Profa je fenomenalan, reče jedan drugar: hteo sam da citiram nešto iz ovog teksta, ali ne mogu da odlučim šta. Ali mu i dalje fali da napiše konkretne mere i korake za postizanje nekih rezultata, uglavnom je u fazonu "zarad postizanja bolje atmosfere..."
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Koliki to "višak" možeš da našteluješ? Zbog 2-3 glasa se i može ispeglati zapisnik, što se uglavnom i radi. Na biračkim mestima su po pravilu predstavnici svih stranaka za koje se na tom mestu glasa. Ako će njih 10-ak da potpiše 500 glasova više za suparničku stranku jer im se ne ostaje do 3 ujutro, da ga jbm.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Nema sanse, na ovim birackim mestima gde sam bio, nije se dovodilo u pitanje bilo kakvo stelovanje, pa sve stranke suprotstavljene su tu i nijedna nece da dozvoli da ode nesto nastimovano. U pitanju su veca biracka mesta u Zemunu, Beogradu...Uroš S. napisao:Šta nema teorije, višak lagano našteluješ, a i manjak može. Na kraju se svi sloże da je jednostavnije za sve da našteluješ neslaganje nego da se ostaje do tri ujutru.
Huawei P6 TT
Kazem, ne znam kako je na nekom selu i bogu iza tregera, ali svejedno i listici opet idu u RIK i tamo se sve cekira, pa ce se videti neslaganje.
Opcija namestanja postoji samo u RIK-u, ali kako neke stranke imaju i tamo uvid u kontroli glasanja sad je to gotovo nemoguce.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
A džakovi sa listićima? Jel i to izmišljeno? 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Stao u red da kupim "stan na vodi", ali ne stigoh...možda ću sutra biti bolje sreće... 

Trebao si sator da rasiris, kao za novi Iphone.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne bi, ja bio skelom i popusio
Stvarno ste primitivni, onlajn se prijavljuje.
Ko nije stigao nek pozuri - http://www.belgradewaterfront.com/en/12 ... rest.shtml
Ko nije stigao nek pozuri - http://www.belgradewaterfront.com/en/12 ... rest.shtml
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Koliko je ocajno uradjen sajt izneverovao sam...
Kako online da im posaljem slamaricu?
Ja se vodim logikom, da kada vide ziv kesh, ima da popadaju na dupe i daju mi 20% popusta.
Sent from my Sony
Ja se vodim logikom, da kada vide ziv kesh, ima da popadaju na dupe i daju mi 20% popusta.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Nemoj biti ljakse, napisi na papiric smesno malu ponudu, presavij i gurni preko stola znacajno ih gledajuci u oci. Upali svaki put.
Nerealno mi deluje ta slika sa sajta. Na onoliko stanova sam video dole svega 6-7 parkiranih auta. Kakva idila za život.
I nije mi jasan taj koncept. Mi kao ostavimo tamo podatke sa željom u vidu broja soba i to je to?
Ovo mi je još bolja priča nego kada je moja firma pravila ParkCity u NS, pa nama nudili stanove po neverovatnoj ceni sa popustom, od cirka 1800e, jer kada bude gotovo prodavaće ih za 2500e
Ja se počeo smejati, posle me optužili da ne delim timski duh
I nije mi jasan taj koncept. Mi kao ostavimo tamo podatke sa željom u vidu broja soba i to je to?
Ovo mi je još bolja priča nego kada je moja firma pravila ParkCity u NS, pa nama nudili stanove po neverovatnoj ceni sa popustom, od cirka 1800e, jer kada bude gotovo prodavaće ih za 2500e

Ja se počeo smejati, posle me optužili da ne delim timski duh

Lep ovaj BGH20, šteta što sam odlučio da živim u Australiji.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa to...sada vukljam ovaj kofer kroz grad, ne znam šta ću s njim...seo sam u park kod Ekonomskog, možda potrošim na nešto drugo.Xepoj87 napisao:Kako online da im posaljem slamaricu?
Sent from my Sony
Ja sam kupio gume, ko ih jebe sve