Letnje gume
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Letnje gume
Nemojte tako, Ogi samo trazi da budu do mesec dana stare, sa iste montazne trake , te samim tim isit covek da ih je pravio
@ogi, mala shala , no hard feelings

Ivancho koliko je "dozvoljeno" da bude razmak izmedju datuma rodjenja guma, a da to bude ok?
Ono sto ja kontam, jeste da je dobro da uzmes sve 4 gume iz iste nedelje, da se isto habaju, da su isto stare, ...
Verujem da postoji neki ok razmak, da ne mora biti ista nedelja. Dobro makar na istoj osovini
Ono sto ja kontam, jeste da je dobro da uzmes sve 4 gume iz iste nedelje, da se isto habaju, da su isto stare, ...
Verujem da postoji neki ok razmak, da ne mora biti ista nedelja. Dobro makar na istoj osovini

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Naravno, ja stvarno uzivam u vasim prozivkama, sada sam se na primer skatko nasmejao.ivancho napisao:Nemojte tako, Ogi samo trazi da budu do mesec dana stare, sa iste montazne trake , te samim tim isit covek da ih je pravio![]()
![]()
![]()

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Upravo sedim kod Ivancha, vratio letnje, a Uros montira ajbahe. Bleja na suncu, milina
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
E jbga, prodjoh malopre, nisam obratio pažnju.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Na Hondu letnje vracam uz krilca sa rostilja i coca-colu!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Dovoljno je da su sve iz iste godine i nikakvih razlika i problema nećeš osetiti.nikaragva napisao:Ivancho koliko je "dozvoljeno" da bude razmak izmedju datuma rodjenja guma, a da to bude ok?
sta, uros kupio majbaha?Rakhil napisao:Upravo sedim kod Ivancha, vratio letnje, a Uros montira ajbahe. Bleja na suncu, milina

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Još vam fali NexT sa ključem krstašem u ruci.Rakhil napisao:Upravo sedim kod Ivancha, vratio letnje, a Uros montira ajbahe. Bleja na suncu, milina

Širim haos!
Pederasi, nisu me zvali 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bio sam na 15 min, bukvalno.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
A poenta zvanja tebe je??NexT napisao:Pederasi, nisu me zvali

Jos ce neko da pomisli kako imamo bastuRakhil napisao:Upravo sedim kod Ivancha, vratio letnje, a Uros montira ajbahe. Bleja na suncu, milina

Najcesce one budu tu negde, oko koju nedelju gore-dole. Razlika medju osovinama nije bitna (osim ako je 4x4). Dok na istoj osovni, tu 6 meseci-godinu dana. Jer su one sve "premazane" spec smesom-emulzijom koja ne dozvoljava uticaj spoljasnih faktora na samu smesu gume. Tako da ne utice nista bitno ta razlika u proizvodnji.nikaragva napisao:Ivancho koliko je "dozvoljeno" da bude razmak izmedju datuma rodjenja guma, a da to bude ok?
Poslednja izmena od ivancho u 12 Mar 2014, 17:36, izmenjeno 2 puta ukupno.
Pa da pravim guzvu