Kupovina novog automobila
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Kupovina novog automobila
Sasvim ocekivana cena za model koji se pojavio i za model koji je na zalasku proizvodnje. Sad, sta je kome bolje zavisi. Nece svako da kupi najveca kola koja se mogu pronaci za pare koje ima.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my MI 5s using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Veca klasa nudi neke stvari koje ni ne mozes doplatiti na nizoj, a ne tice se opreme. Jedino sto je Focus model na zalasku. Ali svakako coveku ni ne treba toliki auto koji ima i potencijalno vecu potrosnju i tezi je za parkiranje, imajuci u vidu da ce i zena voziti.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
realno za te pare E60 535d ispod 200 000 km (pravih, pre nego što pitaš) i da ga čipuješ na 320 ks. Eventualno a6 3.0 tdi ako ne voliš bmw.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mi smo uzimali 'zastarele' modele do sad, pa smo zivi i zdravi. Cak nude i bolju opremu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bez posalica i glavolomki u vidu ideja za polovnjake, naslov teme je i vise nego jasan.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Jel mora uvek neko da spamuje, passenger covek je jasno rekao nov auto
Po meni je focus mnogo bolja kupovine od nove fieste, ne samo sto je veca klasa, jeftiniji i bolje opremljeniji nego i zbog toga sto je vec dugo na trzistu i vecina mana je vec ispeglana, za razliku od fieste koja tek treba da ih pokaze

Po meni je focus mnogo bolja kupovine od nove fieste, ne samo sto je veca klasa, jeftiniji i bolje opremljeniji nego i zbog toga sto je vec dugo na trzistu i vecina mana je vec ispeglana, za razliku od fieste koja tek treba da ih pokaze

Pa nemoj onda ni ti da spamujes, jer je covek jasno rekao B segment i da nece klotaru C segmenta.
Ja sam ovde za Fabiu svakako, ne vidim nita bolje za tako mali budzet.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja sam ovde za Fabiu svakako, ne vidim nita bolje za tako mali budzet.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- 123456
Jesi li iz ovog posta video da nece B segment?Spa-Francorchamps napisao: 12 Feb 2018, 00:39 Ovaj Fokus za 12k je sa osnovnom opremom. Da je bar ko onaj s prethodnih par stranica, pa da razmislim o njemu.![]()
Inace, svakako je fabia najbolja ako mora B segment
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Vidim ja da izbor neće biti lak...
Ne snalazim se sa Škodinim konfiguratorom, ne mogu lepo da vidim šta ulazi u paket, šta su opcije, ubaci ovo, izbaci ovo... Što lepo ne naprave spisak opreme, cenu, opciono/standardno uz paket...

Ne snalazim se sa Škodinim konfiguratorom, ne mogu lepo da vidim šta ulazi u paket, šta su opcije, ubaci ovo, izbaci ovo... Što lepo ne naprave spisak opreme, cenu, opciono/standardno uz paket...
Gde sam ja napisao da nece B segment?123456 napisao:Jesi li iz ovog posta video da nece B segment?Spa-Francorchamps napisao: 12 Feb 2018, 00:39 Ovaj Fokus za 12k je sa osnovnom opremom. Da je bar ko onaj s prethodnih par stranica, pa da razmislim o njemu.![]()
Inace, svakako je fabia najbolja ako mora B segment
I da, upravo si potvrdio ono sto sam i rekao, citas li ti sta pises?
- 123456
Moja greska u kucanju, kucam s mobilnog i permutovao sam, ali ti je valjda jasno da ako neko nije dobro procitao to si ti jer je jasno da sam mislio na C segment, focus, o tome se i povela rasprava. Ti si rekao da spamujem jer mu preporucujem focus i zato sam postavio njegov post, iz koga se vidi da nije rekao da ima nesto protiv focusa ...
Nedokazanoscu i menjanjem konteksta izjava, nece to sto pricas postati nista tacnije.
Xepoj87 napisao:jer je covek jasno rekao B segment i da nece klotaru C segmenta.
Spa-Francorchamps napisao:Ovaj Fokus za 12k je sa osnovnom opremom. Da je bar ko onaj s prethodnih par stranica, pa da razmislim o njemu.![]()
Pre bih manji auto sa više opreme, nego veći sa osnovnom opremom.
Sent from my SM-G935F using TapatalkSpa-Francorchamps napisao:I ne gledam C segment, rekao sam da je što se veličine automobila tiče Punto sasvim OK.
- 123456
Autor teme se mozda koleba i nije cvrsto odlucio koji auto i segment hoce, cim tako menja svoje izjave, tako da mi nije namera da se raspravljam s tobom, nego da sugerisem coveku sta ima da kupi za svoj novac 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Nema potrebe za raspravom, mislim da sam jasno rekao koju veličinu automobila gledam... Hvala svima na idejama i savetima, tek krećem u potragu.
Panda mi deluje suviše malo, mada bih i nju uzeo u razmatranje da se prodaje sa nekim jačim benzinskim motorom. I unutrašnjost deluje poprilično zastarelo...
Panda mi deluje suviše malo, mada bih i nju uzeo u razmatranje da se prodaje sa nekim jačim benzinskim motorom. I unutrašnjost deluje poprilično zastarelo...