Dobro veče
Re: Dobro veče
A i nije mu radio mobilni
Imao sam neke genijalce. Najludja agenda do sada, predstavnici nekog lanca marketa koji dolazi kod nas, pa istrazuju konkurencijubane valjevo napisao:Next, videh te danas na Karaburmi, u Merkuru. Bilo mi glupo da se javim jer se znamo samo sa onog jednog okupljanja, a i cini mi se da si bio u sred nekog transfera, posto cuh neki Engleski jezik...
Btw, Mecka izgleda savrseno...

Opusteno se javi, samo kod kola moram da glumim ozbiljnost. Ili kad smo pod pratnjom.
Mecka je danas prljava, mora ujutru na kupanje, al hvala

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Bio sam uveren da svi sedite na kafi i dosadno vam pa ste resili da me jebavate SMS-ovimaNexT napisao:Hvala![]()
Verovatno je popizdeo usput od poruka.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
VIP je nešto poludeo, čuo sam da su još par njih isključili bez razloga
Da rezimiramo rusenje aviona.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=885429
"Nemačka je dugo odolevala američkim pozivima da pooštri sankcije Rusiji zbog njene aneksije Krima, da bi promenila stav tek pošto je oboren malezijski avion iznad istoka Ukrajine, podseća Rojters."
Eto.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=885429
"Nemačka je dugo odolevala američkim pozivima da pooštri sankcije Rusiji zbog njene aneksije Krima, da bi promenila stav tek pošto je oboren malezijski avion iznad istoka Ukrajine, podseća Rojters."
Eto.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Danas coveku umesto da mu skinu ugovornu obavezu, oni mu ugase broj... U Vipu naravno.
Da pojasnim, nije u pitanju iskljucenje, odn suspenzija saobracaja iz bilo kog razloga, nego su mu ugasili broj...
Da pojasnim, nije u pitanju iskljucenje, odn suspenzija saobracaja iz bilo kog razloga, nego su mu ugasili broj...

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta je sa vremenom, ko da je jesen ?
Jel svako jutro ovako,ne ustajem cesto pre 10, smrzo sam sam se
Jel svako jutro ovako,ne ustajem cesto pre 10, smrzo sam sam se
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Oko petice je još hladnije 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Izdominirao slon 

Ima li neko dokon u Rakovici da dođe da pijemo piće dok mi je auto na servisu?
Jutros oko 20 do 8, od B45 do parkinga ispred opštine NBGD - 23 minuta!!! 5.3 kilometra svega. Potrošnju nisam ni hteo da gledam, najmanje 9.
Uopšte nema gužve, nego su semafori u totalnom haosu. Ja za nekad i manje od 30 minuta stignem do Stare Pazove iz B45, naopako.
Uopšte nema gužve, nego su semafori u totalnom haosu. Ja za nekad i manje od 30 minuta stignem do Stare Pazove iz B45, naopako.
Blizu sam, al' ne i dokon - krečim gajbu (a i sebe poprilično)Paja napisao:Ima li neko dokon u Rakovici da dođe da pijemo piće dok mi je auto na servisu?