Led je upravo padao u NS-u. Čim sam čuo kako dobuje po krovu zgrade setio sam se da je žena danas ostavila auto praktično na otvorenom (a inače je maltene uvek parkiran pod nekim drvetom). Na brzinu navučem neku jaknicu, uskočim u patike, strčim dole i uletim u auto (sav već mokar iako sam prešao svega 20-tak metara napolju), kad ono - kandža na volanu. Grrr... Smandrljam je nekako dole, led već uveliko dobuje po krovu i haubi, upalim auto i zabijem ga na brzinu nekih 30-tak metara dalje pod krošnju nekog drveta (tačnije - između njega i obližnje garaže). Svejedno - opet se čuo led kako tuče po krovu, vetrobranu i haubi, no ipak manje. Probao sam da ga malo pomerim i nađem bolju poziciju, no bilo je još gore - tuče još jače, pa sam ga vratio nazad. Sedeo sam tako jedno pola sata u autu, pravi potop, nikako da stane. Kada je konačno oslabilo, izvučem napolje auto iz tog gliba u koji sam uleteo, gledam po krovu i haubi - ne primećujem ništa. Valjda nisu ostale posledice. Led je bio veličine pola klikera, recimo. Inače, jedini se ja izgleda zabrinuo za auto, komšije svi kuleri, niko ni da siđe i pogleda (a jedno 7-8 auta u nizu gde i moj)...