Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva

Post od Vladapetr »

Kod Piramide mi je centrala firme, svaki dan sam tu poslednje 3 godine.
Gomila ljudi koji ovde žive mi se žale na isto, svi koje znam da su se ovde nedavno preselili hoće da beže iz istog razloga.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Tu jeste malo mada je rešeno tamo 2011-2012 u ogromnoj meri jer je sagrađeno mnogo parking mesta, ja sam još iza, u niskim zgradama, tu nije problem.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Ja ranije nisam mirisao ngb, ali evo skoro tri godine koliko sam cesto tamo bas mi se svidja, pogtovu sto nema potrebe da se cimas do grada i provlacis po centru.
A sto se tice prigradskih naselja tipa jajinci, kumodraz itd, imali su ogroman potencijal samo da se neko dosetio da napravi urbanisticki plan sa sirokim ulicama trotoarima i zelenom povrsinom, mirno i na 10 min od grada. Mene muka uhvati kad odem, kucetine sa ogradama sazidane tik do uske ulice u kojoj ne mogu da se mimoidju dva automobila,a o delovima koji nisu ni asflatirani da ne pricam. Jos ako je ulica pod nagibom, nema boga da izadjes kad padne veca kisa ili po snegu.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Tu odmah iza kineza su caletovom prijatelju jedan auto ukrali, jedan auto obili...

Inace najbolja mesta za zivot u Srbiji su Indjija i Stara Pazova... :D
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Vladapetr napisao:Kod Piramide mi je centrala firme, svaki dan sam tu poslednje 3 godine.
Gomila ljudi koji ovde žive mi se žale na isto, svi koje znam da su se ovde nedavno preselili hoće da beže iz istog razloga.
Ja prvi put čujem za problem kriminaliteta i narkomanije u ovim blokovima koje sam naveo, izmedju Save i J. Gagarina, ali bukvalno prvi put a odrastao sam u 63, 45, Paviljonima i 70. Znam za tri slučaja skidanja felni i to pre dve godine u rasponu od mesec dana, jedne do pola. Na šta se tačno žale?
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

To je valjda kako se rodiš.
Ja sam išao u školu na NBG 4 godine, i svi sa NBG su dolazili kod nas na Voždovac za bilo kakvo druženje (kuće, dvorišta). Doduše tada nije bilo kinte i blejanja po kafićima, ali tako nešto i ne treba za školsku decu.
Razumem sve, igrališta i Adu, za bajs i za tržni centar. Ali nema sadržine, spavaonica po definiciji bila i ostala.
Ništa me ne vezuje za tu stranu reke, posetimo po nekad tržnjake, bioskop, eventualno kej kod ušća, to je sve.
Uveče se izlazilo, a i dalje se izlazi, u stari deo grada.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Vladapetr napisao:Kod Piramide mi je centrala firme, svaki dan sam tu poslednje 3 godine.

Najveći problem predstavlja obijanje podrumskih prostorija, krađa automobila i bicikala i džeparenja i pljačke kod TC “Piramida”.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/532940 ... -dosli-oni
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Uroš S. napisao:
Ja prvi put čujem za problem kriminaliteta i narkomanije u ovim blokovima koje sam naveo, izmedju Save i J. Gagarina, ali bukvalno prvi put a odrastao sam u 63, 45, Paviljonima i 70. Znam za tri slučaja skidanja felni i to pre dve godine u rasponu od mesec dana, jedne do pola. Na šta se tačno žale?
Žale se na obijanja automobila i kradje. Pre neki mesec smo gasili zapaljen auto na parkingu kod zgrade iza Piramide, ona ekipa koja je bušila gume pa te krala dok je menjaš isto ordinira ovde već godinama. Što se tiče narkomanije, "krem" dilerske ekipe je u ovom kraju, znam ih tonu iz svog splavarskog perioda. Jednog su skoro overili, baš u zgradama na kraju, ispred Save.

Živim kod Juge, pre toga sam bio na Fontani, oko Piramide provodim vreme svaki dan. Nemam motiv tipa "kiselo mi groždje" ili "selo moje lepše od Pariza" da bih branio jedan ili kudio drugi kraj. Naprosto ono što čujem i vidim mi je dovoljno, uz gore pomenuto odsustvo ikakvih sadržaja, da blokove isključim iz svih planova za budućnost.

EDIT: Aleksa okačio link.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Piramida je priča za sebe. Mislim da su te što su bušili gume ili nahvatali ili su otišli sami. Nisam čuo odavno da se nešto loše desilo.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Nisu ih nahvatali, ne ordiniraju stalno nego imaju akciju pa onda zapale. Nisu oni odavde, dal su Rumuni ili šta, al već godinama ovde operišu.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Heinz napisao:To je valjda kako se rodiš.
Ja sam išao u školu na NBG 4 godine, i svi sa NBG su dolazili kod nas na Voždovac za bilo kakvo druženje (kuće, dvorišta). Doduše tada nije bilo kinte i blejanja po kafićima, ali tako nešto i ne treba za školsku decu.
Razumem sve, igrališta i Adu, za bajs i za tržni centar. Ali nema sadržine, spavaonica po definiciji bila i ostala.
Ništa me ne vezuje za tu stranu reke, posetimo po nekad tržnjake, bioskop, eventualno kej kod ušća, to je sve.
Uveče se izlazilo, a i dalje se izlazi, u stari deo grada.
Heinz, ti si malo zamrznut u vremenu. Mozda to i sad vazi za mlade ljude bez obaveza, ali ako imas porodicu te stare delove bih birao samo u slucaju da imam kucu i dvoriste sa nekom mini oazom.

Ne mogu da se opustim, pustim dete da se samo krece, sve zaguseno saobracajem i bukom, zatrovano izduvnim gasovima...

Kej je iz raja izasao. Sve ostalo miljama iza.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Najlepsi period odrastanja me veze za dunavski kej i G. Delceva. I taj deo mi je odlican za stanovanje.
Pored toga, mislim da je najlepsi za setnju s decom.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Daleko bilo da je Piramida najbolji deo blokova, dapače. Ne razumem što se toliko pominje, a potpuno je nerelevantna za to o čemu se ovde priča. (Po meni) najlepši deo je potez uz blok 45, zatim blok 70. Ozbiljnih problema sa kriminalom ni u najgora vremena nije bilo. Uvek je problem bio ovaj zadnji deo bloka, uz Jurija Gagarina, Piramida, Enjub. Trenutno u B45 ni taj deo nije više kritičan, da li su izrokali sve te likove, pa više ne postoje ili su se odselili negde, nema nikog. Uglavnom jako mnogo mladih porodica i puno dece.

Ne znam kako je u B70 zbog kineza. Kod nas ih nema.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Malo preterujete za obe lokacije, i grad i nbg. Ispade da je nbg dve zgrade na keju, a grad je karaburma puna narkomanije :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Uroš S. napisao:
da, na sta se zale, posto ja ne znam nikog ko je dosao ovde u 44 pa pobegao glavom bez obzira, cak naprotiv, stariji naseljavaju decu po kraju i ceka se mesecima da naleti neki odgovarajuci stan u kraju posto je sam blok prilicno mali... kako je vlada napisao odgovor na prethodnu recenicu, ispada da se sele zbog nedostatka parkinga, sto je tek glupost. bas tu parking uvek mozes naci, van radnog vremena parking piramide zvrji prazan, a u radno vreme imas slobodnog mesta u ulicama izmedju zgrada jer su se ljudi odvezli na posao. i to pricam o regularnom parkingu, ne divlje ostavljanje na ulici, trotoaru itd...
sama piramida kao piramida nije nista posebno, ali je u odnosu na trzne centre u 45. i 70. veca, zivlja i sa sarenijim sadrzajima, pogotovo u odnosu na 70 gde su kinezi. takav koncepr je to bio tada, na prelasku na delta shitty model trznog centra... prosle godine su sve malo sredili, izbetonirali ispucale plocnike, ubacili par klupica na unutrasnje setaliste i hvala bogu zatvorili prilaz kolima unutrasnjem delu da se sve to ne upropasti bas odmah...
pored toga, odmah tu je garaza sa par stotina parking mesta gde uvek ima mesta, pa jedna od najbolje sredjenih pijaca u bg... jedini problem je ono ruglo od zapocetog akva parka...
sam kej je uvek pun i ljudi prelaze po nekoliko km da bi dosli tu da se setaju, mozda bas oni koji su pobegli iz prisavskih blokova jer im je tu sranje :kezo:
nidza je u pravu za deo 45 i 70 uz kej, to je stvarno odlican kraj, jedino sto tu nijedna zgrada nema lift... ajde ove od dva sprata, ali ni one sa 4 nemaju, mada, nekome, meni recimo konkretno sad sa detetom, kolicima i silom stvari ni drugi sprat bez lifta ne radi posao...
a sto se tice tog busenja guma i toga, stvarno ne znam sta da kazem, vec godinama sam tri auta parkirao tu po kraju i nikad nikakvih problema nisam imao. bio je neki slucaj zalutale ekipe koja je malo ordinirala po parkingu i kako je dosla tako i otisla i to je to...
Poslednja izmena od dragan u 25 Maj 2015, 16:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori