Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Rakhil »

ftj napisao:Rakhile jesi slusao sta Danica Popovic kaze za Radulovica?
Pretpostavljam da mislis na Pressing od pre neki dan, cuo sam. Nista to nije novo, narocito sto znam pozadinu i njihovog licnog animoziteta i price o stranim investitorima
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ok, nije ni toliko bitno da li je to novo ili ne, bitno je da li je to sto je rekla ima smisla. Ja se slazem sa njom da nije ubedljiv ni kao bloger, ni kao vucicev ministar, a ni sada kao politicar u pokusaju. I totalno mi je razocaravajuce da on bude neko svetlo na kraju tunela i slicno.

Pritom, prvi put sam slusao Danicu, zena je stvarno car.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

U atmosferi naseg politickog sistema zadnjih 100 godina, ne moze ti prvi lik tog tipa biti svetlo na kraju tunela, pa da je mesija licno, a ne anemicni i arogantni Radulovic. Kao sto sam rekao mnogo puta i stojim iza toga, on je dobar kao neko ko ce da stavi metaforicku nogu u metaforicka vrata.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ja bih zenama zabranio da se bave politikom, nemam dobar razlog i svestan sam da mi je glup komentar i znam ko je Angela Merkel.

Ipak, zamislite silu kao sto je USA ili Rusija i da je zena glavna u drzavi. Ne kazem da bi se ista lose desilo ali meni je totalno smesno i ne bih gledao tu drzavu istim ocima.
ftj
Reactions:

Post od ftj »

Nije to nista novo, u mnogim zemljama im je zabranjeno da voze kola a ne da se bave politikom tako da nisi jedini koji tako razmislja.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Ja vlast merim mojim dusevnim mirom. Najbolje mi je bilo dok jedan duzi period nisam uopste pratio politiku, samo sam se informisao petkom na pivskom skupu, kad se okupimo pa oplete radikalski deo stola po zutim lopovima. Ne kazem da je to merilo, i da veci deo naroda nije grcao u bedi, ali moje okruzenje je ipak zivelo.

Ovaj sljam me nervira jer bedi koja mu je poverovala nije bolje, a moj dusevni mir je otisao u zaborav. Samoreklamerstvo, narcisoidnost, zatucanost, neobrazovanost, nadobudnost, gusenje medija, inflacija troskova, pravdanje izneverenih obecanja losim prethodnicima, lazi, obmane...

Postoje dva simbola ove vlasti, Bg na vodi i botovi kao instrumenti za oblikovanje javnog mnjenja. Zaglupljivanje zaglupljenih...

I nema nama pomoci. Ovi su vec poslusnici nego sto su tzv zuti ikada bili. Ovi drugi su razjedinjeni, dekintirani, demotivisani i kao takvi nepotrebni. Mentoli su sklonili jedinog coveka koji je imao neki rezultat iza sebe.

Ako se ne pojavi neko drugi, a nece jer nikad poslusnijih goveda nije bilo, kud koji mili moji. Ja sam bas pesimista. Dok sam tu uvek cu rado izaci i glasati proziv ovog dvolicnog stvorenja.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ftj, da, ali su te zemlje banana države. Ja sam svestan da je moja izjava prilično glupa i bez nekog dobrog osnova (smatram da su podjednako inteligentne*, sposobne i da mogu da rade ovaj posao) ali mi samo glupo deluje i totalno mi je bez autoriteta nekako da je žena na čelu države. Ne kažem da je loše, vidim da je Nemcima sasvim ok.

*kada hoće da budu i kada nisu u PMSu
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

U Americi ce veoma uskoro zena biti predsednik, eno Hilari Klinton je ozbiljan kandidat, u Rusiji trecu funkciju po vaznosti drzi zena, u Brazilu i Argenitini je zena predsednik.

kosovo i hrvatsku vode zene... :D
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

AcaKayak napisao:Ftj, da, ali su te zemlje banana države. Ja sam svestan da je moja izjava prilično glupa i bez nekog dobrog osnova (smatram da su podjednako inteligentne*, sposobne i da mogu da rade ovaj posao) ali mi samo glupo deluje i totalno mi je bez autoriteta nekako da je žena na čelu države. Ne kažem da je loše, vidim da je Nemcima sasvim ok.

*kada hoće da budu i kada nisu u PMSu
:rofl:
:plusone:
ftj
Reactions:

Post od ftj »

http://www.youtube.com/watch?v=3QKa-Hpr5sU

Poslastica na kraju, botovi komentarisu uzivo :)
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Bio sa stricem pre vise od 10 godina nekoliko puta u DSS, zadivilo me je koliko su imali pametnih i skolovanih ljudi. Uglavnom sa prirodnih nauka, etf, matematicki, tmf, fizika, masinac, fina ekipa. Ali nekako godinama ti ljudi su ostali u zapecnu hostaplera koji su bezobrazni i sebicni. Vecina tih ljudi nije vise u DSS. Prestao sam da verujem u politicke stranke i te parole, jer su samo prazne reci. Pogledajte samo onog kretena sto je bio u Tominom kabinetu, sad je glavni za Kosovo. Pa jebote zivot to je totalni retard ali je dovoljno veliko govno da proda rodjenu kevu. E to je slika danasnje Srbije.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

schonenk napisao:Ja vlast merim mojim dusevnim mirom. Najbolje mi je bilo dok jedan duzi period nisam uopste pratio politiku, samo sam se informisao petkom na pivskom skupu, kad se okupimo pa oplete radikalski deo stola po zutim lopovima. Ne kazem da je to merilo, i da veci deo naroda nije grcao u bedi, ali moje okruzenje je ipak zivelo.
Jedna od glavnih karakteritiska ove vladavine, a za naše prilike do sada nekorišćeno sredstvo kod ranijih garnitura, je stvaranje konstantne frke i drame. Uglavnom vlasti žele da se građani osećaju mirno i da ne talasaju previše, ali ovi rade drugačije i za sada im to solidno prolazi, mada sve manje. Za ovu vlast je sve je grandiozno, sve je najveće, sve je "po prvi put", non stop su neki veliki problemi s kojima se nejaki Alek hrabro nosi, ređaju se neke "tragedije" i "uspesi", stvaranje psihoze da smo u neprijateljskom okuženju (premijer se non stop raspravlja u izjavama s nekim imaginarnim neprijateljem, piše pisma "moj odgovor njima" iako ga niko ništa nije pitao, stvara se utisak da postoje neke zavere koja se plete oko vlasti, a u stvari imaju bonacu, udobnu većinu u parlamentu i mogu da rade šta hoće...za sada. Stvara se privid neviđene akcije i drame, a u stvari mašina urla na 7000 obrtaja, šlajfuje, nije makla 2cm, vozač viče da jurimo 200, a ne zna da ubaci u brzinu. I tako jašu od jedne frke, afere i drame do sledeće kao dužnik koji se izvlači iz dugova kupujući sve kraće vreme, a mi se osećamo izmoreno kao da smo kopali s njima. Stalno nam se uliva osećaj nestabilnosti, straha, nesigurnosti i postji samo jedna sigurna tačka, to je jedan čovek
Poslednja izmena od starac vujadin u 15 Mar 2015, 16:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

:klanjamse: :klanjamse: :klanjamse:

kako lepo receno!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

lusone:
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Jeste, ali ovo bolje definiše političku elitu
branja napisao: Pa jebote zivot, to je totalni retard ali je dovoljno veliko govno da proda rodjenu kevu.
:doubleup:
Odgovori