Mobilne telekomunikacije
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Mobilne telekomunikacije
Ciga: Jeste!
Ne bih se skroz složio ali nemam sad vremena da kucam
Evo Huawei za novi model bez po blama trazi 600 eur. Neko je ocigledno zaboravio ko je i odakle dolazi...
Sam sung je mnogo bolji?
Pa naravno da jeste.
Osim sto vam je zabavno da ga kudite oni su trenutno vodeci prozivodjac telefona i elektronike na svetu.
Samsung i Huawei nemaju ama bas nista jedan sa drugim i medju njima je jedno 5 liga razlike.
Osim sto vam je zabavno da ga kudite oni su trenutno vodeci prozivodjac telefona i elektronike na svetu.
Samsung i Huawei nemaju ama bas nista jedan sa drugim i medju njima je jedno 5 liga razlike.
Ti ga sad malo pretera, iako jeste Samsung bolji. Doduše, Huawei je tamo gde je Samsung bio recimo kad je proizveo S2, sa tom razlikom da možda i brže napreduje.
Imaju i oni opasan portfolio.
Imaju i oni opasan portfolio.
A odakle to potiče samsung a odakle Huawei? Pricas kao da je Samsung uzvišeni proizvod kojem niko ne može da parira a pre 7-8 godina su bili bedni.
Huawei je poznatija marka, koja se recimo, dokazala na polju mobilnih telefona.
Ja mislim na ove koji se pojavljuju u polednje vreme xiaomi, hero, leagoo...ja ne kažem da su loši kao telefoni, nego jednostavno da su skupi - po mom mišljenju.
Ne kažem da sam u pravu.
Po pitanju samsunga ne bih se složio, prave oni telefone preko 10g. Ni sam ih ne varim previše, ali da imaju iskustva - imaju.
Ja mislim na ove koji se pojavljuju u polednje vreme xiaomi, hero, leagoo...ja ne kažem da su loši kao telefoni, nego jednostavno da su skupi - po mom mišljenju.
Ne kažem da sam u pravu.
Po pitanju samsunga ne bih se složio, prave oni telefone preko 10g. Ni sam ih ne varim previše, ali da imaju iskustva - imaju.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Neki jesu neki nisu, zavisi od konkretnog modela. Naprimer meizu m1 note je trenutno odlična kupovina, u rangu s5 je a košta 200 dolara
I treba praviti razliku između kineskih brendova, na jednoj strani su xiaomi, meizu, coolpad, thl
A na drugoj malo slabiji i noviji, npr umi, elephone, mlais, letv(ovo je npr nova firma, tek izbacuju 3 modela i svi imaju vrhunske komponente)
I treba praviti razliku između kineskih brendova, na jednoj strani su xiaomi, meizu, coolpad, thl
A na drugoj malo slabiji i noviji, npr umi, elephone, mlais, letv(ovo je npr nova firma, tek izbacuju 3 modela i svi imaju vrhunske komponente)
Poslednja izmena od stefanan u 16 Apr 2015, 14:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja govorim o cenama ovde, ne u Kini. modeli koji imaju na KP recimo.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Pa Huawei sigurno ne moze da im parira.stefanan napisao:A odakle to potiče samsung a odakle Huawei? Pricas kao da je Samsung uzvišeni proizvod kojem niko ne može da parira a pre 7-8 godina su bili bedni.
Aj mani Samsung, ali reci mi ko bi pri zdravoj pameti i cistoj svesti dao 600e za taj Huawei P8 ako za iste pare ima HTC M9?
stefanan napisao:Neki jesu neki nisu, zavisi od konkretnog modela. Naprimer meizu m1 note je trenutno odlična kupovina, u rangu s5 je a košta 200 dolara
To sa tim cenama na izlasku iz fabrike je jako dobar fazon...
M1 note sam ja našao za 204 dolara sa dostavom u eu, hteo sam da uzmem, nema nikakvog fazona
I sa carinom i porezom i troskovima carinjenja?
Šalje se iz eu skladišta, ne plaćaju se onda troškovi valjda
Naravno da se plaćaju. Računaj na tih 200 dolara još jedno 5000 dinara minimum.