Daleko je ovo od igracke.
Ja na Logitechu Z5500,drmam celu zgradu,a daleko od toga da ovo ne moze da fura kucni bioskop.
Inace,ima ih i na prodaju

http://www.kupujemprodajem.com/Harman-K ... -oglas.htm
Hehe, to sam i ja pomislio kad sam video sta bi da kaci na gramafonDelija napisao:5.1 zvucnici za gramofon? Nesto si ti tu pobrkao...
Odradio sam deo posla, pre dve nedelje postavljanje bužira u zid, danas postavljanje kablova u isti. Odustao sam od optičkog kabela i umesto njega stavio analognu vezu - 3.5mm>2xRCA, kako bi zvuk sa TV-a mogao dobiti na svim stereo pojačalima koja najčešće nemaju optički ulaz. Odustao sam i od mrežnog kabela pošto će novi TV biti sa integrisanim wi-fi-jem. Bužir je prečnika 30mm i na jedvite jade su stali kablovi - HDMIx2, produžni USB 3.0, antenski kabel, stereo 3.5mm na 2xRCA i trožilni naponski kabel za TV. Koristio sam čeličnu sajlu i do kraja je bilo neizvesno da li će sve stati, ali uspelo je. Sledeći nivo je postavljanje zidnog nosača i TV-a, postavljanje police sa komponentama i kupovina novih bookshelf zvučnika.nikaragva napisao:@Slobo
Dokumentuj te radove fotografijama, ako te ne mrzi. Ipak si admin, obavezan si tako da uradis!
I mene ceka uskoro neka slicna radinost, pa da skupljam iskustva od vas iskusnijih audio/filmo-fila. Do sad sam smislio samo da ostemam uticnice da se ne vide iza televizora
Definitivno nema mesta za još jedan kabel, a nadam se da neću imati problem kakav si ti imao. Veliki broj TV-a sam povezao na mrežu, 95% bežično, i nikada nije bilo problema te vrste.pigeon napisao:Ne znam da li je kasno da "proturiš" i mrežni kabel i da li ima mesta... Ali, preporučujem kabel umesto WiFi. Kad sam kupio TV prvih par dana sam koristio WiFi dok nisam nabavio odgobarajući kabl. Mogu ti reći da je dosta "štucalo" iako je WiFi ruter bio sa druge strane zida na manje od pola metra od TV...
Što bi rekao onaj u "Složnoj braći" - "Ne mere to bez kabla" :-D
Trebao si ga iseci fleksom, i onda samo malo ostemati da to ispadne napolje.Sloba napisao:Mogao sam ici sa buzirom precnika 50mm, ali nisam hteo mnogo da lupam zid. I ovo sam rucno cukao dva sata.
Sent from my HTC One V