Fiat 500L
Re: Fiat 500L
Ja mozda jesam bio neprijatan, jer sam tvrdio da svesno manipulisete podacima, i skrivate informacije od javnog mnenja, ali posto sam svaki detalj potkrepio konkretnim dokazom, svakako nisam bio nekulturan.
To su prilicno razliciti pojmovi nekulturan i neprijatan?
Kad sam postao previse neprijatan sa konkretnim pitanjima, najlakse mi je bilo blokirati provatne poruke, i uvesti cenzutru na moje pisanje, jer odgovore na moja pitanja niste imali.
To su prilicno razliciti pojmovi nekulturan i neprijatan?
Kad sam postao previse neprijatan sa konkretnim pitanjima, najlakse mi je bilo blokirati provatne poruke, i uvesti cenzutru na moje pisanje, jer odgovore na moja pitanja niste imali.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
da ga nije mozda dobio zahvaljujuci flcs,ajde woodo ...

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Isporucena 2 komada,ostali navodno do 15. decembra, pare uplatila auto kuca preko neke sestrinske firme, FAS nije ku.cem mrdnuo
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Znači nije neka prevara, nego je lik pukao iz nekog razloga?
Tapatalk 4
Tapatalk 4
A zar ga je trebao dobiti zahvaljujući FLCS?milosdoktorabs napisao:da ga nije mozda dobio zahvaljujuci flcs,ajde woodo ...
Zar vi zaista očekujete da se takve stvari rešavaju na forumu? Napišeš kako su te ... i sutradan se neko sažali i dobiješ auto.

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
-
- Banned
ocekivana je podrska a ne onakvo nipodistavanje coveka od strane uprave flcs,sakrivanje postova i slicno,ali posto flcs ima direktni kontakt sa fas-om onda je bilo za ocekivati da zalegnu.Medjutim visi interesi su ucinili svoje.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zar se nismo dogovorili da problem sa FLCS nije problem ovog foruma? Uređivačka politika svakog foruma zavisi od mnogo faktora. I mi ovde povučemo neki potez koji se ne sviđa nekome, ali tako mora biti. Iako se svaka primedba razmotri, neke granice moraju da postoje. To prosto treba prihvatiti tako i prilagoditi se tome.
Treba svima da je drago da se problem polako rešava i da će ljudi dobiti svoj automobil. Sigurno da su i forumi na kojima se pisalo o tome imali uticaja da se problem reši, a u kojoj meri, teško je oceniti. Ja se ne bih vraćao na to koliko je ko doprineo, bitno je da ljudima stižu automobili.
Time bih stavio tačku ovde vezano za FLCS.
Treba svima da je drago da se problem polako rešava i da će ljudi dobiti svoj automobil. Sigurno da su i forumi na kojima se pisalo o tome imali uticaja da se problem reši, a u kojoj meri, teško je oceniti. Ja se ne bih vraćao na to koliko je ko doprineo, bitno je da ljudima stižu automobili.
Time bih stavio tačku ovde vezano za FLCS.
Posetite www.garaza.rs !
A sta cemo s ovim "ne kenjaj"? Se to tretira kao uvreda il sta?
-
- Banned
pa clana ovog foruma su sa ociglednim problemom sikanirali uprkos njegovim dokazima.Forumi postoje da bi se culo i dobro i lose

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ako je i tako, to nije razlog da se onako obraćaš bilo kom članu foruma, bez obzira da je li je on moderator na nekom drugom forumu.
To bi isto bilo kao da ja nešto uradim ovde, pa me neko ko je član i ovde i na Honda forumu tamo isproziva i napiše da ne kenjam. To se prosto tako ne radi.
To bi isto bilo kao da ja nešto uradim ovde, pa me neko ko je član i ovde i na Honda forumu tamo isproziva i napiše da ne kenjam. To se prosto tako ne radi.
Posetite www.garaza.rs !
Ne prica se ovde nikome nista iza ledja, svi bitni akteri su vec u ovoj temi.
Na maticnom forumu gde je o tome trebalo da se diskutuje, i da se stvar istera na cistac, nije to bilo moguce, pisanje je cenzurisano i grubo su se izivljavali sa tim svojim naprednim admin funkcijama, bez opomena, javnih ili privatnih.
Kutlurno ima smisla, sa ljudima koji takav govor razumeju.
Na maticnom forumu gde je o tome trebalo da se diskutuje, i da se stvar istera na cistac, nije to bilo moguce, pisanje je cenzurisano i grubo su se izivljavali sa tim svojim naprednim admin funkcijama, bez opomena, javnih ili privatnih.
Kutlurno ima smisla, sa ljudima koji takav govor razumeju.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
- Banned
Pa banujete me jer je vecini to neostvaren san,jer kazem ono sto mislim i uvek stojim iza toga.Da li smeta diskusija,da li je pogodila nekog istina?Ne razumem u cemu je problem.Ok je da polomisu na svom forumu i tamo prave uredjivacku politiku ali zasto smeta iznosenje istine na drugim forumima?Aktivan sam tamo bas na dve teme,u pitanju je princip.Sta se desava?Neko od urednika je dosao da ovde sa Bax-om ispravlja istinu jer mu je zasmetalo sto je izneo cinjenice a na tom istom forumu nepodobni postovi se kriju,ne brisu se vec se kriju.zato gospodo treba biti maksimalno liberalana po pitanju nekih stvari,dopustiti da cinjenice vladaju a ne sujeta i slicno.

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ja koliko vidim, jedni tvrde jedno, drugi suprotno. I šta sad, treba mi ovde da se igramo inspektora i utvrđujemo ko je u pravu?
Rekao sam već da stavimo tačku na to, ali ne može. Onda mora lock.
Rekao sam već da stavimo tačku na to, ali ne može. Onda mora lock.
Posetite www.garaza.rs !
Fiat 500L, 500L Trekking i 500L Living sada dostupni sa 1.4-litarskim T-Jet benzincem od 120 KS, kao i u mat bojama.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

A cene?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.