Sport
Re: Sport
Nije to ni malo
Pogotovo kad se ne forsira.
Jos interesantnije kako je lagano poentirao preko Porzingisa, samo horog za horogom neverovatnom mekocom, mislim da nijedan nije promasio. Komentatori New Yorka u neveri sta se dogadja, kad je poceo da sipa i trojke zanemeli.
Trojicu igraca menjali da ga cuvaju nijedan nije mogao.

Jos interesantnije kako je lagano poentirao preko Porzingisa, samo horog za horogom neverovatnom mekocom, mislim da nijedan nije promasio. Komentatori New Yorka u neveri sta se dogadja, kad je poceo da sipa i trojke zanemeli.
Trojicu igraca menjali da ga cuvaju nijedan nije mogao.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa verovatno ima najbolji procenat suta u ligi tu.
Jastamaxer napisao:Da li sam dobro shvatio šta je komentator rekao, počevši od 01:18 (gornji video o Jokiću), da je on najbolji igrač u ligi, na rastojanju između 5 i 9 fita od koša?

Sto si toliko zapanjen, on je trenutno po svim statistikama zadnjih mesec ipo dana u top 5 igraca lige. Neverovatno ali istinito

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ne, nisam zapanjen ... znam za statistike koje ga svrstavaju u nekoliko najboljih. Samo nisam bio siguran šta je tačno rekao.Laki021 napisao:Jasta
Sto si toliko zapanjen, on je trenutno po svim statistikama zadnjih mesec ipo dana u top 5 igraca lige. Neverovatno ali istinito
- Kornjaca Rade
Valjalo biigor_harris napisao:http://www.mozzartsport.com/vesti/ama-k ... -u-denveru
Sta imate da kazete na ovo?

Sport
Ne svidja mi se uopste, zna se ko je zaduzen za asistencije u Dneveru, ne mogu dva takva igraca da se upare.igor_harris napisao:http://www.mozzartsport.com/vesti/ama-k ... -u-denveru
Sta imate da kazete na ovo?
Ne fali im ni play, Nelson je odlican a Mudije je ogroman potencijal. Nisu slucajno trenutno druga najefikasnija ekipa u NBA. Fali im neko da igra dobru odbranu, tu su kriticni.
- Kornjaca Rade
Odbrana im je kompletno ocajna. A bar su im zabavne utakmice za gledanje, prste kosevi na sve strane, na svakoj bude po 230+ poena 

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Kako god okrenes, mislim da jr Teo igrac koga bi svaka ekipa zelela da ima. On ne razigrava samo centre, niko ni u jednom trenutku ne zna kome ce da doda loptu, a na sve to je i solidan suter.