Uzbudljiv i kvalitetan meč, ali igrali su njih dvojica i kvalitetnije što je i logično. Svaka čast Federeru na nivou na kom igra u ovim godinama. Nole u mesožderskoj varijanti bi ih pobedio u sadašnjim izdanjima bez problema (kao i Marej u prošlogodišnjoj formi) i verovatno prepustio jedan set maksimum. Ali, pretpostavljam da je Đoković sada srećan i pun ljubavi kao i Federer što je bitnije za njega
S obzirom na to koliko ima godina razumno je da mu treba medical timeout u teškim mečevima, ali s druge strane ne bi onda smeo da kenja drugima kada to rade. I naravno da je on mezimac štampe, pa se to njemu ne zamera. Da je Đoković tražio u polufinalu i finalu pri kraju kada gubi medical trpeo bi drska pitanja sledećih 6 meseci na svakoj kzš.
Ja se samo nadam da ce ovo finale opet probuditi zver u Novaku jer su mu Rafa i Roger bili mozda i najveca motivacija pre nego sto je dosao na prvo mesto.
Dal' se drogir'o ne znam, ali sam mislio na to da kada on uzme tajm aut to je sigurno zbog povrede, a kada uzmu ostali to je onda psiholoski i jer je protivnik u naletu. Koliko puta je on licno kenjao o Djovaku dok je ovaj to radio na pocetku karijere.