Juce vidim taxi citroen picaso em nije krov ocistio em farovi pod snegom, ejjj, profesionalac u saobracaju a tako da vozi, ma kakav profesionalac, neki dunjder teski Sto ih policija ne sankcionise kad ih vidi takve
Na poslu parking skroz pod snegom i prilazni put za istovar i utovar. Posto nam je komsijska firma ElitaCop dosao lika sa Komatsu 480, i on se na ledu koji je ispod snega kliza :trljamoci: Ogroman je
limovac74 napisao:
Moj auto čist ko suza :rolleyes: ,bio parkiran pored druga koji toliko mazi i pazi svoj auto da mu je auto na prvo mesto,a pet šest nivoa ispod četvorotoškaša sve ostalo u životu. Sredio svoj auto pa prešo na moj (da mu ne kvarim pejzaž oko svog ljubimca :lol: ). Namazao ga sa svim mogućim špecijama i kozmetikom:protiv leda,protiv snega,zaštita od korozije... zaštita od eksplozije , groma i uroka :rlol: :rlol: :rlol: smiley194
Ja dosao sa bajsom, moram priznati da mi je bilo pravo uzivanje.
Zakljucci:
-za beli nabijen sneg, vozi se nanormalnije, super skrece, super koci
-za dubok sneg,p moze da se proleti par metara uz zalet
-za ledeni led, moze da se vozi pravo i dozirano koci, ali na skretanju mi fali jos eksera na prednjoj gumi...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Saša napisao:Sa jednog drugog (ne-automobilističkog) foruma:
limovac74 napisao:
Moj auto čist ko suza :rolleyes: ,bio parkiran pored druga koji toliko mazi i pazi svoj auto da mu je auto na prvo mesto,a pet šest nivoa ispod četvorotoškaša sve ostalo u životu. Sredio svoj auto pa prešo na moj (da mu ne kvarim pejzaž oko svog ljubimca :lol: ). Namazao ga sa svim mogućim špecijama i kozmetikom:protiv leda,protiv snega,zaštita od korozije... zaštita od eksplozije , groma i uroka :rlol: :rlol: :rlol: smiley194