Kass napisao: 30 Maj 2025, 23:53
uspešno smo danas čekali na obe granice po 40 minuta skoro. Čini mi se da u sezoni ovo više nikakvog smisla nema ni pokušavati.
Cekanja su neminovna dok god budu postojale granice samo zavisi u koje vreme i koliko ces cekati, zato ja tempiram nocu i u zoru da budem na granicama, manja je guzva svakako i lakse padne cekanje nego kad upekne zvezda. Inace 40min je nista ja to i ne smatram cekanjem
Zanimljiva stvar takav parking. Ostaviš auto, i ostalo automatizovano. Mada se nadam da ne bi ta dizalica odozdo mogla nešto da ošteti. Vulkanizeri često imaju slične dizalice, ali drugačije se osećam kad čovek kontroliše šta se kako podiže nego kad ide ovako automatski.
Ali i ovi što preuzimaju trotinetom, ili kad ti možda i tu negde blizu parkiraju tvoj auto na svoj parking. S jedne strane, nije ti prijatno da tako samo prepustiš nekom auto, al možda je zapravo sveukupni rizik tako i manji jer, na ovaj način ti neće neko smotan oštetiti auto dok se parkira pored tebe, ili ti nažuljati auto vratima dok vadi stvari.
Kass napisao: 30 Maj 2025, 23:53
uspešno smo danas čekali na obe granice po 40 minuta skoro. Čini mi se da u sezoni ovo više nikakvog smisla nema ni pokušavati.
Cekanja su neminovna dok god budu postojale granice samo zavisi u koje vreme i koliko ces cekati, zato ja tempiram nocu i u zoru da budem na granicama, manja je guzva svakako i lakse padne cekanje nego kad upekne zvezda. Inace 40min je nista ja to i ne smatram cekanjem
Sve bi to bilo u redu da ne pricamo o 30. maju....onda je više nego nedopustivo da prave ovolike kolone na granicama.
Prosle godine sam 30. aprila cekao po sat vremena na obe, doduse tad se islo za prvi maj i uskrs dole dosta ali i sad vec polako krece sezona tj predsezona je pa mu dodje na isto, cudno bi mozda bilo 30. marta da se ceka ali ovako i nije cudno
U Skoplju sam ostavljao auto na taj robotizovani parking, mislim da su bas male sanse da se osteti auto tu. Podvuce se nekako po tockove ja mislim i podigne auto. Kaze covek koji radi tamo da za sad nisu imali situaciju da osteti auto.
OMP napisao: 31 Maj 2025, 21:50
Prosle godine sam 30. aprila cekao po sat vremena na obe, doduse tad se islo za prvi maj i uskrs dole dosta ali i sad vec polako krece sezona tj predsezona je pa mu dodje na isto, cudno bi mozda bilo 30. marta da se ceka ali ovako i nije cudno
Moguće da si u pravu, ali stvarno nisam očekivao. Očigledno mora cele godine da se uračuna sat vremena.
Ili grance prelazis nocu i rano ujutro, svakako su manje guzve i lakse je cekati nego po suncu, ja od kako znam za sebe jos sa roditeljima smo tako putovali i tako i ja praktikujem.
Inzaghi napisao:Ceo zivot slusam bolje preko Bugarske za Tasos npr.
Onda pogledam mapu, razlika samo 15min
A kako vreme ide, nekako mi u glavi vise vuce na to da cu ipak ici preko MK.
Prosle godine smo putovali prvi put preko Bugarske na Atos. Utisak mi je da bih uvek birao preko SMK, mozda i sto je prvi put. Razlog sto sam i krenuo tim putem su bile velike guzve na granicama SMK i Grcke.
Cekanje 2+h na granicama ili Bugarska, biram Bugarsku.