Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Jesi li imao nekad Toyotu?
Yep, davno dok sam bio u Ju Es Ej...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Japanca hvali, Nemca vozi.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kod mene u firmi su te toyote cross izrentirane. Pored njih i Renaulti Australi. Nebo i zemlja i u izgledu i u kvalitetu. A kapiram da su cenovno na par hiljada evra razlike.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Jbg cenovno Highlander je dosta van mog budžeta , a Camry nema peta vratadragvorl napisao:Japanca hvali, Nemca vozi.
A imam u garaži i Japanca koga itekako hvalim
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
To je uvek, samo ovo fali, samo ono nije bas kako treba, da je ovo samo malo drugacije, itd...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Šta mi teško da hvalim nešto za šta vidim da funkcioniše i verujem da je kvalitetno?
Kome odgovara Toyota filozofija i njihovi automobili oni je i kupuju. I znam mnoge kojima je auto samo auto i cene više ogromne tastere nego izgled radio aplikacije...
Da je drugačije, Citroen bi bio u vrhu po prodaji u prošlosti...
Kome odgovara Toyota filozofija i njihovi automobili oni je i kupuju. I znam mnoge kojima je auto samo auto i cene više ogromne tastere nego izgled radio aplikacije...
Da je drugačije, Citroen bi bio u vrhu po prodaji u prošlosti...
Ja sam kupio novi C-HR, posle novog 2008.
Kome su bitniji materijali i enterijer pre bi odabrao pezoa, ali kad vozis jednog i drugog neko vreme shvatis koliko je tojota u dosta aspekata klasa ispred, zasto toliko kosta i zasto je toliko cene. Izgled je diskutabilan, mojoj zeni se recimo bas svidja, tehnika nikako, tu je stvarno bez greske. O potrosnji nema potrebe pricati.
Jedino sto je meni nenormalno je cena modela jacih paketa, dati za C-HR 30tak hiljada mi je prihvatljivo, dati 45 za nasminkaniji i opremljeniji, apsolutno ne.
Posto uporedo vozim i top verziju premijum nemca, i pored svega u korist istog, mogu da shvatim zasto neko kupi i Tojotu sa tim losim stofom
Sent from my 2510DPC44G using Tapatalk
Kome su bitniji materijali i enterijer pre bi odabrao pezoa, ali kad vozis jednog i drugog neko vreme shvatis koliko je tojota u dosta aspekata klasa ispred, zasto toliko kosta i zasto je toliko cene. Izgled je diskutabilan, mojoj zeni se recimo bas svidja, tehnika nikako, tu je stvarno bez greske. O potrosnji nema potrebe pricati.
Jedino sto je meni nenormalno je cena modela jacih paketa, dati za C-HR 30tak hiljada mi je prihvatljivo, dati 45 za nasminkaniji i opremljeniji, apsolutno ne.
Posto uporedo vozim i top verziju premijum nemca, i pored svega u korist istog, mogu da shvatim zasto neko kupi i Tojotu sa tim losim stofom
Sent from my 2510DPC44G using Tapatalk