@DukeNS
Utisci si najpozitivniji moguci. Ocekivao sam neke decije bolesti ali oni su sve to prelezali. Ima minornih detalja, recimo, hud bi mogao da bude pozicioniran za koji cm nize jer malo skrece paznju kad gledas gde su rupe, prednja i zadnja kamera su niske rezolucije, navigacija bi mogla biti za nijansu intuitivnija i voleo bih recimo da moze kao kod VW da se prebaci na ekran ispred volana kad je vec digitalan, zapravo, ovaj je polu-digitalan.
Sve osim toga je pesma. Oprema je Takumi Plus, fali samo AWD. Potrosnja 8L, biturbo ima brutalno dobar zvuk, 450Nm fino zakiva. I da, gepek je mozda malo plitak sto se i vidi po litrazi koja je celih 150l manja nego kod Superba npr.
@Risto
A anegdote, pa sta znam, u sustini, sa dosta nasih autokuca je tesko raditi, moras da ih zoves 200x na telefon, onda se dogovorite oko preuzimanja sve, pa te onda taj dan zovu 16x pomeraju, da bi ti na kraju rekli mozemo da ti damo auto na 2 sata, a vec je petak a ti mozes da snimas samo vikendom. Onda juris da snimis bilo sta drugo, nadjes nesto, dodjes nespreman, neinformisan na snimanje i napravis sranje.

Neki znaju da ostave prljav auto sa praznim rezervoarom, a neki su korektni do jaja po tom pitanju. U svakom slucaju, niko jos uvek nije spreman da plati za test iako smo mi gledaniji od vecine TV emisija, a tek smo poceli takoreci.
Jedna direktorka marketinga jednog uvoznika nas je napusila kad smo ih cimali za test i to najbrutalnije, kofa fekalija.

Posle smo uzeli njihov auto od jedne manje autokuce i ljudi su bili odusevljeni, zvali da nas vode na rucak.
Sto se poverenja tice, autokuce deluju kao da ih zabole, njima je bitan krajnji proizvod koji napravimo. A privatni vlasnici, jbg, neki ovako, neki onako, nismo imali problema s tim do sad. Ili ce da ti da auto da vozis, ili nece.