Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Je'l potvrđeno da mora druga kartica?
Mora nova kartica al je džabe. Samo još da pokriju grad sa 4g kako valja. Ni 3g ne radi svuda kako treba
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Uzmes 4G karticu i potrosis 1gb za par dana i posle si miran ceo mesec 

3G pokrivenost nema nikakve veze sa 4G pokrivenošću.
4G radi na drugim frekvencijama, i trebalo bi da pokrivenost bude značajno veća
4G radi na drugim frekvencijama, i trebalo bi da pokrivenost bude značajno veća
I ne kažem da ima veze, nego da im je manir da rade ofrlje.
Btw MTS je pustio LP i za S4. Odmah stigla 5.0.1 verzija. Izgleda da su zbog 4G pustili za sve aparate za koje postoji tako da proveravajte.
Btw MTS je pustio LP i za S4. Odmah stigla 5.0.1 verzija. Izgleda da su zbog 4G pustili za sve aparate za koje postoji tako da proveravajte.
Pročitao sam da telefoni sa 64 bitnim procesorima uzimaju više RAM memorije od 32 bitnih, jel tačno to?
Mislim da tu mnogo vise znaci kakav je ROM, nego procesor
Kako te sluzi tvoj ? I kakva mu je ergonomija, 75mm sirina je prilicnoivancho napisao:Da li nekom treba Invite za OnePlus One?
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ja sam pre zadovoljan, bas je brz i dosta dobro gura sve programe koje sam nabacio. Za nijansu je problem dohvatiti gornji levi ugao, ako držiš telefon jednom rukom, ali sam se na veličinu ekrana i upotrebu većeg telefona navikao za tipa pola sata. Sada kada uzmem manji mob u ruke, pitam se kako sam funkcionisao. Inace sam bio pobornik malih telefona, prethodni bio S3 mini. Baterija zavisi od upotrebe, ali dva dana gura skoro bez problema, tri kada se slabo koristi. Nisam ga još rutovao, tek tada očekujem još poboljšanja.
Ja bas imam jedan problem sa s5 i punjenjem na komojuterski usb. Kada ga tako napunim na 100% baterija mi traje 10h bez ikakve upotrebe. Na punjac traje i 5 dana - sto znaci da je razlika 10x. Bas cudno ponasanje..
Jačina struje punjenja nije ni slična
Aj bas cu da probam posto i ja imam s5 ali ga nikad nisam punio na usb .
Pa šta?McGruja napisao:Jačina struje punjenja nije ni slična
100% je 100% punio ga ti na Đerdap direktno ili tako što sediš pored baterije i maziš je da se napuni.