Grčka
Re: Grčka
Ja takodje trazim smestaj na sitoniji tj Nikiti i Neos, tamo sam zadnjih godina ali ne mogu nista da nadjem, na blef mi ne pada na pamet da idem jer nije lako naci po iskustvima nekih od prethodnih godina sto sam cuo. Sad su cene otisle dosta gore da je vec nerealno, u kuci gde sam do sad placao 70-80e je ove godine 100 a sto je previse, jeste dobra i kuca i lokacija i sam smestaj je skroz ok ali mnogo je 100tka jer za 120 moze dosta ozbiljniji da se nadje al nemam nameru tolko da placam.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Kad ideš?
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Gledam i ja baš smeštaje u Grčkoj, krenuli bismo 15.06.
Ceo ovaj severni deo dobro otišao gore sa cenama.
Najjeftiniji smeštaj na Peloponezu, a to nam je i neki plan za ovu godinu. Planiramo krenuti bez rezervacije, rešavamo smeštaje usput.
Jeste veća kilometraža, ali to taman kompenzuje razlika u ceni, a sve to donosi malo više uživanja (ko voli da vozi), manje turistički nastrojen ambijent, manje gužve, jeftinija hrana...
Još jedna stvar je i vremenska prognoza ove sezone. Za sada nije baš neka vrućina u GR, a što je još gore noćne temperature su dosta niske.
Bojim se da more baš neće biti zagrejano u junu.
Ceo ovaj severni deo dobro otišao gore sa cenama.
Najjeftiniji smeštaj na Peloponezu, a to nam je i neki plan za ovu godinu. Planiramo krenuti bez rezervacije, rešavamo smeštaje usput.
Jeste veća kilometraža, ali to taman kompenzuje razlika u ceni, a sve to donosi malo više uživanja (ko voli da vozi), manje turistički nastrojen ambijent, manje gužve, jeftinija hrana...
Još jedna stvar je i vremenska prognoza ove sezone. Za sada nije baš neka vrućina u GR, a što je još gore noćne temperature su dosta niske.
Bojim se da more baš neće biti zagrejano u junu.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Danas je ledara bas, bilo je toplije pre ove poslednje kise prekljuce.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Jesu jeftinija neka ostrva od severnog dela ali ja licno ne volim puno da vozim kad idem na odmor, tu nesto do 600-700km mi je ok sve preko toga bih izbegao i ovo me nekad bas smori pogotovo kad se cekanje na geanicama otegne ali jbg. Sitonija mi je top sto se tice severnog dela, fenomenalne plaze, lepo more, fina mesta, nemam zamerki ali jbg sad otisle cene gore bas solidno a vecina tih smestaja ne vredi ni blizu tih cifara. Ono sto mi se zadnjih dana nudilo za 80-90e ne bih platio ni 50 realno, bas poludeli i grci a o nasim ljudima koji dole izdaju smestaj da ne pricamo. Doduse ima dobrih smestaja stvarno ali su i cene ozbiljne.
CG i HR mi ne dolaze u obzir ni pod tackom razno pa sve i da ne idem na more narednih par godina.
CG i HR mi ne dolaze u obzir ni pod tackom razno pa sve i da ne idem na more narednih par godina.
Ma ja bio prosle godine. Nista mi se ne svidja na Sitoniji. Kao celokupan utisak. Previse je i blizu a i malo da nas primi sve, Solunce, Bugare, Rumune i nas
Lepo jeste, plaze su dobre (ne sve, ima dosta precenjenih za moj ukus), ali sve u svemu nije mi leglo ne znam zasto. Mada sam ja za opciju bolje bilo gde nego nista.
Ove godine prvi put Tasos. Kad sam vec krenuo sa tim severnim delom. Ali to je to. Posle se vracam na staro.

Lepo jeste, plaze su dobre (ne sve, ima dosta precenjenih za moj ukus), ali sve u svemu nije mi leglo ne znam zasto. Mada sam ja za opciju bolje bilo gde nego nista.
Ove godine prvi put Tasos. Kad sam vec krenuo sa tim severnim delom. Ali to je to. Posle se vracam na staro.
Ја ћу први пут у јуну да летујем ове године, друга половина.
Ситонија, седми пут
, Сарти база.
Нисам био претходне три године. Једне планина + рафтинг, друге само планина а између стигла принова
у сред лета па се није мрдало.
На Ситонију сам до сада увек ишао почетак септембра. С обзиром да је старији сад увелико школарац мењамо термин.
Млађи је непуне две године и не бих у сред сезоне због врућина, гужви а ни сам нисам љубитељ велике врелине.
Мени је Ситонија скроз ок, увек можеш да се мрднеш негде, нађеш свој кутак. Јесте да је разлика у односу на пре 10 ак година али ми и даље има неки шмек.
Цене су стварно отишле жестоко, поготово у односу на 2021 када сам био.
Сада сам нашао сам смештај преко Грчка инфо. Преко агенције није било шансе јер је већ попуњено, прошле недеље решавао.
Да могу поновио бих Лефкаду или неки Јонски део али ми није изводљиво због малца.
Тамо се треба возикати стално.
Ситонија, седми пут

Нисам био претходне три године. Једне планина + рафтинг, друге само планина а између стигла принова

На Ситонију сам до сада увек ишао почетак септембра. С обзиром да је старији сад увелико школарац мењамо термин.
Млађи је непуне две године и не бих у сред сезоне због врућина, гужви а ни сам нисам љубитељ велике врелине.
Мени је Ситонија скроз ок, увек можеш да се мрднеш негде, нађеш свој кутак. Јесте да је разлика у односу на пре 10 ак година али ми и даље има неки шмек.
Цене су стварно отишле жестоко, поготово у односу на 2021 када сам био.
Сада сам нашао сам смештај преко Грчка инфо. Преко агенције није било шансе јер је већ попуњено, прошле недеље решавао.
Да могу поновио бих Лефкаду или неки Јонски део али ми није изводљиво због малца.
Тамо се треба возикати стално.
imam neviđenu preporuku za has u solunu ko ide kroz grad sa E75, tsir tsir meze u kvartu evozmos, ne u centru gde postoji od ranije
ovo je relativno novo, zabadaš se u to circa 6h od beograda do dole a posle kad se najedeš vidi šta i kako dalje
https://tsirtsirmeze.gr/tsir-tsir-meze-evosmos/
https://www.google.com/maps/place/ΤΣΙΡ+ ... FQAw%3D%3D
ovo je relativno novo, zabadaš se u to circa 6h od beograda do dole a posle kad se najedeš vidi šta i kako dalje
https://tsirtsirmeze.gr/tsir-tsir-meze-evosmos/
https://www.google.com/maps/place/ΤΣΙΡ+ ... FQAw%3D%3D