Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Re: Ne brže od života!

Post od nidza »

Imate po medijima puno ime i prezime, Instagram profil, slike na motorima, jet ski i u tom Audiju. Nešto mi se čini da visi u vazduhu događaj na kome će sve da se slomi.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Inace, poginuli Dejan Ilic je poverenik Udruženih sindikata Srbije Sloga za Južnu Srbiju i predsednik sindikata Sloga u Filip Morisu.

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Na tw kazu da je bio zaustavljen ranije zbog prolaska kroz tri uzastopna crvena svetla, ali s obzirom da svaka budala piše i tamo, treba uzeti sa rezervom.
O ovome pričamo da treba policija da se bavi. Pokrila je autoput sa presretačima i sa ovom prosečnom brzinom, kojom kače samo srpske državljane, a šta je sa ostatkom, ja nisam video da se išta radi sa napljenim klincima koji se trkaju bilo na motorima, bilo kolima.
Hawkeye, pošto si kačio statistike, da li imaš možda informacije čime je poboljšana statistika, odnosno da li su uvideli da je recimo smanjen broj nesreća na AP, ali treba da se sad bave nečim drugim ili nije tako detaljna analiza?
Hvala

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Advokati specijalizovani za ovakve nesreće rešiće sve u korist klinca ako su mu roditelji imućni, a verujem da jesu, pa će na kraju biti da je bilo vlažno, vozio 60 itd itd, dobro nam već poznate stvari, mali dobije nanogicu I uslovno i pojeo vuk magarca.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Pa dobro biće tako, dok se ne napipa na tvrdo jednom, kod nekoga ko nema šta da izgubi pa počne da puca i ubija, onda će opet praviti emisije i palamuditi o tome, dok se ne zaboravi.
Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:
Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift

Post od Martin Mystere »

Misliš kod nekoga ko je izgubio sve ono najvrednije što je imao, koga više nije ni za šta briga i koji će da poravna račune po staroj "oko za oko..."
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ne postoje takvi više u ovoj zemlji. Bez brige.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nema kamera u Nišu?

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

nidza napisao:Ne postoje takvi više u ovoj zemlji. Bez brige.
Nikad ne znaš šta može uraditi čovek kome si "uzeo" dete!
Svi ti punišići čija deca ubiju nekog, vrlo vode računa da tu istu decu sklone negde na duže vreme.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

lami napisao: 06 Jan 2021, 16:46 Na tw kazu da je bio zaustavljen ranije zbog prolaska kroz tri uzastopna crvena svetla, ali s obzirom da svaka budala piše i tamo, treba uzeti sa rezervom.
O ovome pričamo da treba policija da se bavi. Pokrila je autoput sa presretačima i sa ovom prosečnom brzinom, kojom kače samo srpske državljane, a šta je sa ostatkom, ja nisam video da se išta radi sa napljenim klincima koji se trkaju bilo na motorima, bilo kolima.
Hawkeye, pošto si kačio statistike, da li imaš možda informacije čime je poboljšana statistika, odnosno da li su uvideli da je recimo smanjen broj nesreća na AP, ali treba da se sad bave nečim drugim ili nije tako detaljna analiza?
Hvala

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Analiza ide do najsitnijih detalja. Njom se bavi Agencija za bezbednost saobracaja ali naravno tu saradjuju i MUP, ministarstvo saobracaja itd. AP nije nikad bio narocit problem kod nas, naseljena mesta su veci problem.

A to sta je uticalo na smanjenje, pa vise faktora. Prvo kampanje koje su uticale da se podigne svest ljudi. Vece prisustvo policije i mnogo veci obim kaznjavanja. Ugradjivanje kamera na mestima gde su kriticne/crne tacke. Izgradnja kruznih tokova i putne infrastrukture pogotovu na mestima gde su bile crne tacke. Veca upotreba sigurnosnog pojasa. Bolja i novija vozila.

Preko 900.000 saobracajnih prekrsaja je sankcionisano u 2020.

A sto se tice ovog slucaja, ne verujte bas svemu u novinama. Cesto prenose netacne i izmisljene informacije. Prvenstveno mislim na ovo da je isao 180kmh itd.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Sad se pojavila informacija da je ovaj debil iz Niša sin inspektora policije koji je poturio leđa i preuzeo krivicu za ono u Savamaloj. Koliko je tačno, saznaćemo uskoro.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

H4wkeye napisao: 06 Jan 2021, 20:29 Analiza ide do najsitnijih detalja. Njom se bavi Agencija za bezbednost saobracaja ali naravno tu saradjuju i MUP, ministarstvo saobracaja itd. AP nije nikad bio narocit problem kod nas, naseljena mesta su veci problem.

A to sta je uticalo na smanjenje, pa vise faktora. Prvo kampanje koje su uticale da se podigne svest ljudi. Vece prisustvo policije i mnogo veci obim kaznjavanja. Ugradjivanje kamera na mestima gde su kriticne/crne tacke. Izgradnja kruznih tokova i putne infrastrukture pogotovu na mestima gde su bile crne tacke. Veca upotreba sigurnosnog pojasa. Bolja i novija vozila.

Preko 900.000 saobracajnih prekrsaja je sankcionisano u 2020.

A sto se tice ovog slucaja, ne verujte bas svemu u novinama. Cesto prenose netacne i izmisljene informacije. Prvenstveno mislim na ovo da je isao 180kmh itd.
Uclanio si se. Ok, legitimno !
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Imati pozitivno misljenje o necemu znaci automatski da si clan neke partije? Covek me je pitao i ja sam mu preneo podatke.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Samo da dodam da su stvarno u dosta gradova ubacene kamere (ovo po meni je previse lokalno resenje, pokriva do 100m, posle gas do daske) i da su neke kriticne tacke bolje obelezene - primer, obilznica kod SD-a je napravljen kruzni tok gde su neretko ginuli kad se zalete na pravcu i po 200 na sat pa im izleti autobus, plus su stavili tipa 20 znakova upozorenja, ali po meni je to malo, treba malo vise aktivnog rada na kaznjavanju prekrsaja - pri tom ne mislim na hvatanje 5kmh preko ogranicenja.
Plus, sve one kampanje koje kazu pazite, bicete kontrolisani, ne znam da li su me jednom zaustavili tako u prethodnih 5 godina, uglavnom ih cak i ne vidim uopste - kako bg, tako sd. Tj, znam da su bili na terenu, cujem od drugih, ali obicno na standardnim mestima za te kampanje.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Ma kamere su možda i najbolje rešenje. Ovo za kažnjavanje i rad na terenu, ma nema od toga ništa, pogotovo manje sredine, tu su kontrole fazon, aha vidi tablica koja nije iz naše opštine zaustavljaj njega, opa kamion može i on, o de si školski, kume, brate, komšija itd..Kad se dese nesreće rade veze od policije do sudova i zna se ko sve može da se izvuče. Sve te kontrole brzine ili alkoholisanosti, nemaju smisla jer se pročuje gde je, tu se vozi malo pazljivije, čim to prođeš teraj kako hoćeš.
Odgovori