Napisao sam, ali sam nesto gledao u isto vreme, pa mi istekao edit.
Elem, ja se slazem da je ciganija, ali ne kontam kakve to veze ima sa mnom?
Dodatno, nisam ja bas tolika picajzla kao vi, bitno mi je kakav je enterijer, pa i tu nisam toliko bas zahtevan.
One plasticne pregrade na vratima mi cak ni ne smetaju. Cisto mogu da prokomentarisem da je jeftinije nego ranije, ali me u sustini boli uvo.
Ono na G30 je bilo ruzno, jer je ispalo da otvoris pregradu kod vozaca i vire razliciti srafovi, jos neki sa selnama, kao i limarija auta, ali je Laki napisao da se ne vidi, good enough for me.
To ti je kao ono stiskanje enterijera, pa je kao lose sto se panel savija pod pritiskom...kao da je od gvozdja pravljen, pa da se ne savija kada ga guras.
Sve je to meni preterivanje.
Bitniji mi je sam filing enterijera, koliko luksuzno to izgleda, a tu je C klasa meni dosta bolja od Bmw 3, sa alu dugmicima i generalno upmarket enterijerom, dok Bmw izgleda kao da je za generaciju stariji.
Dodatno, ko ne doplati preklapanje sedista, mislim da nije normalan

Svakako sam ja oduvek pljuvao klotare i mislim da ima daleko gorih stvari od tih sedista u svim klotovima. Ne mora premium bas po svakoj ceni.
Ipak je ovo gepek, jos kraj, koji retko kada i vidis. Mozda se tu i vidi, ne znam, ali kod mene retko kada vidim sedista kada stavljam nesto.
Ali, oduvek sam pricao da klotare nemaju sta da rade na ulici, da je sramota sto uopste prave takve primerke, a sve zarad profita, nevezano da li je Bmw, Audi ili Mercedes.
Ali ako ti je bas stalo da uporedim to i ostavu u Bmwu, onda je ogromna razlika to sto je kod Bmwa to tako i to u klasi iznad, u enterijeru auta, nesto sto ces svaki dan vise puta otvarati za kljuceve i sta vec drzis tu, a na C klasi to nije tako ako si dao 350e za preklapanje sedista, bez cega ja ne bih bilo koji sedan, a verujem i velika vecina ljudi, te je u pitanju kraj gepeka.
Kod gepeka bi me vise nervirao sam oblik gepeka u G30, daleko vise nego da li ima negde vidljivog metala.
Da neko od vas nije uporedio nesto na gepeku, ne bi mi ni palo na pamet da gledam to uopste...
A i da te ispravim, C klasa je auto ispod 30k evra, a preko 50 kostaju samo C43 AMG i 63 AMG.