Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Znam da je udeja stara, ali ovp je grđe od onih Karićevih rendera od pre 20+ godina.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Prvo je pitanje da li jeste ili nije za seču, a drugi veći problem je čime ga zamene
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Mislim da nam ne trebaju megalomanska resenja, mnogo je bitnije da se odrzava ono sto imamo. Pogledajte samo kako tuzno i ruzno izgleda Prizrenska koja izlazi na Terazije, sam Trg Republike je tuga, Cika Ljubina, ploce u istoj i Knez Mihajlovoj...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Izmenama detaljne regulacije Karići su uspeli sebi uradili lep posao sa strane Prizrenske gde se nalazi ona njihova nedovršena građevina, kao i vlasnici zgrade B2 s druge strane "terase", jer su uspeli da suze "levak" da bi legalizovali svoje građevine. Ali, i dalje se ne odustaje od te fiks ideje.methane.master napisao:Znam da je udeja stara, ali ovp je grđe od onih Karićevih rendera od pre 20+ godina.
Sent using Tapatalk
Malo pre odem u Rodu da kupim pomfrit.
Od 3 za koje sam se uhvatio, ni jedan nije iz Srbije.
Dva su bila Poljska, a Frikomov Belgijski.
Mislim, kad krompira ne možemo da napravimo makar za sebe onda jbg
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Off topic
sorry za dupli post nešto me forum zeza
sorry za dupli post nešto me forum zeza
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Imamo mi krompir ali je nekome posao da ga uvozi i na tome zaradi a ne da prodaje domaći. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ne razumemmethane.master napisao:@Rakhil
A Skver9 mitološko je mitološko mesto?

A ti da si trgovac jel bi prodavao skuplji domaci ili jeftiniji poljski?
Kako može da bude krompir iz zemlje koja ima veću prosečnu platu od nas, da bude jeftiniji? Ograđujem se da oni nešto znaju u procesu proizvodnje što mi ne znamo.
Moze mozda u ovom trenutku. Cena poljoprivrednih proizvoda varira tokom godine a poljska je ogroman proizvodjac.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Misliš da sam Mišković, Rodić, Todorić?ftj napisao:A ti da si trgovac jel bi prodavao skuplji domaci ili jeftiniji poljski?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
A i nije krompir nego smrznuti profit, dakle preradjen proizvod. Nece Maxi da kupi kamion krompira i da secka i pakuje, nego kupi gotovo
Mislio sam na Belgiju. Zar i poljaci imaju veću prosečnu zaradu od nasftj napisao:Moze mozda u ovom trenutku. Cena poljoprivrednih proizvoda varira tokom godine a poljska je ogroman proizvodjac.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
B2? Jesu li to oni fancy apartmani pored 20.Oktobra pa do Kraljive Natalije. Negde sam čuo da je to Hamović radio.starac vujadin napisao:Izmenama detaljne regulacije Karići su uspeli sebi uradili lep posao sa strane Prizrenske gde se nalazi ona njihova nedovršena građevina, kao i vlasnici zgrade B2 s druge strane "terase", jer su uspeli da suze "levak" da bi legalizovali svoje građevine. Ali, i dalje se ne odustaje od te fiks ideje.
Mala digresija. Ovde takoreći nikada nisi mogao da kupiš naš pomfrit. U SFRJ je jedno vreme pred raspad, smrznuti pomfrit radila neka firma iz Glamoča, ali bio je krš. McDonalds je još tada uvozio iz Austrije. Jednostavno niko nije gajio sortu. Zašto se za 25 godina ništa nije promenilo, ostaje kao objašnjenje naslova ove teme.superboss napisao:Malo pre odem u Rodu da kupim pomfrit.
Tek sad vidim da sam sje*o copy/paiste ...Rakhil napisao:Ne razumemmethane.master napisao:@Rakhil
A Skver9 mitološko je mitološko mesto?

LM, rekao si da je raniji komentar o Skveru9 neumesan, pa je moja skrljana poruka bila, zbog čega da se ne komentariše u negativnom smislu.
Širim haos!