Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Krenuo sam da gledam seriju Black list.
Nije losa serija, samo mi je jedna stvar zasmetala.
Ako nas vec predstavljaju kao teroriste, neka se bar prezivamo na "ic" :roll:
Nije losa serija, samo mi je jedna stvar zasmetala.
Ako nas vec predstavljaju kao teroriste, neka se bar prezivamo na "ic" :roll:
Ja odgledao Vikings (sasvim dobra) i Arrow (smara malo sto je svaka epizoda slicna i sto previse otezu sa otkrivanjem proslosti glavnog lika,ali je za opustanje ok). I pratim kad uhvatim na HBO Bad education, vristim od smeha
Razmisljam sta sad da uzmem, mozda Almost human. Neki predlog ? Da ne bude nesto mnogo ozbiljno i da nema milion epizoda (znaci ne sporanove,wire,breaking bad i sl)
Razmisljam sta sad da uzmem, mozda Almost human. Neki predlog ? Da ne bude nesto mnogo ozbiljno i da nema milion epizoda (znaci ne sporanove,wire,breaking bad i sl)
Almost human je OK, samo sto tek ima 5 epizoda
Sherlock je odlicna serija, ulaze uskoro u trecu sezonu, po sezoni imaju tri epizode
serija je skoro 'vr kao GOT(nisam gledao ni jednu epizodu ali verujem na rec
)

Sherlock je odlicna serija, ulaze uskoro u trecu sezonu, po sezoni imaju tri epizode

What i do for the livin'? I live for the livin'.
AH je samo OK, nista vise od toga.
Jbg ja kao veliki fan SCi-Fi sam u fazonu "daj sta das"....ali da-nije nista WOW.
Gledam i Agents of S.H.I.E.L.D takodje moze da se pogleda, ali je u pojedinim epizodama em napucana "amerikanizmom" em radnja kao da je pisana za klince od jedno 7-9 godina...
zaboravih Falling Skies...takodje je pocela skoro, isto tako je ok, moze da se gleda.
Poceo sam da gledam Firefly, mnogi kazu da je WOW serija, meni je iskreno prosecna...takodje moze da se gleda.
Gledam i Agents of S.H.I.E.L.D takodje moze da se pogleda, ali je u pojedinim epizodama em napucana "amerikanizmom" em radnja kao da je pisana za klince od jedno 7-9 godina...
zaboravih Falling Skies...takodje je pocela skoro, isto tako je ok, moze da se gleda.
Poceo sam da gledam Firefly, mnogi kazu da je WOW serija, meni je iskreno prosecna...takodje moze da se gleda.
Onda smo isti 
I ja ovih dana gledam i AoS ali onako jednim okom dok drugim radim nesto drugo (npr piskaram po forumu
).

I ja ovih dana gledam i AoS ali onako jednim okom dok drugim radim nesto drugo (npr piskaram po forumu

Off topic
cuti, mislim da smo iz generacije koja ja citala knjige na papiru
, ja sam CAK procitao gospodara prstenova jedno deset godina pre filma
u to ime
http://www.youtube.com/watch?v=2Tvy_Pbe5NA
cuti, mislim da smo iz generacije koja ja citala knjige na papiru

u to ime
http://www.youtube.com/watch?v=2Tvy_Pbe5NA
Volim da gledam fantastiku jer me opusta. Realne serije i filmovi su mi zamorni(naravno gledam i to, mada drame jako tesko mogu da svarim), sa realnoscu se svaki dan srecem, sa fantastikom mogu da se iskljucim i opustim 
Problem je samo sto fantastiku sve cesce prave kao da je sto rece za sedmogodisnjake...

Problem je samo sto fantastiku sve cesce prave kao da je sto rece za sedmogodisnjake...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja ne volim SCI-FI, to mi je smaranje, ja vise volim realnost.
Pod ovim "realnost" ne podrazumevam Svarcija i Ramba i tako te - kao realne, samo volim njih da gledam...
Vrhunac naucne fantastike su mi "specijalni efekti u Spartakusu, 300, Teminatori..."

Pod ovim "realnost" ne podrazumevam Svarcija i Ramba i tako te - kao realne, samo volim njih da gledam...
Vrhunac naucne fantastike su mi "specijalni efekti u Spartakusu, 300, Teminatori..."

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kad si spomenuo Spartaka i ne bi bila losa serija da nema toliko "Kasandra" scena 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kassandra_(TV_series" onclick="window.open(this.href);return false;)Gaginh0 napisao:Aj opet?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mislim da opet nece skontati na sta mislis