Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Re: Dobro veče

Post od Velja »

Evo daću ti ja sve ovo što mi nisu razvukli kojekakvi diskofili.
Ako te zanima, ostali si BoniM, Aba, Fadil Toskić, rani Zdravko, S. Krila i sl :kezo:
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Imam ja Branka Kockicu (Bane Cube) i jos neku deciju, ali nije neka
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Veljo, ako nece Mares, ocu ja, greota da se baci Vlado Kalember :D
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Mene ceka sredjivanje podruma, a tamo bi trebalo da ima gomila ploca, pa cu ti prosledim ako te zanima :D
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

Veljo BoniM i Aba zvuce zanimljivo :mrgreen: ... aj dacu ti za njih novo kuciste za termostat za klija 2 '99 1.9D ... ostalo mi od prethodnog auta :mrgreen:
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

:plusone: to mi je neophodno :D
Nije mi jasno gde mi je nestala Čorbina singlica ,,R'n'r za kućni savet''
Mares
Reactions:

Post od Mares »

Jel ti stvarno treba ovaj deo? (imam ga nije da tovarim, samo da proverim da ti mene ne tovarish :kezo: )
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Jel' sa sitnim nutom? :)
Mares
Reactions:

Post od Mares »

crne boje je!
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

:uf:
Ma zezam se za termostat, a ploče su mi dole u podrumu. Kad ih iskopam i ti dobiješ od tetke iz Francuske gramofon, dostaviću ti ih.

Gruja me podseti, mislim da je medju njima i LP Branka Kockice - onaj gde je ,,Kišni bluz''. To ti jedino ne dam :)
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ako u tim prekopavanjima nadjete stripove, samo sklonite u kutiju kartonsku dok ne dodjem po njih :)
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ako ti ista treba u vezi stripova, javi na pp. Doduse, nemam kutije koje leze unaokolo i cekaju da ih pokupis, ali sam very well connected u tom svetu :)
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Led je upravo padao u NS-u. Čim sam čuo kako dobuje po krovu zgrade setio sam se da je žena danas ostavila auto praktično na otvorenom (a inače je maltene uvek parkiran pod nekim drvetom). Na brzinu navučem neku jaknicu, uskočim u patike, strčim dole i uletim u auto (sav već mokar iako sam prešao svega 20-tak metara napolju), kad ono - kandža na volanu. Grrr... Smandrljam je nekako dole, led već uveliko dobuje po krovu i haubi, upalim auto i zabijem ga na brzinu nekih 30-tak metara dalje pod krošnju nekog drveta (tačnije - između njega i obližnje garaže). Svejedno - opet se čuo led kako tuče po krovu, vetrobranu i haubi, no ipak manje. Probao sam da ga malo pomerim i nađem bolju poziciju, no bilo je još gore - tuče još jače, pa sam ga vratio nazad. Sedeo sam tako jedno pola sata u autu, pravi potop, nikako da stane. Kada je konačno oslabilo, izvučem napolje auto iz tog gliba u koji sam uleteo, gledam po krovu i haubi - ne primećujem ništa. Valjda nisu ostale posledice. Led je bio veličine pola klikera, recimo. Inače, jedini se ja izgleda zabrinuo za auto, komšije svi kuleri, niko ni da siđe i pogleda (a jedno 7-8 auta u nizu gde i moj)... :ccc:
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

vreme je totalno nenormalno ovih dana... meni je danas jedan rus pilot uzeo godinu dana zivota zbog kumulonimbusa... znaci, kako voze na oni klipovima, tako i lete. od sad ih tretiram ne kao normalne ljude, nego kao teletabise...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Evo me u centru i ovde ni kapi nije palo, pojma nemaju ni da je led tukao par km dalje. Koja ludnica od vremena.

TT
Odgovori