Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Sport

Post od Heinz »

Vamos!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Sad moram za cigu da navijam u finalu :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

igor_harris napisao:Ako ces tako, onda je i reprezentacija vestacki dosla do medalja. Izbroj koliko igraca se NIJE afirmisalo kroz FMP ili Zvezdu. Ja cu ti reci - 4 igraca od 12. Bircevic, Jokic, Markovic i Bogdanovic. Svi ostali su stvoreni u zverskoj kuhinji Nebojse Covica. Tako da, batalite reprezentaciju, to je sve vestacki.
Ne secam se nesto rezultata koje je reprezentacija pravila tokom dominacije drugog kluba.
Ali ako vi vidite nesto lose u ovim rezultati, onda ne znam. Kog evropljanina interesuje ko je Nebojsa Covic kada otvori novine i vidi da najmladji tim sa najmanjim budzetom, sa pretezno domacim igracima redom melje po Evropi? Nikoga. Niko cak nece biti ni iznenadjen. Svi ce reci, to su osvajaci dva srebra sa poslednja dva najveca takmicenja.
Ali vama je promocija srpskog sporta vestacka.
Pa jeste sve vestacki, reci mi samo da su svi tu koji su zasluzili da budu tu na osnovu svog rada i zalaganja ili su pojedinci gurani od tamo nekog radi $.
Ko sve stoji u pozadini i odakle pare dolaze za sve njih , to je veliko ?
Zasto se ne resi pitanje privatizacije klubova?
Zato kazem, gde god ima takvih poslova meni je muka da gledam, jer to nije to.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Pa ne znam sta da ti kazem.
Ja smatram da Teodosic i ekipa jesu zasluzili da budu gde jesu i nije mi muka da ih gledam, sta vise, uzivam u tome.
Na kraju krajeva, rezultati govore za sebe, ako mislis da bi neki drugi sistem doveo do toga da imamo bolju reprezentaciju od americke, onda se pitam da li si ikada i odgledao neku kosarkasku utakmicu.
Sta da ti kazem, uzivaj u bocanju i ostalim neprofitabilnim sportovima.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Federer-Nadal finale AO!

Sent from my SM-J500FN
Korisnikov avatar
Slick
Banned
Reactions:
Pridružio se: 22 Dec 2016, 17:18

Post od Slick »

Navijam za Nadala, a imam utisak da ce da Fedex da ga dobije .

@ Delija : Mislim da je format u startu malo rasterecen jer se igra 30 utakmica i ima vremena da se timovi razigraju . Kad jeu grupi ipak je drugacije , 10 utakmica imas dva jaka protivnika , dva srednja mora odma da se krene sa jakom igrom itd . Naravno ovo ne umanjuje zvezdin rezultat koji je sjajan zaista :bravo:
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Uvek za Rafu.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:

Post od igor_harris »

Kako Zvezdi - tako i svima drugima. Ovo je svakako postenije nego da se desava da Zvezda bude jedina u grupi sa 4 pobede i ne prodje u Top16 a neko prodje sa 3 pobede od kojih jedna bude na poklon. :)
Korisnikov avatar
Slick
Banned
Reactions:
Pridružio se: 22 Dec 2016, 17:18

Post od Slick »

Ja i pricam za sve , zato mi se i ne svidja ovaj format . Ovaj drugi deo te ne razumem . U nekoj grupi bude da se sa 6-4 ide daljeu nekoj sa5-5 , unekoj trecoj sa 4-6 . To je do grupe i kako se ona razvije ... Poenta je da mi je zesce kad je u grupi i grize se odmah i drzi se nivo od starta . Genenralno ove godine je po meni nizak kvalitet kosarke , Makabi puko , Barsa ...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Dobra je Evroliga, timovi su jaki, ima baš odličnih Amera,ali je takmičenje dugo i isrpljujuće i mora da se kalkuliše sa snagom i formom. U početku je jedino CSKA gazio kako treba, onda jedno vreme malo Real, sada Zvezda, dok drugi imaju dosta padova ili se muče i provlače sve vreme... a neki baš nemaju sreće kao Brose. Pobediće onaj koji bude najbolje natempirao formu.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:

Post od igor_harris »

Ali zato ove sezone imas najveci broj atraktivnih utakmica, igra svako sa svakim i to se ne moze osporiti.
Sto se tice kvaliteta, takodje mislim da nisi u pravu. Nije merilo kvaliteta konstantnost neke ekipe. Sta to znaci? Da moraju stalno jedni isti timovi da budu dominantni da bi liga bila kvalitetna?
Slazem da su Makabi i Barselona pukli (prvi zbog lose hemije u timu a drugi zbog povreda), ali zato su iskocile neke druge ekipe.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Kapiten se vraca u pravo vreme :cool!:

http://www.youtube.com/watch?v=FSytXNsYsLY
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

https://realsport101.com/news/sports/nb ... -two-games

NBA Injury Report: Nikola Jokic injury less serious than expected, will miss two games
By Brad Taningco January 28, 2017

NBA Injury Report: Nikola Jokic injury less serious than expected, will miss two games
The playoff-chasing Nuggets must make do without their star big man for the next few games.
The Denver Nuggets breathed a huge sigh of relief after the injury to Nikola Jokic was not as serious as initally feared. The second-year Serbian big man injured his hip after a collision with Devin Booker in the fourth quarter of Thursday’s 127-120 win over the Phoenix Suns. He looked shaken up and had to leave the game for X-rays. The results were negative for broken bones, though, and an MRI on Friday confirmed a mere hip flexor strain. He is expected to miss at least the Nuggets’ next two games.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Dobro je.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Biće mu sad osetno teže jer će ga tretirati mnogo ozbiljnije, a fizikalija mu nije jača strana. Pogotovo što se skoro pa sprda sa rivalima, oni sa kraćim živcima bi ga mogli krljati kao Džordan pre neki dan.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Odgovori