Sent from my m2 using Tapatalk
Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
A neko bi rekao da kad pritisnes dugme sport nista ne radi i da ste se utripali 
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... oda-superb
zamenjen plivajuci na dsgu sa 40k km??
zamenjen plivajuci na dsgu sa 40k km??
Nije, posto se verovatno niste vozili po losem putu. Jos Milos zaista vodi racuna.nidza napisao:Milošev R uopšte nije tvrd i neudoban sa standardno podešenim vešanjem i 19icama. Postaje veoma tvrd kad se podesi u sport mod, ali ni to nije toliko strašno. Sedišta su dosta tvrda, ali to tako i treba u takvom autu.Xepoj87 napisao:Ako se ne varam, na tom prvom modelu je bilo obicno, sportsko i sportsko podesivo, a sada ima samo standardno i sportsko podesivo.
U takvim automobilima, koji su vec suludo brzi i sportski, zaista treba gledati da se uzme nesto sto ce svakodnevnu voznju ciniti sto podnosljivijom.
Posto vas se vecina vozila u Milosevom Ru, on je pojam udobnosti za A i CLA klasu. Ovo performance jeto sportsko.
Malcice mu se privlizi sa tim dinamickim vesanjem, ali je i dalie tvrdja, to su reci coveka koji vozi cla45 sa podesivim vesanjem, a probao je 7r.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Standardno podešen jako liči na A4 S-line quattro, od volana, vešanja, naginjanja. Jako dobro trimovan auto sve u svemu. Jedina realna mana je mali gepek i velika potrošnja.
Opet, to je verovatno jedan od najudobnijih HH-eva, a CLA/A klasa je dosta tvrdja, pa tek useres motku sa dodatno tvrdjim vesanjem, verovatno su zato i izbacili to iz ponude, ostalo samo dinamicko za duplo vise love, ali opet jedna od obaveznih stavki na tom autu.
HKS, sport dugme obicno sluzi samo za podesavanje odziva gasa i tezine volana u vecini kola.
I kod Milosa je dosta los odziv na gas kada je u comfortu, a u sportu je auto mini raketa, uvek spreman da poleti, jedan od boljih automobila za grad, a sedmica jos bolja i brza
Taj auto i svojom cenom govori da moras imati love da ga posedujes, osim ako neces da prelazis ispod 10k godisnje, tako da je potrosnja tu cena uzivanja.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pisao sam već o ovom autu. Bio je test vozilo u Maniku, pa su ga prodali gospodinu iz Kruševca koji ga vozi poslednjih godinu dana.
Auto je u perfektnom stanju i još dve godine u garanciji. Hteli smo da ga kupimo kako bi supruga vozila (i ja naravno
) i čovek je čak dovezao auto u KV da pogledamo.
Sve je bilo super dok nisam rekao da je to to i da kupujemo ali da ću ga sačekati koliko god treba da nađe zamensko vozilo (mesec, dva). On tu krene da se nećka, predomišlja i ostane na tome da mi se javi. Ipak ne javi se on i skloni auto iz oglasa. Ja ga pozovem posle 10 dana i on mi objasni da bi navodno voleo da kupi neki auto od Manika i da je sa njima bio u dogovoru i obećao je da će ih ispoštovati ali da nemaju sada ništa što je njemu interesantno pa da zato nije hteo da proda auto. Mi se opet sve dogovorimo i on mi kaže SMATRAJ DA JE AUTO TVOJ, IDEM SUTRA DO MANIKA PA TI SE JAVLJAM i opet se ne javi.
Juče vidim auto u oglasima, prodaje ga Premija iz Novog Pazara. Dao njima u zamenu za neko vozilo. Ja naravno pozovem Ćazima (vlasnika Premije) i dogovorimo se sve za minut.
A inače juče ceo dan razmišljam da odem i završim tu priču oko auta sa ovom Giuliettom, čak sinoć i pokažem supruzi i ona kao MA OK, MOŽE. Ali posle vidim da je ova trojka u oglasima i završim stvar. http://www.polovniautomobili.com/putnic ... rogression
Auto jedini vredi taj novac. Ovo ostalo što se prodaje je smešna oprema i nerealne cene u poređenju sa kilometražom i godištem.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -a3-12tfsi
image hosting services
Auto je u perfektnom stanju i još dve godine u garanciji. Hteli smo da ga kupimo kako bi supruga vozila (i ja naravno
Sve je bilo super dok nisam rekao da je to to i da kupujemo ali da ću ga sačekati koliko god treba da nađe zamensko vozilo (mesec, dva). On tu krene da se nećka, predomišlja i ostane na tome da mi se javi. Ipak ne javi se on i skloni auto iz oglasa. Ja ga pozovem posle 10 dana i on mi objasni da bi navodno voleo da kupi neki auto od Manika i da je sa njima bio u dogovoru i obećao je da će ih ispoštovati ali da nemaju sada ništa što je njemu interesantno pa da zato nije hteo da proda auto. Mi se opet sve dogovorimo i on mi kaže SMATRAJ DA JE AUTO TVOJ, IDEM SUTRA DO MANIKA PA TI SE JAVLJAM i opet se ne javi.
Juče vidim auto u oglasima, prodaje ga Premija iz Novog Pazara. Dao njima u zamenu za neko vozilo. Ja naravno pozovem Ćazima (vlasnika Premije) i dogovorimo se sve za minut.
A inače juče ceo dan razmišljam da odem i završim tu priču oko auta sa ovom Giuliettom, čak sinoć i pokažem supruzi i ona kao MA OK, MOŽE. Ali posle vidim da je ova trojka u oglasima i završim stvar. http://www.polovniautomobili.com/putnic ... rogression
Auto jedini vredi taj novac. Ovo ostalo što se prodaje je smešna oprema i nerealne cene u poređenju sa kilometražom i godištem.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -a3-12tfsi
image hosting services- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma da. Sinoć smo se dogovorili. Samo treba da odem po auto.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Glasam za novo 
Jel postoji 1.2 tsi sa 132ks?
Jel postoji 1.2 tsi sa 132ks?
Pa isti đavo. Za Alfu dobijam dve godine garanciju, a toliko je ostalo za A3.
Generalno će taj auto prelaziti max 5000 godišnje, a za par godina će A3 moći bolje da se proda.
Ne postoji. To je nešto lupio konjažu. Mislim da je 105ks.
Generalno će taj auto prelaziti max 5000 godišnje, a za par godina će A3 moći bolje da se proda.
Ne postoji. To je nešto lupio konjažu. Mislim da je 105ks.
1.2 tfsi, dizel, 132ks???
Hahahah nisam to ni video.
Uglavnom 1,2 benzin 105ks.
Uglavnom 1,2 benzin 105ks.
A mog'o si Alfu da voziš...
Najjače od svega je što se auto još vodi na tog lika iz KŠ pa moram da ga cimam za prenos i ugovor.