Ovo za svetla mi nije palo na pamet, a pitanje i da li bi ikada
Kada smo A6-icom išli na put, pogotovo po ovakvom vremenu, stajali smo na svakoj drugoj pumpi da dopunimo tečnost, ili smo je lagerovali u gepeku (karavan, može se)
Ne verujem. Meni upali prskalice kad duze zadrzim da prska nego uobicajeno (recimo duze od 5s) al onda narednih 10 puta nece ukljuciti brizgaljke za farove.
U sirokom luku zaobilazite samousluznu na EKO PUMPI u NSu!!!
Ono tamo je bezobrazluk, pranje je hladnom vodom umesto toplom, sampon na pljuc, da ne kazem malo ide malo ne.
Udjem da trazim sefa ili nekog ko je zaduzen za perionicu, nema nikog sem devojke koja radi. Ona mi kaze mozda se nesto pokvarilo.
blaugrana napisao:U sirokom luku zaobilazite samousluznu na EKO PUMPI u NSu!!!
Ono tamo je bezobrazluk, pranje je hladnom vodom umesto toplom, sampon na pljuc, da ne kazem malo ide malo ne.
Udjem da trazim sefa ili nekog ko je zaduzen za perionicu, nema nikog sem devojke koja radi. Ona mi kaze mozda se nesto pokvarilo.
Idi lepo ko čovek na Ehrle, preporodićeš se. Jedna je na ulasku u Veternik sa leve strane (prekoputa Avia pumpe), a jedna ima i u Partizanskoj. Ako ima još neka negde - kažite da znamo.
Praonica u Partizanskoj slabo da ima smisla.
Cak i kad je suvo gomila kamiona koji tuda prolaze ce te zaprasiti cim izadjes iz praonice.
Slicno vazi i za Veternik - dok stignes do NS-a.
Treba mi praonica iz koje cu brzo da klisnem u garazu na susenje - bez da me neko naprasi u medjuvremenu.
Trenutno - Sonax.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sušenje zbog hladnog vremena ili i inače? Pa ja posle pranja ostanem još sigurno sat vremena tamo na parkingu (Veternik) dok sve prebrišem i izglancam krpom, usisam unutrašnjost - do tada je auto suv. Nemam potrebe za sušenjem u garaži. Ako misliš na pranje pod debelim minusom - onda o.k.