TDI napisao:A taj veterinar, za koga smo preporuku dobili od mnogih ljudi je rekao da mora da bude vezan ili u bosku. Posebno sada kada je blato ,lose vreme, izrovarice celo dvoriste. A i on tako mali voli sa svime da se igra, sve da cacka, sve da gricka...A se bas ne isplati. Ucimo ga mi sta sme, a sta ne. Ali u tu fazu da sve zna jos nije dosao. I veterinar je rekao da on mora da dodje u stadijum da kada ga pustimo, ne treba da razmisljamo da,li ce nesto da polomi, iskida, a igrajuci se sa onim sa cime ne treba.
Znaci molim te promeni veterinara. Nikad gluplje savete nisam cula.
Imam ih 5 i nikada nisu napravili neku stetu u dvoristu, a sve im je dozvoljeno.
Pazi kada ni jedan nije izgrizao svoj kupljeni krevetic a mnogi su mi pricali da ne bacam silne pare, da ce ih pojesti u roku od odmah.
Pritom ja nemam rasne pse, vec pse sa ulice. Laju normalno kada neko dodje nepoznat na kapiju, ali cim kazem dosta, niko se ne cuje.
Sa psima treba raditi, druziti se sa njima i kroz igru uciti sta sme a sta ne.
Kada ih izvedem u setnju, a setaju svaki dan i to dosta, mislis da neko od njih sme da bezi, pa da ih ja dozivam kao sumanuta. Svi do jednog idu pored mene, cim dodjemo na jednu poljanu izigraju se i istrce kao blesavi.
Jedan pas je pokupio parvovirus pre 2 meseca, iako je bio vakcinisan. Ima 8-9 meseci.
Toliko je bio lose da su me savetovali da je najbolje da se uspava, na sta naravno nisam pristala. 10 dana nisam spavala uopste. Ko se susreo sa ovim virusom zna o cemu pricam i kakve su to muke.
Svaki dan 2 puta dnevno na infuziju i terapiju. Mnogo para sam dala na lecenje i ne zalim ni malo.
Cim se razboleo morala sam da ga izolujem od ostalih i donela u stan, a u stanu imam zeca. Nisam znala kako ce se uklopiti njih dvojica, ali na srecu postali su najbolji prijatelji

spavaju zajedno, igraju se, zec ga maltretira i stalno izaziva.
Hocu da kazem da ja pse ne delim na rasne i one ulicne koje niko ne voli. Onaj ko iskreno voli pse (zivotinje) ne deli ih na ruzne i lepe. Za mene je svaki pas lep. Granule i vodu uvek imam u autu, nahranim tako neku lutalicu koju sretnem, jako sam slaba na njih