i njegov partner koji se menja od sezone do sezone (Andre, Tom & Co.) ne mogu da izađu iz kola a da se na osiguraju izjavom: "Ne diraj mi auto!" i sl. :mrgreen:
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

NexT napisao:Kao kreten, svako vece kad sam gajbi gledam Cobru 11 :kezo:

Mislim da su jedine dve nemacke serije koje sam ikada gledao Medicopter 117 i CObra 11 :kezo:
Kad su to jedine dve koje su se prikazivale. :kezo:

Meni se sviđa ova (istočno)nemačka policijska serija. Obratite pažnju na automobile: :D

http://www.youtube.com/watch?v=ZNTl6Hbs45c
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Šlihtare, službena kola narodne milicije su sva ruska. Ni jedan Trabant ni Wartburg, to su pretpostavljam furali negativci. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

snork napisao: Obratite pažnju na automobile
I helikoptere... :kezo:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Svim budnim clanovima zelim dobro vece. :D

Ja se rasanio uz VG, ko ne zeli jos da spava, toplo preporucujem da svrati tamo da vidi sta ima novo. :D

P.S. Nadam se da se moderatori nece ljutiti zbog ovog posta i molim ostale clanove da ne komentarisu nista u vezi ovog posta. :pivo:
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Dobar dan!

Izvinjavam se unapred ako sam dosadan sa tempereturama ali samo da pokažem da jesu pre par dana lagali (kada sam napisao onaj prvi post o temperaturi).

Danas je zvanična temp. u Zaječaru 39°C a moj automobil (na istom mestu i pod istim okolnostima) meri 41°C ... što bih rekao da je normalno tj. oni mere van grada (na jednoj poljani) a auto meri u gradu.
Ovo pokazuje da su prošli put ladno slagali i objavili izmišljenu temp. od 35°C i ako je verovatno kao i danas bilo 39°C (jer je automobil u oba slučaja izmerio 41°C u gradu).

Čisto da prokometarišem i da je ovog trena u nekim gradovima i više: Ćuptija 41°C, Niš, Leskovac, Kraljevo i Kuršumlija 40°C.

Pitam se samo zašto je bagra lagala onaj dan? :palica:

Jel to sada neka promena od kada su razmatrali plan o uvođenju vanrednog stanja zbog velikih vrućina ... sad više ne moraju da lažu, a? :thumbdown: :palica:
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

U Kraljevu duva neki vruc vetar,katastrofalno je vruce,ima dosta vise...

sent from Kenda digitron using Tapatalk
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Pa na zvaničnih 40°C slobodno dodaj još bar 2°C i došao si na 43°C.

Naravno da čim temperature dostignu taj nivo, moraš da primetiš da tu nešto nije uobičajeno.
Ja to opisujem ovako: na 38°C je vazduh topao ili veoma topao ali na 41°C i više vazduh je vruć i to se baš primeti.

Kada je pre 4 god. u Zaječaru (i u Ćupriji, čini mi se) zvanično bilo 45,8°C ... napolju je vazduh bio izrazito suv i vruć, znojenje nije postojalo ma koliko stajali napolju (odmah sve isparava tj. suv si kao barut ... samo čekaš kad ćeš da planeš :kezo:).
Spoljni termometar je tada ubio 50°C (u hladu, naravno), tako da nisam mogao tačno da znam koliko je napolju. Na moju sreću tih dana nisam radio pa sam sedeo u sobi sa klimom (koju sam ugradio 10-tak dana pretoga, na moju sreću :mrgreen:).
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Po planu i programu sutra jezdim u CG.
To i nije toliko bitno. Hocu da vam kazem da dole idem jednim autom marke koju prate razne sale i posalice u vezi sigurnosti, tj ceste nepouzdanosti. Iskreno vec sad mi je zanimljivo sto cu putovati malo duze tim "specificnim" vozilom. Tako da ocekujte bar jednu sliku istog kao i moja zapazanja.

P.S. Ako se ne javim do pocetka avgusta (trebalo bi i pre al aj sad) saljite dole (CG) slep sluzbu i nekog mehanicara koji ima iskustva sa italijanskim pastuvima. :mrgreen: Eto otkrio sam o kom se autu radi. Sada ce neki da me prozivaju dugo, dugo zbog istog.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Znamo da je alfa od drugara :)
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

TheWickerMan napisao:U Kraljevu duva neki vruc vetar,katastrofalno je vruce,ima dosta vise...
Kada sam krenuo iz Vb ka Cacku, u kolima je bilo 41C.
OD KV je poceo dosta jak bocni vetar i temperatuta je opadala malo po malo, do nekih 33-34C u CA.
U BGu je bilo skroz prijatno kada stigoh.

A jutros gledam temperature i kako je na istoku srbije 35+ pre podneva a u BG i NSu oko 25. NIsam verovao dok ne osetih...
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

@Grujic da, ti si delimicno upoznat o kom se autu radi.
Pred polazak na put sa Afom marsutu planirati tako da na svakih 50km ima bar jedan mehanicar koji se bavi opravkama istih. :kezo:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Stjepo, vozac Alfe je uz auto i sam postao mehanicar (kao sto kaze Milosev potpis: memberlist.php?mode=viewprofile&u=251).
On mora biti uvek na oprezu i spreman da odradi generalnu na odmoristu pored auto puta u roku od pola sata. :)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

@pedja posle pola sata,poceo da duva hladan vetar... Ne znam,nisam pametan...

@stjepa ja idem svojom Alfom 10og na more,ako se ta novija Alfa pokvari (bese 156, ako se secam) ,ja cu sa svojom Alfa-Fiatom rado da te doslepam do KVa pa se dalje snalazi :kezo:

sent from Kenda digitron using Tapatalk
Stjepa
Reactions:
Kontakt:

Post od Stjepa »

@Tex znam za potpis. Ja nisam vlasnik Alfe, a nadam se da cu sto manje biti i vozac iste na ovom putu. Nije moj auto i sve dok vlasnik (tj drug) ne oseti neizdrziv umor ja sam sto dalje od volana.
@twm ma salim se ja malo na racun Alfe. Moram. No eto kad se sam nudis... Nemoj slucajno da ti bude daleko Cetinje, ili tako neko mesto u CG, sutra. :mrgreen:
Radi se od 147, a 156 sam ja imao (da tako nazovemo 15 dana posedovanja) prosle godine.

U svakom slucaju do skorog kuckanja. :)
Odgovori