Novi Sad
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Novi Sad
Pa ceka se da neki tata otvori. Ja sam isao od Privrednikove ka ovamo, u kontra smeru su bile barikade, ali idu ljudi.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... IEEYWH_88g
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... IEEYWH_88g

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kada bi saznali dan otvaranja, bilo bi lepo da se skupi nas 30ak, da svako pojede kilo keksa i mleka i popije caj od sene i onda na obliznicu da prosetamo vece pre otvaranja 

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Poslao sam proglas RTVojvodine.Obećali su da će već danas potražiti odgovor.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Citam na nsbuild forumu da je neko napisao da ce danas mozda biti otvoreno.
Da li neko zna da li ce uporedo sa zezeljevim mostom biti radjena i obilaznica oko petrovaradina za kamione?
Da li neko zna da li ce uporedo sa zezeljevim mostom biti radjena i obilaznica oko petrovaradina za kamione?
Hoće, čim im legne par miliona evra. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa sacekaj te da prvo on prodje tuda, pa ce te i vi... ne mogu ljudi da se strpe par dana. 

- Darko
Mislim da je bilo na televiziji jos prosle godine kako je uplacen neki novac za obilaznicu.
Sa bulevarom evrope, zezeljem i tom obilaznicom saobaracaj u ns ce biti fantastican
Sa bulevarom evrope, zezeljem i tom obilaznicom saobaracaj u ns ce biti fantastican
Opet ce grotlo biti partizanska ulica, jer sve NS obilaznice nekako cudno tu pocinju/zavrsavaju se 

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Od 300 RSD po njušci.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Meni Partizanska nije toliki horor, kratka je i brzo se krece.
Meni je horor kad vidim da se spojila kolona od OMV pumpe do Merkura, da ne kazem skroz do kruznog toga na Bul. Evrope...
Meni je horor kad vidim da se spojila kolona od OMV pumpe do Merkura, da ne kazem skroz do kruznog toga na Bul. Evrope...

- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
to je svakodnevica tu od nekih pola 4 do jedno 5
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- Darko
Naravno nece resiti sve ali pomoci ce u smislu da ce svi koji dolaze iz palanke, futoga, veternika, limana i naselja na autoput prakticnije izlaziti preko evrope. I time ce rasteretiti bul. Oslobodjenja, kej i centar.nikaragva napisao:Opet ce grotlo biti partizanska ulica, jer sve NS obilaznice nekako cudno tu pocinju/zavrsavaju se
Sto se tice zezelja i obilaznice do miseluka to ce mnogooo pomoci petrovaradinu kroz koji dnevno prolaze xy hiljada kamiona i tranzitnih vozila. Zbog cega je vazduh uzasan. Uz obilaznicu nece niko vise od njih prolaziti.