Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Re: Grčka

Post od zdushan »

Saša napisao:Meni takve stvari recimo ne smetaju, čak volim da mi niko ne ulazi u sobu dok smo tamo, ako je moguće. Obrišeš pod sam, šta je problem, ionako deca svako malo usvinje/prospu nešto... No dobro, sto ljudi - sto ćudi... :)
Ne radi se samo o brisanju poda. Obrise se i kupatilo (sanitarije), kuhinja, menja posteljina na par dana i slicno. Nije mi jasno sta tu ima da se ne voli... Sem ako se ne voli higijena.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Grčka

Post od Saša »

Ne budi smešan... :)

Radi se o tome da ostavim brdo vrednih stvari po celoj sobi i šumu raznih kablova, i ne razmišlja mi se hoću li to opet tu i naći ili ne, niti mi se sve to sklanja pred čistačicom Recimo, ostavim često da se puni više baterija a sa njima su tu uvek i dva fotoaparata (obični i DSLR sa objektivima, blicom i drugim sitnicama), miniDV kamera, dva android telefona, laptop, navigacija za auto i još ponešto (dokumenta, novac), a što nam ne treba stalno na plaži. Higijenu najradije i najbolje održavamo sami, šta je problem prebrisati i počistiti kada nešto treba (a treba uvek) kada si sa malom decom. :)

Tapatalk
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Ja se slazem sa Sasom. Nismo svi isti, jbg. Neko jednostavno ne voli da mu se trece lice seta po sobi i to je to.

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ja ne znam ko voli da mu se neko treci i nepoznat seta po sobi u smestaju. :)
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nama ne smeta što u hotelu spremačica svaki dan promeni peškire i zategne krevet. Sve vredno je u sefu svakako.
A u privatnom smeštaju kažu kada dolazi spremačica, ako nećeš ne moraš da je pustiš.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Valjda su i hoteli tamo svi privatni, mislim mozes da dobijes smestaj t.j. krevet i u drzavnom samo iza resetaka s tim sto tamo nema sobarice da ti zategne krevet :kezo:
Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nisam možda upotrebio pravu reč, jasno je o čemu se radi.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Mala sala, nije na odmet. ;)
Slika
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:

Post od zdushan »

Ta cistacica svakako ima kljuceve, pustio ti nju da udje ili ne... Tako da ako hoce da ti otudji sve te aparate sto si ostavio na punjenju, ne mozes je spreciti. Ja mislim da ti neces da oni vide koliko megavata struje povuces sa svim tim punjacima... :rofl:
Nazalost, prosecni srpski turista je navikao da smesti 4-clanu porodicu u jednu prostoriju, gde se spava, kuva, puva i jede sa kolena... i onda se prestrave ako neko hoce da im udje da izluftira ne daj boze... Meni to nije normalno, pa neka sam nekome smesan zbog toga. Ljudi, to su sve nuzni smestaji, sta ce biti kad se ode u neki normalan hotel gde sobarica ulazi SVAKI dan? To ce da bude stres samo takav :uf:

Ja odem na odmor i platim dosta toga. Izmedju ostalog da ne perem wc solju vec da to radi neko za mene.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Jbg, mi sirotinja moramo ovako.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Srećom pa ne idemo po hotelima.. :kezo:

Sto ljudi, sto ćudi... :D
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Koliko para toliko i muzike, uvek bilo i biće!

Ja sam to, čistačicu u svakom trenutku koja čisti, sebi priuštio jednom u Parizu i poprilično je neprijatno pogotovu što se radilo o medenom mesecu, da ti ne pričam da su Japanci i Ameri sami ribali wc i sobu uvek ostavljali kao apoteku pa smo se svi mi ostali osećali kao...

Naravno da ima onih, naših Srba, koji sebi mogu da priušte samo studio pa kuvaju, prde i sve ostalo rade što si nabrojao u jednoj sobi, neki idu u apartman to je već neka druga priča, i hotele koji opet imaju svoje kategorije itd itd.

Ja Grčku volim upravo zbog toga što možeš da izabereš sebi ono što ti odgovara i što možeš da platiš.
Dakle ima svega.

ps
bez uvrede ali da li kući perete wc šolju svaki dan? :pivo:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:

Post od zdushan »

Bez uvrede ali jesi li ti na odmoru svaki dan?

Uopste nije poenta u wc solji, vec u onome sto odmor treba da predstavlja - Odmaranje, a ne ribanje plocica i metlanje... ne znam sta je tu cudno.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Razumem ja šta ti hoćeš da kažeš ali ni ja ne razumem ko to još metla pere i riba pločice svaki dan na odmoru?

Čudno je zašto bih na odmoru imao potrebu za tako nečim?

Na odmoru se ponašam kao kod kuće, nisam od onih koji smatraju da je na odmoru dozvoljeno raditi nešto što kod kuće ne bih radio.
Zato spomenuh Japance i Amere...

Naravno ne kažem ni da si ti ili ostali takvi i da se tako ponašate!
:pivo:

Svako od nas odmor zamišlja i sprovodi na drugačiji način!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

@ZDushan

Tačno tako, na odmoru sam i ako hoću da su mi stvari razbacane po celoj sobi - biće razbacane (a i jesu, veruj mi)... :kezo: I neću da se štrecam i da sve sklanjam i držim pod konac samo da bi gospođa čistačica mogla bezbrižno da paja metlom i džogerom... :) Opušteno... :D

I ne znam što forsiraš stalno tu higijenu, pa nismo svinje majku mu da baš toliko uneredimo i zaprljamo sobu/apartman. Kakvo crno ribanje pominješ, pomete se malo onaj pesak što deca unesu i eventualno se pređe malo džogerom ili krpom dole kupatilo posle tuširanja (to valjda moraš i kada imaš čistačicu, neće doći svaki put za tobom :D ), da ne šljapkamo i raznosimo vodu po celoj sobi, i to je to, 5 minuta nikakvog posla... :)

Još nešto: moja gospođa i ja imamo običaj da po napuštanju sobe ili apartmana sve sredimo i ostavimo da bude čisto kao suza i uredno, tako da ove sledeće posle nas mogu maltene odmah da puste unutra, samo da promene posteljinu. Jbg, tako smo navikli i radićemo i ubuduće... :D
Odgovori